Kıl tüy

Her gün aynı şey işten çıkıp eve giiyorum yerde saç teli kıl tüy vs akşam süpürüyorum ertesi gün gene aynı kafayı yicem ben her gün ev süpüremem ki çalışıyorum hangisine yetişiyim. Birde yerler açık renk tek kıl düşse gözüküyor. Benim gibi olan var mı? Siz ne yapıyorsunuz?
benim saçım bırak dökülmeyi akıyor resmen eşim takıntılı zaten bir kıl muhabbetidir bitmiyor.Gerci benim ki hamilelikten sonra oldu ama öncesinde de yer yer dökülüyordu tatsız bir konu ama yapacak bişey yok boneyle dolaşcağımız yok mecbur..

Nasılll muzdaribim o konudan kızlarr :))
sacımı acmıyorum evde dökülmesin diye annem ne kadar söylenirdi bıktım saclardan kıllardan niye aman ne olacak derdim şimdi çok iyi anladım valla:)
benım şacımdan çok eşimin kılları var yerlerde deliriciğimmm :rolleyes:

Al bendende okadar en çok eşiminkiler :)

benim saçım bırak dökülmeyi akıyor resmen eşim takıntılı zaten bir kıl muhabbetidir bitmiyor.Gerci benim ki hamilelikten sonra oldu ama öncesinde de yer yer dökülüyordu tatsız bir konu ama yapacak bişey yok boneyle dolaşcağımız yok mecbur..

Elbette mecbur böyle devam:KK52: süpürmeye devam

Viledanındı sanırım yuvarlak küçük bi alet var şarjlı
Bırakıyorsun yere kıl tüy toz ne varsa kendisi topluyo

90-100 lira arası fiyatı

Bende hergün süpürüyorum bazen günde 2 kere yine heryer saç,halı tüyü oluyor.

Böcük diye bir alet varmış ama işe yarar mı bilmiyorum

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 80
Uff bizimde ailede genetik her gün süpürge tutuyorum.Erkekler malesef çok düşüncesiz bu konuda bi banyo yapıyolar kapıdan gidere kadar her yer kıl tüy.Bizim saçlarımız uzun en azından gördüğümüz yerde toplayabiliyoruz ama onların ki ele avuca gelmiyo e süpürgesiz de olmuyo.Benim de her gün tomarla dökülüyo malesef.Banyodayken saçlarım kremliyken tarıyorum zaten en çok o esnada dökülüyo.Kuruttuğum sırada fırçada kalanları biriktirip atıyorum.Saçlarımı kuruturken kesinlikle kazak vs.tüylü şeyler giymiyorum onlar saçları çekiyo çünkü bünyesine.Kıyafetime saçlar dökülmüyo bu sayede.Sonrasında da örüyorum bağlayınca çektirildiği için daha fazla dökülüyo deneyin görün :KK66: Her sabah kalktığımda saç diplerimden uçlarına kadar elimi gezdiriyorum yine elime gelenler yallah çöpe.Bu sayede sağa sola dökülmemiş oluyo ve ayrıca saçlar yağlanmaya eğilim gösterdiği an yıkanmalı tıkalı gözenekler cildin nefes almasını engellediği için dökülme oranı ciddi oranda artıyo kirli saçta.

X