Kıl tüy

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.432
Her gün aynı şey işten çıkıp eve giiyorum yerde saç teli kıl tüy vs akşam süpürüyorum ertesi gün gene aynı kafayı yicem ben her gün ev süpüremem ki çalışıyorum hangisine yetişiyim. Birde yerler açık renk tek kıl düşse gözüküyor. Benim gibi olan var mı? Siz ne yapıyorsunuz?

Hergün pratik süpürgeyle süpürüyorum hadi bizlerin dökülüyorda erkeklerinde dökülüyor .

Bizim evde benim saçlarım eşimin tüyleri ve minikimin kırıntıları Elinde sürekli bisküvi,yiyecek vs ile gezdiği için günde 3-4 kez süpürge açıyorum,ben işteyken de annem açıyor.Şarjlı dik süpürge aldım,rahatladım. tavsiye ederim.Diğerleriyle uğraşılmıyor

saçtır kıldır düşer yani, bu kadar dert edecek büyütecek ne var ki? Bir şarjlı süpürge edinirsiniz 2-3 günde bir süpürürsünüz benim yaptığım gibi bu kadar basit.

Bilmiyorum bu bir cozum mudur ama banyo sonrasi veya normal zamanda sacimi ortalik yerde taramam. Dusenleri toplayabilecegim bir yerde tararim bu yuzden evde hic dokulmus sacim olmaz ama ben de esiminkilerden muzdaribim cunku bazi erkeklerin kil tüy dokmesi icin sadece yurumeleri yeterli. Ona bi care bulamadim iste. Tek dilegim oglum oyle olmasin:)

Ne kadar biz düzenli olup saçımızı toplayabilsekte malesef eşler evet yürümeleri yeterli :) inş öyle olmaz

saçtır kıldır düşer yani, bu kadar dert edecek büyütecek ne var ki? Bir şarjlı süpürge edinirsiniz 2-3 günde bir süpürürsünüz benim yaptığım gibi bu kadar basit.

Büyüttügüm bir mesele değil tabi ki tabiki pratik bir süpürgem var ben haftada bir zaten suluyu açıyorum diğeriylede dediğiniz gibi yapıyorum zaten maksat muhabbetti....

ayy benim yarama tuz bastınız aynısını ben düşündüm bu sabah..ilk evimde parkeler koyu renkti belli olmuyordu bunda bildiğin açık gri,düşen ufacık tüy bile gözüküyor..saçımı ortalıkta taramasam da,kuruturken çok dikkat etsem de yine heryer saç oluyor..her gün süpürge tutmak da bazen zor geliyor,öyle saçlı falan yaşayıp gidiyoruz işte

valla hiçte temizlemiyorum keyfime bakıyorum haftada 2 gün süpür birgün sil yeter mantığındayım. önce keydimi düşünüyorum hemde evde 2 tane kedi varrr.. ohh hiç düşünmem bile valla heryer kıl olsun

Bi ben değilim demekki :) bugun içimi dökmek istedim artık... hadi benim saçım uzun topluyorum yerden ama eşimin kıllarına bişey yapamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…