Kıl tüy

valla hiçte temizlemiyorum keyfime bakıyorum haftada 2 gün süpür birgün sil yeter mantığındayım. önce keydimi düşünüyorum hemde evde 2 tane kedi varrr.. ohh hiç düşünmem bile valla heryer kıl olsun

İstesemde her gün yapamıyorum ki zaten. haftada 2 küçük birde büyükle temizliyorum. anca görünce alıyorum ki bazen bırakıyorum

14%20copy%20-%20Kopya%20(2)-250x250.jpg

bundan bir tane edinsen acayip iş görür. o saçları gördüğünde şununla süpürürsün... ohhh temiz...

Bi ben değilim demekki :) bugun içimi dökmek istedim artık... hadi benim saçım uzun topluyorum yerden ama eşimin kıllarına bişey yapamıyorum :)
aynen yaa,bi peçete alıp gezdiriyorum benimkiler toplanıyor ama onunkiler malesef.. :KK43:
bi de bana söyleniyor ne kadar çok saçın dökülüyor diye benimkilerin arasında kendi kısacık saçları gözükmüyor diye kendi saçı dökülmüyor sanıyor..

Banyodan sonra saçlar banyoda taranıp kurutulur ve saç uçlarındaki dökülenler alınıp atılır. Saçla sadece banyoda uğraşılır, eşim de ben de banyo da tarayıp şekil veririz. Tüm ev temiz bile olsa banyodan sonra dik süpürgeyle banyo süpürülür. Diğer taraflara çok saç dökülmez, gitmez.

aynen yaa,bi peçete alıp gezdiriyorum benimkiler toplanıyor ama onunkiler malesef.. :KK43:
bi de bana söyleniyor ne kadar çok saçın dökülüyor diye benimkilerin arasında kendi kısacık saçları gözükmüyor diye kendi saçı dökülmüyor sanıyor..

Haha al bendende o kadar hepsi aynı :)

Banyodan sonra saçlar banyoda taranıp kurutulur ve saç uçlarındaki dökülenler alınıp atılır. Saçla sadece banyoda uğraşılır, eşim de ben de banyo da tarayıp şekil veririz. Tüm ev temiz bile olsa banyodan sonra dik süpürgeyle banyo süpürülür. Diğer taraflara çok saç dökülmez, gitmez.

Biz salonda yapmıyoruz bu işi tabiki. Herkes gibi bende veya burdaki bir çok kişide yatarken üstünü değiştiriyor dimi sabah işe giderken giyiniyor bu dönemde saç döküldüyse ya üstündedir ya yerde yani dökülür sadece saçta değil erkeğin tüyleri dökülür. VS VS

Her gün aynı şey işten çıkıp eve giiyorum yerde saç teli kıl tüy vs akşam süpürüyorum ertesi gün gene aynı kafayı yicem ben her gün ev süpüremem ki çalışıyorum hangisine yetişiyim. Birde yerler açık renk tek kıl düşse gözüküyor. Benim gibi olan var mı? Siz ne yapıyorsunuz?

ahh ahh bendede var aynı sorun
benim laminantlarım ve kalebodurlarım hep beyaz
yere en ufak bişi düşse gözküyor
ve bu beni sinir ediyor
benimde saçlarım siyah
eşimde de oluyor dökülmeler
ben hergün ev süpürüyorum ama inan ki bende bıktım
allah sağlık versin yapayım diyorum ama hergün süpürmek zoruluma gidiyor artyık
bended etakıntı oldu bu durum resmen
çaresi yok ya laminantları değiştireceğiz yada takmayacağıaz
ikiside olmayacak bişi bilmiyorum

ahh ahh bendede var aynı sorun
benim laminantlarım ve kalebodurlarım hep beyaz
yere en ufak bişi düşse gözküyor
ve bu beni sinir ediyor
benimde saçlarım siyah
eşimde de oluyor dökülmeler
ben hergün ev süpürüyorum ama inan ki bende bıktım
allah sağlık versin yapayım diyorum ama hergün süpürmek zoruluma gidiyor artyık
bended etakıntı oldu bu durum resmen
çaresi yok ya laminantları değiştireceğiz yada takmayacağıaz
ikiside olmayacak bişi bilmiyorum

evet benimde beyaz :) ama napalım çekcez öyle dert anlatmak için yazdım çözüm hergün süpürmek ama çalışıyorum yapamam mecbur böyle devam :)

Bunu başarabilirsiniz arkadaşlar, benim gibi takıntı (hem de temizlik takıntısı) tedavisi görmüş bir insan bile başardıysa sizde başarabilirsiniz, önceden sürekli ev süpürük silen ben şimdi cumartesi günü kapsamlı temizlik yapıyorum hafta içi de genellikle çarşamba oluyor bu bir süpürüp, toz alıp, görünen yerleri siliyorum o kadar. Kıl tüy görünce kafamı çeviriyorum artık çünkü sırf bu yüzden kafayı yemek üzereydim. Akıllandım.:KK48:
:KK48:

Biz salonda yapmıyoruz bu işi tabiki. Herkes gibi bende veya burdaki bir çok kişide yatarken üstünü değiştiriyor dimi sabah işe giderken giyiniyor bu dönemde saç döküldüyse ya üstündedir ya yerde yani dökülür sadece saçta değil erkeğin tüyleri dökülür. VS VS

Size salonda yapıyorsunuz demedim. Banyoda uğraşılır, yapılır, edilir derken bizim evimizin kuralı böyledir. Ben bunu kastettim. Daha önceleri yatak odamda saçlarımı taradığımda vs daha çok bu sıkıntıyla karşılaşıyordum ancak ben böyle bir yol buldum. Üstünüzü değişirken dökülüyorsa, eşinizin dökülüyorsa o zaman ya temizleyin ya da görmezden gelin ne diyim.

Benim saçlarım dökülür o da çok değil ama her gün süpürmemi gerektirmez
çok şükür eşimin kılları dökülmüyor arkadaşımda geçen diyor yumak olmuş adamın tüyleri yatak odasında :KK48:

Her gün aynı şey işten çıkıp eve giiyorum yerde saç teli kıl tüy vs akşam süpürüyorum ertesi gün gene aynı kafayı yicem ben her gün ev süpüremem ki çalışıyorum hangisine yetişiyim. Birde yerler açık renk tek kıl düşse gözüküyor. Benim gibi olan var mı? Siz ne yapıyorsunuz?
kocamın göğsü benim saçlarım illallah ettirdi bize elektrik süpürgesi değilde fakir ya da arnica nın uzun şarjlı süpürgeleri varya hergün 5 dk nı almaz çek geç :KK66:

Benim eşimin de saçları uzun, omuzlarında. Derdim ikiye katlanmış durumda. Ev bugün temizlendiyse yarın her yer saç. Ben küçükken evimizde hiç saç olmazdı, çünkü hepimizin kısaydı :) Biz uzun saç isterdik annem derdi ki ben çalışıyorum ilgilenemiyorum uzun saç temizlik bakım ister, büyüyünce kendiniz uzatırsınız.. Ne kadar haklıymış anacığım, baş edilmiyor yeminle..

Çare yok, arada büyük süpürge, günlük olarak da pratik dik süpürgelerden kullanacaksınız. Ben öyle yapıyorum. Üstelik benim saçlarım uzun, evde de eşim ve iki delikanlı var, mecbur dökülüyor ama canları sağolsun ne yapayım :KK51:

her gün kıl tüy bizim evde..saçlarım çok dökülüyor..her gün süpürüyorum bazen 2 defa..yapacak bir şey yok..

benimde durum aynı
laminatlarım beyaza yakın
mobilyalarımda beyaz
ah ayagım ıslaksa hele
ayrıca saclarım belıme kadar bır sac dusse 5 tane kıla bedel yılan gıbı dolasıyor yerlerde

sonuc hafatda 1 kere temızlık yapıyoruz genede
daha fazlası olmuyor

evet benimde beyaz :) ama napalım çekcez öyle dert anlatmak için yazdım çözüm hergün süpürmek ama çalışıyorum yapamam mecbur böyle devam :)

az evvel yine saçım düşmüş eğildim aldım
vallahi bende taktım canım ama yapacak bişi yok
allahtan ben edeyim çalışmıyorum şu an
ve çalışmama sebebimde bu takıtım birazda
evime ve eşime yetememek

başlığı görünce önce
epilasyon ağda vs gibi bir sorun mu diyecektim
işin açıkcası
hepimizin evinde oluyor
ya hassas davranıp hergün süpüreceksin
yada biraz relaks olup
anca bu kadar oluyor diyebilceksin
başka çaresi yok

X