- 20 Nisan 2014
- 3.937
- 6.062
-
- Konu Sahibi zeyzey3428
Evi silmiyoki bu süpürmüyodaManuel haricinde ev silmeyi sevmeyen kadınlar grubundanım :)
Evi silmiyoki bu süpürmüyoda
Çalıştırıp yere bırakıosun kılı tüuü topluyo sen oturup çayını içiyosun
Uff bizimde ailede genetik her gün süpürge tutuyorum.Erkekler malesef çok düşüncesiz bu konuda bi banyo yapıyolar kapıdan gidere kadar her yer kıl tüy.Bizim saçlarımız uzun en azından gördüğümüz yerde toplayabiliyoruz ama onların ki ele avuca gelmiyo e süpürgesiz de olmuyo.Benim de her gün tomarla dökülüyo malesef.Banyodayken saçlarım kremliyken tarıyorum zaten en çok o esnada dökülüyo.Kuruttuğum sırada fırçada kalanları biriktirip atıyorum.Saçlarımı kuruturken kesinlikle kazak vs.tüylü şeyler giymiyorum onlar saçları çekiyo çünkü bünyesine.Kıyafetime saçlar dökülmüyo bu sayede.Sonrasında da örüyorum bağlayınca çektirildiği için daha fazla dökülüyo deneyin görünHer sabah kalktığımda saç diplerimden uçlarına kadar elimi gezdiriyorum yine elime gelenler yallah çöpe.Bu sayede sağa sola dökülmemiş oluyo ve ayrıca saçlar yağlanmaya eğilim gösterdiği an yıkanmalı tıkalı gözenekler cildin nefes almasını engellediği için dökülme oranı ciddi oranda artıyo kirli saçta.
özelliklede erkek kılıOfff su sac derdi zaten facia
Evetttt komple agdaya mi soksak onlari bilemedim kiözelliklede erkek kılı
He ben silici sandım :) viledanın vardı ya
araştırmak lazım :)Yok bu sadece saç için yapılmış bi ürün
Futbol topunun yarısı gibi boyutu
Evetttt komple agdaya mi soksak onlari bilemedim kibenim babamda bizim saclarimizdan bikti :) sirf dokuluyor diye evde topuz yapip geziyorum :/
Evi silmiyoki bu süpürmüyoda
Çalıştırıp yere bırakıosun kılı tüuü topluyo sen oturup çayını içiyosun
aa evet halı üstünde nolcakDöseme hali üzerinde calismaz ama dimi?
Bu ne gı
Döseme hali üzerinde calismaz ama dimi?
Viledanınki malesef halı üzerinde çalışmıyor sadece parke fayans
Halı üzerinde çalışan samsungta var oda bin lira civarı
ay ona netten baktım kullanışlı mı? sensörlü sanırım. kendi kendine dönüp duruyor değil mi?
büyük faraş... yaf birden köpek pisliğini toplamak için felan mı sandın. kocaman süpürge o
kesinlikle çok doğru söylüüyosun çok şık ama çok yorucuMalesefki ev sıfırdı ve bütün binanın yer döşemesi aynıydı açık renk laminant evet çok şık ama kötü özelliği bu