Kıl tüy

çözümü bütün halıları kaldırmakta buldum. eğer evde bebek çocuk yoksa çok kolaylık oluyor. kızımın saçları uzun, kedimin tüyleri uzun, bir de ben. bütün halıları topladım, ayağımıza yumuşak terlikler giyiyoruz, sesde olmuyor. sabah akşam vileda yapıyorum o kadar.

Uff bizimde ailede genetik her gün süpürge tutuyorum.Erkekler malesef çok düşüncesiz bu konuda bi banyo yapıyolar kapıdan gidere kadar her yer kıl tüy.Bizim saçlarımız uzun en azından gördüğümüz yerde toplayabiliyoruz ama onların ki ele avuca gelmiyo e süpürgesiz de olmuyo.Benim de her gün tomarla dökülüyo malesef.Banyodayken saçlarım kremliyken tarıyorum zaten en çok o esnada dökülüyo.Kuruttuğum sırada fırçada kalanları biriktirip atıyorum.Saçlarımı kuruturken kesinlikle kazak vs.tüylü şeyler giymiyorum onlar saçları çekiyo çünkü bünyesine.Kıyafetime saçlar dökülmüyo bu sayede.Sonrasında da örüyorum bağlayınca çektirildiği için daha fazla dökülüyo deneyin görün :KK66: Her sabah kalktığımda saç diplerimden uçlarına kadar elimi gezdiriyorum yine elime gelenler yallah çöpe.Bu sayede sağa sola dökülmemiş oluyo ve ayrıca saçlar yağlanmaya eğilim gösterdiği an yıkanmalı tıkalı gözenekler cildin nefes almasını engellediği için dökülme oranı ciddi oranda artıyo kirli saçta.

O örme işini bende yapıyorum. hatta örünce saç daha rahat kuruyor :)

ay ona netten baktım kullanışlı mı? sensörlü sanırım. kendi kendine dönüp duruyor değil mi?

Sensörü olan samsung
Evin haritasını çıkartıyo hafızaya alıyo
Hatta yerde Biblo kırılıcak şey varsa kumandadan ayarlıyorsun dokunmuyo

Viledanınki çarpıyo çarpınca yön değiştiriyo ama fiyatına göre iyi

Ben hayatta her gün süpürmem.
Çalışan insanım canım çıkıyor.
Kıldan, tüyden evvel kemiklerim sırtıma batıyor yorgunluktan..
Ona kafayı takamam. Canımdan tatlı değil.

X