- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
-
- Konu Sahibi zeyzey3428
valla hiçte temizlemiyorum keyfime bakıyorum haftada 2 gün süpür birgün sil yeter mantığındayım. önce keydimi düşünüyorum hemde evde 2 tane kedi varrr.. ohh hiç düşünmem bile valla heryer kıl olsun
aynen yaa,bi peçete alıp gezdiriyorum benimkiler toplanıyor ama onunkiler malesef..Bi ben değilim demekki :) bugun içimi dökmek istedim artık... hadi benim saçım uzun topluyorum yerden ama eşimin kıllarına bişey yapamıyorum :)
aynen yaa,bi peçete alıp gezdiriyorum benimkiler toplanıyor ama onunkiler malesef..
bi de bana söyleniyor ne kadar çok saçın dökülüyor diye benimkilerin arasında kendi kısacık saçları gözükmüyor diye kendi saçı dökülmüyor sanıyor..
Banyodan sonra saçlar banyoda taranıp kurutulur ve saç uçlarındaki dökülenler alınıp atılır. Saçla sadece banyoda uğraşılır, eşim de ben de banyo da tarayıp şekil veririz. Tüm ev temiz bile olsa banyodan sonra dik süpürgeyle banyo süpürülür. Diğer taraflara çok saç dökülmez, gitmez.
Her gün aynı şey işten çıkıp eve giiyorum yerde saç teli kıl tüy vs akşam süpürüyorum ertesi gün gene aynı kafayı yicem ben her gün ev süpüremem ki çalışıyorum hangisine yetişiyim. Birde yerler açık renk tek kıl düşse gözüküyor. Benim gibi olan var mı? Siz ne yapıyorsunuz?
ahh ahh bendede var aynı sorun
benim laminantlarım ve kalebodurlarım hep beyaz
yere en ufak bişi düşse gözküyor
ve bu beni sinir ediyor
benimde saçlarım siyah
eşimde de oluyor dökülmeler
ben hergün ev süpürüyorum ama inan ki bende bıktım
allah sağlık versin yapayım diyorum ama hergün süpürmek zoruluma gidiyor artyık
bended etakıntı oldu bu durum resmen
çaresi yok ya laminantları değiştireceğiz yada takmayacağıaz
ikiside olmayacak bişi bilmiyorum
Biz salonda yapmıyoruz bu işi tabiki. Herkes gibi bende veya burdaki bir çok kişide yatarken üstünü değiştiriyor dimi sabah işe giderken giyiniyor bu dönemde saç döküldüyse ya üstündedir ya yerde yani dökülür sadece saçta değil erkeğin tüyleri dökülür. VS VS
kocamın göğsü benim saçlarım illallah ettirdi bize elektrik süpürgesi değilde fakir ya da arnica nın uzun şarjlı süpürgeleri varya hergün 5 dk nı almaz çek geçHer gün aynı şey işten çıkıp eve giiyorum yerde saç teli kıl tüy vs akşam süpürüyorum ertesi gün gene aynı kafayı yicem ben her gün ev süpüremem ki çalışıyorum hangisine yetişiyim. Birde yerler açık renk tek kıl düşse gözüküyor. Benim gibi olan var mı? Siz ne yapıyorsunuz?
her gün kıl tüy bizim evde..saçlarım çok dökülüyor..her gün süpürüyorum bazen 2 defa..yapacak bir şey yok..Her gün aynı şey işten çıkıp eve giiyorum yerde saç teli kıl tüy vs akşam süpürüyorum ertesi gün gene aynı kafayı yicem ben her gün ev süpüremem ki çalışıyorum hangisine yetişiyim. Birde yerler açık renk tek kıl düşse gözüküyor. Benim gibi olan var mı? Siz ne yapıyorsunuz?
evet benimde beyaz :) ama napalım çekcez öyle dert anlatmak için yazdım çözüm hergün süpürmek ama çalışıyorum yapamam mecbur böyle devam :)
Her gün aynı şey işten çıkıp eve giiyorum yerde saç teli kıl tüy vs akşam süpürüyorum ertesi gün gene aynı kafayı yicem ben her gün ev süpüremem ki çalışıyorum hangisine yetişiyim. Birde yerler açık renk tek kıl düşse gözüküyor. Benim gibi olan var mı? Siz ne yapıyorsunuz?