- 14 Mart 2021
- 582
- 1.957
- 28
- Konu Sahibi Sempatik109
-
Evet hastanede yapilcak okuyorum burda bazıları çalışmaya başlıyor ben çalışmadığım için evde dinleniyorum iş yapmıyorum ama sürekli yatmıyorum da biz transferin ertesi gün dönüş yaptık 7 saat yollarda kaldık o gün bişey olmadıysa daha olmaz zatenHaftalık iğne hastane de yapılıyor herhalde forumlarda denk gelmişti kalçadan yapan falan varmış galiba. Bi de kızlar transferden sonra yatmak mı gerekiyor hep siz ülkeye dönünce naptınız çalışan arkadaşlar işine döndü mü? Ben iki hafta izin alcam o da transferde geçicek
Evet 500 euro 600 dü ama okadar vardı aracı olana dedik başka yok tam dediSen kalan embriyolari dondurmak icin ayriyeten ucret odedin mi canim
Zaten kontrollere gidiceksin sorarsın özel hastane de yazar reçeteHım nasıl yaparız bilmiyorum ya ben yıllık izin kullanıcam transfer sonrası işime dönmem gerekecek o da bi sorun olur mu şimdi bi de eşim de izim alamaz ki bu hastane işleri nasıl olur bilmiyorum hiç
Aracı dediğim yani doktor tanıştırdı İstanbul'da ki hastalarla o kişi ilgili herşeyle o ilgilendi otel uçak vs.Sen kalan embriyolari dondurmak icin ayriyeten ucret odedin mi canim
Bakalım hele pozitifi bi görürsem bende bi doktorla görüşcem artıkZaten kontrollere gidiceksin sorarsın özel hastane de yazar reçete
İnşallah canım görücez hayırlısıyla bugün midem bulanıyor başım dönüyor biraz seviniyorum ama erken mi ilaçlardan mı bilmiyorum kiBakalım hele pozitifi bi görürsem bende bi doktorla görüşcem artık
Psikolojik de olabilir ama inşallah pozitiftir teste kaç gün varİnşallah canım görücez hayırlısıyla bugün midem bulanıyor başım dönüyor biraz seviniyorum ama erken mi ilaçlardan mı bilmiyorum ki
12 gün sonra test yaptir dediler ama çoğu kişi 9 günden sonra yaptırmış benim 6. GünümPsikolojik de olabilir ama inşallah pozitiftir teste kaç gün var
Yanıltıcı olur diye ufak tefek seyleri belirti mi diye dikkat etmiyorum ama sabah uyuyamadım bulantidan sonra da acaba mı dedimPsikolojik de olabilir ama inşallah pozitiftir teste kaç gün var
Ben 9.gün idrar testi yapmıştım 10.gün kan testinde çıkmıştı12 gün sonra test yaptir dediler ama çoğu kişi 9 günden sonra yaptırmış benim 6. Günüm
Çift embriyo olunca erken çıkıyor diyorlar benim tek olduğu için geç yapicam ben 10. Gün falan aslında evde yapmak istemiyorum da dayanamıyorum kiBen 9.gün idrar testi yapmıştım 10.gün kan testinde çıkmıştı
Şimdi nasıl durumlar cnmBen 9.gün idrar testi yapmıştım 10.gün kan testinde çıkmıştı
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah az daha bekle sık dişiniÇift embriyo olunca erken çıkıyor diyorlar benim tek olduğu için geç yapicam ben 10. Gün falan aslında evde yapmak istemiyorum da dayanamıyorum ki
Ben de en az 3 istiyorum şans artıyor diyorlar ama durum nasıl gelişir bilmiyorum umarım olulan embriyolar yeterli gelir de 3 tane koyarlar. Doktor da çoklu transfer daha iyi olur diyor ama i.Çift embriyo olunca erken çıkıyor diyorlar benim tek olduğu için geç yapicam ben 10. Gün falan aslında evde yapmak istemiyorum da dayanamıyorum ki
En az 5 embriyo olusur canım genelde o civarlarda oluyor. 40 yaş üstü olunca yada birkaç kez deneme olunca 3 embriyo transfer ediyorlar diye biliyorum tabi doktorun seni duruma göre yönlendirir bizim ki 2 riskli dedi ilk deneme olduğu için hep ikiz diye hazırladık kendimizi ama tek oldu inşallah Rabbim ona nefes verirde kavuşurum yavrumaBen de en az 3 istiyorum şans artıyor diyorlar ama durum nasıl gelişir bilmiyorum umarım olulan embriyolar yeterli gelir de 3 tane koyarlar. Doktor da çoklu transfer daha iyi olur diyor ama i.
İnşallah canım benim, rabbim nasip etsin yeter. Benim embriyolog çoklu yapalım dedi başarı daha yüksek dedi. Bilmiyorum bende ikiz istiyorum zaten ama en doğrusu neyse bakalım öyle yaparlar diye umut ediyorumEn az 5 embriyo olusur canım genelde o civarlarda oluyor. 40 yaş üstü olunca yada birkaç kez deneme olunca 3 embriyo transfer ediyorlar diye biliyorum tabi doktorun seni duruma göre yönlendirir bizim ki 2 riskli dedi ilk deneme olduğu için hep ikiz diye hazırladık kendimizi ama tek oldu inşallah Rabbim ona nefes verirde kavuşurum yavruma
Güzel gidiyo cnm kese göründü bi tane ama bir iki mı cumartesi tekrar kontrol var o zaman belli olacakŞimdi nasıl durumlar cnm
İnşallah oda görünür canım ikisi de sağlıcakla büyüsünlerGüzel gidiyo cnm kese göründü bi tane ama bir iki mı cumartesi tekrar kontrol var o zaman belli olacak
İyi maşallah maşallah ne hissediyosun peki vücudunda ne gibi değişiklikler görüyorsunGüzel gidiyo cnm kese göründü bi tane ama bir iki mı cumartesi tekrar kontrol var o zaman belli olacak
Vücudumda pek değişiklik hissetmiyorum aslında,ama belirti olarak 7.8.9 günlerde adet sancisina benzer bi şancı yaşamıştımİyi maşallah maşallah ne hissediyosun peki vücudunda ne gibi değişiklikler görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?