KIBRIS TÜP BEBEK YUMURTA DONASYONU ILE ANNE OLAN VARMI

Birde baku yu aristirin derim dr celalettin ornek . Su anda donasyon icin burdayim eger bilgi almak isteyen olursa seve seve veririm.

Merhaba,
Ben bir yumurta donasyonu annesiyim, oğlum çok yakında 3 yaşına girecek.
Bu süreci yaşarken ben de bu sayfaları defalarca notlar alarak okumuştum, benim pozitifim 3. donasyonda oldu, ilkinde doktorum istemediği halde donörü görme şansım olduğu için Gürcistana gittim , az yumurta çıktı ve negatif aldım.
Daha sonra Doktorumum tavsiye ettiği bir kliniğe Kıbrısa gittim ( o klinik kapandı bir olaylara karıştılar) , orada bir negatif daha aldım , sonra var olan yumurtalarla denememde hamile kaldım.
ben donore takmış haldeydim ya bana benzemezse diye .Özellikle donör seçimi ile ilğilenen kişiye benim gözlerim iri, tüm ailemde burun söyle böyle defelarca aradım. Ve o an söylediğim herşeyi göz önüne almışlar , oğlumun gözleri benim gibi iri, fakat bende olmayan çok iri kirpikleri var :), burnu benden çok daha güzel, ve kısacası bana benzemiyor.
o zaman benim için önemli olacağını düşündüğüm hiç bir şeyin önemi yokmuş aslında . Eşime de bana da benzemiyor çünkü o her şeyden ve herkesten güzel:)
size tavsiyem okuyun araştırın ama biz kadınların bir iç güdüsü var , ona inanın içinize neresi sinerse orası iyidir. Negatiflere takılmayın , çok pahalı biliyorum ama sanırım her şeyin bir zamanı var ve moral en önemlisi.
bu süreci yaşayan biri olarak hala arada girip burayı okuyorum ve hep dualarımdasınız , ne kadar zor bir süreç yaşayan dışında kimse bilemez.
Bir de sonrası var tabi ,itiraf edemediğimiz, sonradan aklıma gelir mi? Beni annesi gibi hissetmezse . Yok öyle bir şey, yaşadığınız zorluk ,o özlem sizi ona belki de doğal yollardan anne olanlardan daha çok bağlıyor. Fiziksel olarak benzemese de ruhunuzu alıyor, sizin gibi konuşmaya başlıyor mimiklerinizi kapıyor.
Bu aşamada yaşadığınız zorluklar da unutuluyor, hepinizin kucakları dolar inşallah. Sevgilerle....

canım donasyon için kıbrısı arastır derim. ben kıbrısta british tüp bebekte tedavi oldum ekip falan çok ilgili tavsiye ederim

Donasyona karar verirken hiç takılmadım böyle şeylere isterse kimseye benzemesin sağlıklı hayırlı evlat olsun ama sanırım birçok kişi bu noktalara takılmış sizin gibi çünkü bu sayfalarda hep bu tarz yazımlar var benim derdim kaç yumurta garantisi var kaçıncı gün embriyorsu ne kalitede falan filan ne güzel sizin çocuğunuz olmuş ama bence hala bilinç altinizda asamamissiniz buraya uzun uzun yazmışsınız uzman desteği ile çocuğu 7 yaşında iken bile bu konuyu aşanları tanıyorum umarım herşey sizin için iyi olur kuşkusuz anneliği yaşarsınız sevgiyle kalın

Merhaba Hanımlar,

39 yaşındayım ve PGT denemesi yapıyoruz çünkü eşimde 13.ve 14.kromozomlarda yapışıklık var.
3 yıldır beraberiz ve hiç korunmasız olmamıza rağmen 1 kez bile hamile kalmadım.
PGT denemesini 2 kez yaptık.1.denememizde ilaç hataıs yüzünden yumurtalarınm erkenden çatladı,toplama bile yapılamadı,2.denememizde 6 yumurta toplandı-4 sağlıklı çıktı-2 embriyo oluştu ancak daha 3.güne bile gelemediler ve dolayısı ile PGT bile yapılamadı.
Anne olmayı çok istiyorum ancak doktorum benim yaşımdan dolayı yumurta sayım ve kalitem düşük diye,eşimde de 13.ve 14.kromozon yapışık diye,şansımızın %1 olduğunu söyledi
Şimdi eşim ısrarla KKTC de yumurta donasyonu yapalım diyor çünkü yumurta sayısı ve kalitesi ne kadar fazla olursa o kadar yüksek şansımız var.Ama bende diyorum ki; sonucda benim 4 yumurtam sağlma çıktı yani normal şartlarda anne olabiliyorum,sperm donasyonu yapalım.Ancak eşim bunu kabul etmiyor.
Her iki donasyon içinde duygusal anlamda çok zor değil mi durum ?
Yani ben yumurta donasyonu ile hamile kalsamda acaba sevemezmiyim çocuğum gibi hissedemzemiyim ,eşime benzeyecek ama bana benzemeyecek,genimi taşımayacak vs diye saçma sapan düşüncelere boğuluyorumbana gel evlatlık bebek alalım dese çok daha fazla severek benimserim bebeği ama bu şekilde yumurta donasyonuna tam tersi tepki yaşıyorum içimde
Nasıl yapalım?Ne önerirsiniz fikir verebilirmisiniz?

Canim hepimiz bu platformda ayni durumdayiz , ilk zamanlar bende dusundum senin dusunduklerini fakat sonucda anneden bebege yuzde 20 gubi genler geciyormus arastir , huylarin gibi sevdigin sevmedigin seyler gibi, sonucta esininde seninde problem var esininde bunu kabullenmesi gerek, tabii senin de 4 yumurtan simdi var be belli ki yas dolayisi ile saglikli degil, ben de 46 yasindayim ilk denemem tuttu turkiyede yaptirdim ama 9.haftada kalbi durdu down sendromu imis sonradan genetige yollattim ingilterede yasiyorum. Diyecegim o ki karar zor bir karar , kibrisa gitmeden iyice arastir , baku de fiyat cok uygun ve iyi bir doktor ben orda tedavideyim ayrica gurcistanda da tedavi olanlar var , fiyat al heryerden , donor olayi kibrisda biraz problem , bulmakda zorluk oluyor zaman aliyor ve genelde yumurta paylasimi yapan merkezle dolu, ben cesaret edemedim acikcasi. Biraz ticarete dokulmus olay o bolgede, yinede istersen tercih senindir. Daha fazla bilgi almak istersen cekinme yaz , elimden geleni yaparim. Yumurta donasyonu ile tup bebek sahibi olanlar bolumune gel orda epey kalabaligiz morakin duzelir belki hersey gonlunce olsun

Merhabalar si sanirim.Celalettinnbey de tedavi goruyorsunuz .Fiyat nedir ve nasil memnun kaldimiz mi?

Merhabalar si sanirim.Celalettinnbey de tedavi goruyorsunuz .Fiyat nedir ve nasil memnun kaldimiz mi?
Merhaba evet memnun kaldim bir arkadasimiz da yeni sonuc aldi kendi aciklamadan ismini aciklamayacagim hamile kaldi. Ben dondurulmus icin ekimde tedaviye gidiyorum . 2500 euro fiyat alsi o da konaklamali , dilerseniz telefon numarasi veririm

Merhaba evet memnun kaldim bir arkadasimiz da yeni sonuc aldi kendi aciklamadan ismini aciklamayacagim hamile kaldi. Ben dondurulmus icin ekimde tedaviye gidiyorum . 2500 euro fiyat alsi o da konaklamali , dilerseniz telefon numarasi veririm
Çok sevindim inşallah aynı güzel sonuçları biz de bir birimizle paylaşabiliriz. Telefon verirseniz çok iyi olur.Sevgiler..

Hangi merkezde işlem yapt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…