Merhaba sonucunuz inşallah pozitif olmuşturValla bende çok acemice yaşadım tüm olayları. Eşim buradaki doktorumuza çok güvendi o da tanınmış bir kliniğin sahibi zaten ama her zaman şüphem baki benim. Ama eşimin de yönlendirmesi ile başladık burada tedaviye başlandı zaten iki kez yumurta toplama işlemi olmuştu sonuncusu üzerinden bir süre sonra adet gördüm (normalde adet görmemde sıkıntı var benim) neyse ikinci günü ilaca başlandı estrofem günde iki sonra 3 oldu kıbrıstan bi bayan ile letişime geçtik bu arada doğuş tüp bebek miş neyse doğuş ile ilgili de çok iyi şeyler okumadım ama devam ettim. hatta bu arada bahçeci ile de görüştüm ama tedavi başladığı için ok yaydan çıktı diyerek doğuş ile irtibata devam ett,ik. fiyat görüşme vs falan 31 mayıs gecesi için bize bilet aldılar gittik orada bizi biri aldı ama evvelinde havaaalanında bi bekledik. götürdüler ertesi gün de işlem yapıldı 14 yumurta dediler eşimden alındıktan sonra 11 embriyo dediler sonra bir süre hiç ses çıkmadı ben dayanamadım aradım. bu sırada biz oteldeyiz. eşimle gezdik falan transfer günü 6 embriyo dediler sağolsunlar ilgilendiler ben duygusaldım biraz hatta birçok yabancı da vardı. çokmuş gelen hatta yaşı epey geçkin olan bile vardı. neyse 3 tane kondu bir iki saat yattım bu zaten transferde genel uygulama imiş ertesi gün de geldim halen ilaçlarımı kullanıyorum. kan sulandırıcı progestan estrofem vs umarım güzel haberler veririm. Yani ben bu işlemi yaptırırken artık herşey nasip kısmet diye yola çıktım. hoş sanki var gibi hissediyorum ama belki de kendimi kandırıyorum. Çunkü daha önce de hep yu7murtam var diye hayal ediyordum. Altın yumurta olacak sandım ama olmamıştı. Bakalım göreceğiz
Konu baya bi olmuş ama çok ilgilimi çekti keşke benim eşimde bu kadar kararlı olsa ben tup bebek için 4 5 ay sonra tedaviye başlayacam inşallah ama olmazsa bende döner le denemek isterdim ama eşim istemez büyük ihtimalle hem maddi olarak ta çok yük bize inşallah dönemisinizdir yada deneyin madiiyatiniz var bunlara niye takiliyorsunuz anlamıyorum istediğiniz anne olmak degilmi benzese ne benzemese ne takilmayin bunlaraMerhaba Hanımlar,
39 yaşındayım ve PGT denemesi yapıyoruz çünkü eşimde 13.ve 14.kromozomlarda yapışıklık var.
3 yıldır beraberiz ve hiç korunmasız olmamıza rağmen 1 kez bile hamile kalmadım.
PGT denemesini 2 kez yaptık.1.denememizde ilaç hataıs yüzünden yumurtalarınm erkenden çatladı,toplama bile yapılamadı,2.denememizde 6 yumurta toplandı-4 sağlıklı çıktı-2 embriyo oluştu ancak daha 3.güne bile gelemediler ve dolayısı ile PGT bile yapılamadı.
Anne olmayı çok istiyorum ancak doktorum benim yaşımdan dolayı yumurta sayım ve kalitem düşük diye,eşimde de 13.ve 14.kromozon yapışık diye,şansımızın %1 olduğunu söyledi
Şimdi eşim ısrarla KKTC de yumurta donasyonu yapalım diyor çünkü yumurta sayısı ve kalitesi ne kadar fazla olursa o kadar yüksek şansımız var.Ama bende diyorum ki; sonucda benim 4 yumurtam sağlma çıktı yani normal şartlarda anne olabiliyorum,sperm donasyonu yapalım.Ancak eşim bunu kabul etmiyor.
Her iki donasyon içinde duygusal anlamda çok zor değil mi durum ?
Yani ben yumurta donasyonu ile hamile kalsamda acaba sevemezmiyim çocuğum gibi hissedemzemiyim ,eşime benzeyecek ama bana benzemeyecek,genimi taşımayacak vs diye saçma sapan düşüncelere boğuluyorumbana gel evlatlık bebek alalım dese çok daha fazla severek benimserim bebeği ama bu şekilde yumurta donasyonuna tam tersi tepki yaşıyorum içimde
Nasıl yapalım?Ne önerirsiniz fikir verebilirmisiniz?
merkezin adını da paylaşırmısınızArkadaşlar merhaba
Ben yeni geldim kıbrıstan işlem yaptırdım. Şu an 12 günlük süreci bekliyorum. İnşallah buradan sizlere güzel haberler veririm. Yaşadığım süreçleri paylaşmamı isterseniz yazın cevap vereyim. Umarım hepimizin dilekleri kabul olur sevgiler...
Yumurta donasyonu kesin bir tedavi değil.arkadasim kibrisa gitmişti tedaviye 2 tane embriyo yerleştirdiler çok ümitliydi kadın olmadı.hamile kaldı fakat düşük yaptiMerhaba arkadaslar bugün cok hasas bir konu icin sizden yardimlarinizi bekliyorum... Kibrisda YUMURTA DONASYONU yaptiranlar varmi aranizda varsa hangi hastaneyi önerirsiniz lütfen yardim ederseniz cok sevinirim arastirmak cok önemli artik arastirmakdan uykularim yok gece gündüz bu konu ile ilgileniyorum... COK TESEKKÜR EDIYORUM SIMDIDEN
Peki neden olmuyordu yumurya donasyonu düşündü benim kanser geçmişim var yumurtalarım zarar gördü ilaçla regl oliyrm benimde tek çare orası görünüyor başarı oranlarının çok yüksek olduğu söyleniyor daYumurta donasyonu kesin bir tedavi değil.arkadasim kibrisa gitmişti tedaviye 2 tane embriyo yerleştirdiler çok ümitliydi kadın olmadı.hamile kaldı fakat düşük yapti
Rahimde çocuğun gelişmesine engel bir durum varsa sürekli düşük yapıyorsanız yumurta donasyonuda yüzde yüz garanti bir tedavi değil.siz bilirsiniz yinede iyi araştırınPeki neden olmuyordu yumurya donasyonu düşündü benim kanser geçmişim var yumurtalarım zarar gördü ilaçla regl oliyrm benimde tek çare orası görünüyor başarı oranlarının çok yüksek olduğu söyleniyor da
Benim rahimde problem yokmuş çoğul gebeliği de taşıyabilirmis m bilmiyrm tabi hayırlısı olsun insRahimde çocuğun gelişmesine engel bir durum varsa sürekli düşük yapıyorsanız yumurta donasyonuda yüzde yüz garanti bir tedavi değil.siz bilirsiniz yinede iyi araştırın
İnşallah iyi olur sizin icinBenim rahimde problem yokmuş çoğul gebeliği de taşıyabilirmis m bilmiyrm tabi hayırlısı olsun ins
Merhaba canim masallah fazla zaman kalmamis dogumunuza acaba nerde yaptirdiniz yardimci olurmusunuzmerkezin adını da paylaşırmısınız
Merhaba donasyonla mi kendi yumurta yumurtanizla mi hamile kaldinizCanimm bana da 2 embriyo transfer edildi bahceci yanı british te pardon. 4 aa ve 4 bb dendi şimdi gebeyim cok şükürama öncesinde 2 ab ve 3 ab transfer edilmişti kıbrısta başka bir merkezde, olumsuzdu araştırmadıgm yer kalmadi, kalktım gittimm tek tek konuştum hepsiyle, en çok içim buraya ısındı, beklerken iki aile ile tanistik,onların da bebekleri olmuş bahçeci british te, çok hoşuma gitti ikinciye gelmeleri iyi konuşmaları falan da önemli oldu yani
Hangi merkezde yaptırdınız acabaMerhaba,
Ben bir yumurta donasyonu annesiyim, oğlum çok yakında 3 yaşına girecek.
Bu süreci yaşarken ben de bu sayfaları defalarca notlar alarak okumuştum, benim pozitifim 3. donasyonda oldu, ilkinde doktorum istemediği halde donörü görme şansım olduğu için Gürcistana gittim , az yumurta çıktı ve negatif aldım.
Daha sonra Doktorumum tavsiye ettiği bir kliniğe Kıbrısa gittim ( o klinik kapandı bir olaylara karıştılar) , orada bir negatif daha aldım , sonra var olan yumurtalarla denememde hamile kaldım.
ben donore takmış haldeydim ya bana benzemezse diye .Özellikle donör seçimi ile ilğilenen kişiye benim gözlerim iri, tüm ailemde burun söyle böyle defelarca aradım. Ve o an söylediğim herşeyi göz önüne almışlar , oğlumun gözleri benim gibi iri, fakat bende olmayan çok iri kirpikleri var :), burnu benden çok daha güzel, ve kısacası bana benzemiyor.
o zaman benim için önemli olacağını düşündüğüm hiç bir şeyin önemi yokmuş aslında . Eşime de bana da benzemiyor çünkü o her şeyden ve herkesten güzel:)
size tavsiyem okuyun araştırın ama biz kadınların bir iç güdüsü var , ona inanın içinize neresi sinerse orası iyidir. Negatiflere takılmayın , çok pahalı biliyorum ama sanırım her şeyin bir zamanı var ve moral en önemlisi.
bu süreci yaşayan biri olarak hala arada girip burayı okuyorum ve hep dualarımdasınız , ne kadar zor bir süreç yaşayan dışında kimse bilemez.
Bir de sonrası var tabi ,itiraf edemediğimiz, sonradan aklıma gelir mi? Beni annesi gibi hissetmezse . Yok öyle bir şey, yaşadığınız zorluk ,o özlem sizi ona belki de doğal yollardan anne olanlardan daha çok bağlıyor. Fiziksel olarak benzemese de ruhunuzu alıyor, sizin gibi konuşmaya başlıyor mimiklerinizi kapıyor.
Bu aşamada yaşadığınız zorluklar da unutuluyor, hepinizin kucakları dolar inşallah. Sevgilerle....
Sevinirim her türlü detay bilgisi için
Merhaba buraya sık giremiyorum hamile takvimi kullanıyorum senin gibi bilgi arayan arkadaşlar için. Orda gebelik haftası belirli hala hamileyim donsayon ile kaldım. Sağlıklı günler dilerimMerhaba donasyonla bebeginiz oldu mu
Selam .hangi merkez hangi dr ?Arkadaşlar merhaba
Ben yeni geldim kıbrıstan işlem yaptırdım. Şu an 12 günlük süreci bekliyorum. İnşallah buradan sizlere güzel haberler veririm. Yaşadığım süreçleri paylaşmamı isterseniz yazın cevap vereyim. Umarım hepimizin dilekleri kabul olur sevgiler...
Merhaba,Peki neden olmuyordu yumurya donasyonu düşündü benim kanser geçmişim var yumurtalarım zarar gördü ilaçla regl oliyrm benimde tek çare orası görünüyor başarı oranlarının çok yüksek olduğu söyleniyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?