KIBRIS TÜP BEBEK YUMURTA DONASYONU ILE ANNE OLAN VARMI

Merhaba sonucunuz inşallah pozitif olmuştur

Konu baya bi olmuş ama çok ilgilimi çekti keşke benim eşimde bu kadar kararlı olsa ben tup bebek için 4 5 ay sonra tedaviye başlayacam inşallah ama olmazsa bende döner le denemek isterdim ama eşim istemez büyük ihtimalle hem maddi olarak ta çok yük bize inşallah dönemisinizdir yada deneyin madiiyatiniz var bunlara niye takiliyorsunuz anlamıyorum istediğiniz anne olmak degilmi benzese ne benzemese ne takilmayin bunlara

merhabalar bende şuan kıbrıs da merkez aramaktayım Dr.Halil İbrahim Tekin'nin ismini çok gördüm çok okudum yaptıran arkadaşlar veya düşünenler merkez ismi ve doktor ismini paylaşırsak birbirimize daha çok yardımcı oluruz.

merkezin adını da paylaşırmısınız

Merhaba isminizi yumurta donasyonu sayfasında gördüm gebeliğiniz sağlıkla sonuçlandı mı acaba bir de sorununuz neydi

Yumurta donasyonu kesin bir tedavi değil.arkadasim kibrisa gitmişti tedaviye 2 tane embriyo yerleştirdiler çok ümitliydi kadın olmadı.hamile kaldı fakat düşük yapti

Yumurta donasyonu kesin bir tedavi değil.arkadasim kibrisa gitmişti tedaviye 2 tane embriyo yerleştirdiler çok ümitliydi kadın olmadı.hamile kaldı fakat düşük yapti
Peki neden olmuyordu yumurya donasyonu düşündü benim kanser geçmişim var yumurtalarım zarar gördü ilaçla regl oliyrm benimde tek çare orası görünüyor başarı oranlarının çok yüksek olduğu söyleniyor da

Rahimde çocuğun gelişmesine engel bir durum varsa sürekli düşük yapıyorsanız yumurta donasyonuda yüzde yüz garanti bir tedavi değil.siz bilirsiniz yinede iyi araştırın

Rahimde çocuğun gelişmesine engel bir durum varsa sürekli düşük yapıyorsanız yumurta donasyonuda yüzde yüz garanti bir tedavi değil.siz bilirsiniz yinede iyi araştırın
Benim rahimde problem yokmuş çoğul gebeliği de taşıyabilirmis m bilmiyrm tabi hayırlısı olsun ins

Merhaba donasyonla mi kendi yumurta yumurtanizla mi hamile kaldiniz

Hangi merkezde yaptırdınız acaba

Selam .hangi merkez hangi dr ?

Yaşadıklarımız için çok üzgünüm bende sago team da Münir beyde 2 yumurta donasyonu olumsuz sonuç biri kimyasal biri 6 haftalık düşük busefer sperme bahane bulundu sperm ve yumurta onlardan olarak denedik oda 6 haftadan düştü emriyolari sağlıksız kullanıyorlar ve her seferinde dönörde 5 . Güne hep 3 yumurta kalıyor nedense 4 yada 5 olmuyor çünkü yumurtaniz 4 olursa 2ser 2 ser koydurdugunuzda 2 şansınız olacak ama para için böyle olmuyor malesef hasta para olarak goruluyor

Merhaba,

Bende donasyon yaptırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz.
Özelden numaramı yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…