• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIBRIS TÜP BEBEK YUMURTA DONASYONU ILE ANNE OLAN VARMI

Merhaba bende donasyon düşünüyorum özelden yazışırsak sevinirim hangi merkezler var aklınızda?

Yaşadıklarımız için çok üzgünüm bende sago team da Münir beyde 2 yumurta donasyonu olumsuz sonuç biri kimyasal biri 6 haftalık düşük busefer sperme bahane bulundu sperm ve yumurta onlardan olarak denedik oda 6 haftadan düştü emriyolari sağlıksız kullanıyorlar ve her seferinde dönörde 5 . Güne hep 3 yumurta kalıyor nedense 4 yada 5 olmuyor çünkü yumurtaniz 4 olursa 2ser 2 ser koydurdugunuzda 2 şansınız olacak ama para için böyle olmuyor malesef hasta para olarak goruluyor
hangi merkez acaba bu işlemi yapan

Merhaba arkadaslar bugün cok hasas bir konu icin sizden yardimlarinizi bekliyorum... Kibrisda YUMURTA DONASYONU yaptiranlar varmi aranizda varsa hangi hastaneyi önerirsiniz lütfen yardim ederseniz cok sevinirim arastirmak cok önemli artik arastirmakdan uykularim yok gece gündüz bu konu ile ilgileniyorum... COK TESEKKÜR EDIYORUM SIMDIDEN 💗
Ne yaptınız donasyon yaptrdınızmı acaba sonuç neoldu?

Back