Valla bende çok acemice yaşadım tüm olayları. Eşim buradaki doktorumuza çok güvendi o da tanınmış bir kliniğin sahibi zaten ama her zaman şüphem baki benim. Ama eşimin de yönlendirmesi ile başladık burada tedaviye başlandı zaten iki kez yumurta toplama işlemi olmuştu sonuncusu üzerinden bir süre sonra adet gördüm (normalde adet görmemde sıkıntı var benim) neyse ikinci günü ilaca başlandı estrofem günde iki sonra 3 oldu kıbrıstan bi bayan ile letişime geçtik bu arada doğuş tüp bebek miş neyse doğuş ile ilgili de çok iyi şeyler okumadım ama devam ettim. hatta bu arada bahçeci ile de görüştüm ama tedavi başladığı için ok yaydan çıktı diyerek doğuş ile irtibata devam ett,ik. fiyat görüşme vs falan 31 mayıs gecesi için bize bilet aldılar gittik orada bizi biri aldı ama evvelinde havaaalanında bi bekledik. götürdüler ertesi gün de işlem yapıldı 14 yumurta dediler eşimden alındıktan sonra 11 embriyo dediler sonra bir süre hiç ses çıkmadı ben dayanamadım aradım. bu sırada biz oteldeyiz. eşimle gezdik falan transfer günü 6 embriyo dediler sağolsunlar ilgilendiler ben duygusaldım biraz hatta birçok yabancı da vardı. çokmuş gelen hatta yaşı epey geçkin olan bile vardı. neyse 3 tane kondu bir iki saat yattım bu zaten transferde genel uygulama imiş ertesi gün de geldim halen ilaçlarımı kullanıyorum. kan sulandırıcı progestan estrofem vs umarım güzel haberler veririm. Yani ben bu işlemi yaptırırken artık herşey nasip kısmet diye yola çıktım. hoş sanki var gibi hissediyorum ama belki de kendimi kandırıyorum. Çunkü daha önce de hep yu7murtam var diye hayal ediyordum. Altın yumurta olacak sandım ama olmamıştı. Bakalım göreceğiz