• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke hamiş olsam

Benim gibi bu ay hamiş olmayı bekleyen varmı🥰

• Evet eminim bu kez hamişim🥰

OY: 2 8,7%
  • İstiyorum galiba bütün belirtileri ona yoyuyorum🥺

OY: 12 52,2%
  • 🙄 Olmaz ama yinede içim kıpır kıpır

OY: 9 39,1%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
6 gün var bel ağrısı kasık ağrısı zaman zaman da bulantı hissediyorum umarım beklediğim sonuçla karşılaşırım 8 aylık evliyim ve çok istiyorum 🥰🥺benim gibi bu ay hamile olmayı isteyen ve bekleyen varmı
Bende ayni durumdayim artik ümitlenmek istemiyorum

6 gün var bel ağrısı kasık ağrısı zaman zaman da bulantı hissediyorum umarım beklediğim sonuçla karşılaşırım 8 aylık evliyim ve çok istiyorum 🥰🥺benim gibi bu ay hamile olmayı isteyen ve bekleyen varmı
Benim daha bir hafta var, belime ufak ağrı girdi bugün uzun sürmedi. Baska da ciddi belirtim yok ara sıra hafif kasik batması haricinde.
Biz catlamadan önce iki gün, çatlama günü ve sonraki günü değerlendirdik. Niye olmasın ki ozaman diyor iç sesim 😀

Benim de 4 gün var adet olacak gibiyim ama inşallah bu ay güzel haberi alırız ❤️ Senin 8 aymış benim 2 yıl olacak neredeyse 😭
Benim adet Günlerim 45 48arası olduğum için bugün 46gündeyim inşallah Rabbim hepimize verir iki gün önce. Test yaptım hayali çizgi çıktı bugün akşam üstü gene test yaptım sonuç negatif ya

Benim adet Günlerim 45 48arası olduğum için bugün 46gündeyim inşallah Rabbim hepimize verir iki gün önce. Test yaptım hayali çizgi çıktı bugün akşam üstü gene test yaptım sonuç negatif ya
Foto atsana bakalım hayali çizgi varsa umut vardır. Bir de döngü ne kadar uzun sürerse bebeğin tutunması gerçekleşiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum 🤷‍♀️

Foto atsana bakalım hayali çizgi varsa umut vardır. Bir de döngü ne kadar uzun sürerse bebeğin tutunması gerçekleşiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum 🤷‍♀️

Eklentiler

• IMG_20220128_071609.jpg
    IMG_20220128_071609.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20220128_071513.jpg
    IMG_20220128_071513.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 15
Bugün tekrar bi test yaptım akşam üstü negatif çıktı ama ışığa tutunca ikinci bi çizgi gözüküyor oda nr kadar doğru bilmiyorum
Güvenilir bir marka mı bu attığında var gibi ya umutlandırmak istemem de kuruma çizgisi böyle olmuyor

Back