- 28 Ocak 2022
- 40
- 20
- 3
- 25
- Konu Sahibi karalarnur
Öyle galiba artık beyin sinyal veriyor direk ağır kaldırma ilaç içme dikkatli yürü düşme diye birçok şeye istemsiz dikkat ediyorumŞey gibi bu sen bakınca soyunamıyorum gibi galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle galiba artık beyin sinyal veriyor direk ağır kaldırma ilaç içme dikkatli yürü düşme diye birçok şeye istemsiz dikkat ediyorumŞey gibi bu sen bakınca soyunamıyorum gibi galiba
O kadar zor ki akışına bırakmakPsikolojik oluyor çoğu belirti zaten. Akışına bırakmak en güzeli ama işte insan merak ediyor
Kıpır kıpır oluyorum sonra bütün hevesim kursağımda kalıyorPsikolojik oluyor çoğu belirti zaten. Akışına bırakmak en güzeli ama işte insan merak ediyor
Bende öyle sonuç hüsran. Hakkımızda hayırlısı olsun ya her ay üzülmekten yoruldumÖyle galiba artık beyin sinyal veriyor direk ağır kaldırma ilaç içme dikkatli yürü düşme diye birçok şeye istemsiz dikkat ediyorum
Bende öyle sonuç hüsran. Hakkımızda hayırlısı olsun ya her ay üzülmekten yoruldum
Hemde çok zor, belirsizlik…inşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınızO kadar zor ki akışına bırakmak
Aynen öylePsikolojik oluyor çoğu belirti zaten. Akışına bırakmak en güzeli ama işte insan merak ediyor
İnşallah isteyen herkes güzel sonuç alsınHemde çok zor, belirsizlik…inşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Bende ayni durumdayim artik ümitlenmek istemiyorum6 gün var bel ağrısı kasık ağrısı zaman zaman da bulantı hissediyorum umarım beklediğim sonuçla karşılaşırım 8 aylık evliyim ve çok istiyorum benim gibi bu ay hamile olmayı isteyen ve bekleyen varmı
Benim daha bir hafta var, belime ufak ağrı girdi bugün uzun sürmedi. Baska da ciddi belirtim yok ara sıra hafif kasik batması haricinde.6 gün var bel ağrısı kasık ağrısı zaman zaman da bulantı hissediyorum umarım beklediğim sonuçla karşılaşırım 8 aylık evliyim ve çok istiyorum benim gibi bu ay hamile olmayı isteyen ve bekleyen varmı
Benim adet Günlerim 45 48arası olduğum için bugün 46gündeyim inşallah Rabbim hepimize verir iki gün önce. Test yaptım hayali çizgi çıktı bugün akşam üstü gene test yaptım sonuç negatif yaBenim de 4 gün var adet olacak gibiyim ama inşallah bu ay güzel haberi alırız Senin 8 aymış benim 2 yıl olacak neredeyse
Foto atsana bakalım hayali çizgi varsa umut vardır. Bir de döngü ne kadar uzun sürerse bebeğin tutunması gerçekleşiyormuş ne kadar doğru bilmiyorumBenim adet Günlerim 45 48arası olduğum için bugün 46gündeyim inşallah Rabbim hepimize verir iki gün önce. Test yaptım hayali çizgi çıktı bugün akşam üstü gene test yaptım sonuç negatif ya
Foto atsana bakalım hayali çizgi varsa umut vardır. Bir de döngü ne kadar uzun sürerse bebeğin tutunması gerçekleşiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum
Ya çok hafifte olsa belli belirsiz gözüktü kafam çorba olduFoto atsana bakalım hayali çizgi varsa umut vardır. Bir de döngü ne kadar uzun sürerse bebeğin tutunması gerçekleşiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum
Evet var gibi canım kan vermedin miYa çok hafifte olsa belli belirsiz gözüktü kafam çorba oldu
Bugün tekrar bi test yaptım akşam üstü negatif çıktı ama ışığa tutunca ikinci bi çizgi gözüküyor oda nr kadar doğru bilmiyorumEvet var gibi canım kan vermedin mi
Güvenilir bir marka mı bu attığında var gibi ya umutlandırmak istemem de kuruma çizgisi böyle olmuyorBugün tekrar bi test yaptım akşam üstü negatif çıktı ama ışığa tutunca ikinci bi çizgi gözüküyor oda nr kadar doğru bilmiyorum
Markasını hatarlamıyorum ya 1haftada ayrı markalar aldım hep inşallah vardırGüvenilir bir marka mı bu attığında var gibi ya umutlandırmak istemem de kuruma çizgisi böyle olmuyor
İnşallah vardır belirti var mı bat ne zamanMarkasını hatarlamıyorum ya 1haftada ayrı markalar aldım hep inşallah vardır