- Konu Sahibi karalarnur
Sende belirti var mı bu ay umutlu musunValla bacım neredeyse kadın dogumcu olacak arastirmalarla ama takdiri ilahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende belirti var mı bu ay umutlu musunValla bacım neredeyse kadın dogumcu olacak arastirmalarla ama takdiri ilahi
Valla benim adam alıştı belirtim olsa yaz diyor senin gibi olan var miymiş bakAynı ben adam 12 de uyuyor ben 2 ye kadar belirti okuyorum
Doktora gitmeden bütün tehşisleri koydum kendime bide hamile kalırsam özel poliklinik açmayı planlıyorum artıkValla bacım neredeyse kadın dogumcu olacak arastirmalarla ama takdiri ilahi
Benimde 2 gün var 7 aylık evliyim bende. Eşimle çok istiyoruz bakalım kısmet6 gün var bel ağrısı kasık ağrısı zaman zaman da bulantı hissediyorum umarım beklediğim sonuçla karşılaşırım 8 aylık evliyim ve çok istiyorum benim gibi bu ay hamile olmayı isteyen ve bekleyen varmı
Her ay umutlu oluyorum genelde canım ama bir bakıyorum kırmızılık gelmiş bileSende belirti var mı bu ay umutlu musun
Ah canım ya inşallah çift çizgi görürsün de yok diyenler yanılırUfacık bir umut minnacık arıyorum ama yok diyorlar bacım bu belirti olabilir mi diyorum yok diyorlar canım nidem artık
Az kalmış hadi hayırlısı olsunBenimde 2 gün var 7 aylık evliyim bende. Eşimle çok istiyoruz bakalım kısmet
Aslında bu umut gitse olacak inanıyorum ama umudumuz her zaman diriHer ay umutlu oluyorum genelde canım ama bir bakıyorum kırmızılık gelmiş bile
Ay inşallah canım hepimiz görelim valla bacım bugün çok didindim biri de evet olbilir diye ekmek çıkmadı şimdide akıntıya taktım onu yazıyorum her yereAh canım ya inşallah çift çizgi görürsün de yok diyenler yanılır
Aynıyız canım vallaDoktora gitmeden bütün tehşisleri koydum kendime bide hamile kalırsam özel poliklinik açmayı planlıyorum artık
Umut yolun yarısı biterse sıkıntı düşünmeden umut etmeyi öğrenmeliyizAslında bu umut gitse olacak inanıyorum ama umudumuz her zaman diri
İnşallah güzel haberlerle dönüş yaparsın o zaman bizeAy inşallah canım hepimiz görelim valla bacım bugün çok didindim biri de evet olbilir diye ekmek çıkmadı şimdide akıntıya taktım onu yazıyorum her yere
Benim her adet öncesi 5 gün önceden başlar ve sonunda adet olurum o yüzden korkuyorum ben de.Ay inşallah canım hepimiz görelim valla bacım bugün çok didindim biri de evet olbilir diye ekmek çıkmadı şimdide akıntıya taktım onu yazıyorum her yere
Yolu tamamlamak nasip olsun kız inşallahUmut yolun yarısı biterse sıkıntı düşünmeden umut etmeyi öğrenmeliyiz
Adete erken diye şüpheye düştüm bir de çok olmazdi bendeBenim her adet öncesi 5 gün önceden başlar ve sonunda adet olurum o yüzden korkuyorum ben de.
İnşallah canım çok çok aminİnşallah güzel haberlerle dönüş yaparsın o zaman bize
İnsan kendini biliyor canım farklılık varsa umut vardırAdete erken diye şüpheye düştüm bir de çok olmazdi bende
Çok stres yapıyoruz bence o da sorun bir şeyi çok isteyince de olmaz derler yaİnsan kendini biliyor canım farklılık varsa umut vardır
Şey gibi bu sen bakınca soyunamıyorum gibi galibaÇok stres yapıyoruz bence o da sorun bir şeyi çok isteyince de olmaz derler ya
Psikolojik oluyor çoğu belirti zaten. Akışına bırakmak en güzeli ama işte insan merak ediyorÇok stres yapıyoruz bence o da sorun bir şeyi çok isteyince de olmaz derler ya