- Konu Sahibi karalarnur
Belirti bu sabah kasık ağrısı bel ağrı göğüste ağrılar var eder düzensizliğim olduğu için kafam çok karışıyorİnşallah vardır belirti var mı bat ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti bu sabah kasık ağrısı bel ağrı göğüste ağrılar var eder düzensizliğim olduğu için kafam çok karışıyorİnşallah vardır belirti var mı bat ne zaman
Elinde başka test yok mu sabah ilk idrarla bir daha yap ben olsam acile bile giderdim yaBelirti bu sabah kasık ağrısı bel ağrı göğüste ağrılar var eder düzensizliğim olduğu için kafam çok karışıyor
Hahah yok maalesef başka sabırlı bi yapım var sanırım arkadaşlarımda aynını söylüyor :)Elinde başka test yok mu sabah ilk idrarla bir daha yap ben olsam acile bile giderdim ya
Arkadaşım da 45 günde bir adet olur dün hastaneye gitmişti 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi onun da test böyleydiHahah yok maalesef başka sabırlı bi yapım var sanırım arkadaşlarımda aynını söylüyor :)
Ay inşallah ya llahım hayırlı evlat nsip etsn tüm isteyenlereArkadaşım da 45 günde bir adet olur dün hastaneye gitmişti 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi onun da test böyleydi
Amin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınAy inşallah ya llahım hayırlı evlat nsip etsn tüm isteyenlere
Aminnn inşallah canımAmin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
Canım dünkü negatif olan testim kız kardeşim sabah attı dedi sanki silik bişey gördüm diye sabah bende uyanınca bakmıştım hayali bi çizgi gördüm ama pek önemsemedim ama bunlar 5dk. İçinde attığım testiAmin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
Evet canım var gibi ya inşallah vardır
İnşallah gittim nöbetçi eczane den test aldım sabah yine yapcamEvet canım var gibi ya inşallah vardır
Döngünün kaçıncı günündesin canım. Çok heyecanlı bir durum sabah ilk idrarla yap inşallah çift çizgi görürsünİnşallah gittim nöbetçi eczane den test aldım sabah yine yapcam
Amin inşallah ya bugün tam 47.gündeyimDöngünün kaçıncı günündesin canım. Çok heyecanlı bir durum sabah ilk idrarla yap inşallah çift çizgi görürsün
Rabbim inşallah hayırlısıyla o günleri gösterir sizlereBenim de 4 gün var adet olacak gibiyim ama inşallah bu ay güzel haberi alırız Senin 8 aymış benim 2 yıl olacak neredeyse
Ay maşallah 47. Güne göre daha net çıkabilirdi ama geç döllenme ihtimali da var tabiAmin inşallah ya bugün tam 47.gündeyim
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin gönlü kucağı dolsunRabbim inşallah hayırlısıyla o günleri gösterir sizlere
AminTeşekkür ederim inşallah isteyen herkesin gönlü kucağı dolsun
İnşallah hamilesinizdir bende 18 ay bekledim hamilelik için. Hamile olmak için çok dua ettim çok istedim. Kaldım fakat arkasından çok zor bir süreç yaşadım. Sürekli yatmam gerekti kanamalarım oldu, 37.haftada doğum yaptım. Her şey bitti derken doğumdan 2 ay sonra kanamalar başladı. Bu sefer rahim kalınlaşması yani basit atipisiz endometrial hiperplazi teşhisi konuldu. Demem o ki sağlıklı bir hamilelik dileyin6 gün var bel ağrısı kasık ağrısı zaman zaman da bulantı hissediyorum umarım beklediğim sonuçla karşılaşırım 8 aylık evliyim ve çok istiyorum benim gibi bu ay hamile olmayı isteyen ve bekleyen varmı
Canm benim geçikmelrim hep olduğu için ondan dolayıAy maşallah 47. Güne göre daha net çıkabilirdi ama geç döllenme ihtimali da var tabi
Hadi inşallah Bende hala beklemedeyimBenim daha bir hafta var, belime ufak ağrı girdi bugün uzun sürmedi. Baska da ciddi belirtim yok ara sıra hafif kasik batması haricinde.
Biz catlamadan önce iki gün, çatlama günü ve sonraki günü değerlendirdik. Niye olmasın ki ozaman diyor iç sesim