• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke hamiş olsam

Benim gibi bu ay hamiş olmayı bekleyen varmı🥰

• Evet eminim bu kez hamişim🥰

OY: 2 8,7%
  • İstiyorum galiba bütün belirtileri ona yoyuyorum🥺

OY: 12 52,2%
  • 🙄 Olmaz ama yinede içim kıpır kıpır

OY: 9 39,1%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
IMG-20220130-WA0014.jpg
IMG-20220129-WA0006-01.jpeg

Amin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
Canım dünkü negatif olan testim kız kardeşim sabah attı dedi sanki silik bişey gördüm diye sabah bende uyanınca bakmıştım hayali bi çizgi gördüm ama pek önemsemedim ama bunlar 5dk. İçinde attığım testi

6 gün var bel ağrısı kasık ağrısı zaman zaman da bulantı hissediyorum umarım beklediğim sonuçla karşılaşırım 8 aylık evliyim ve çok istiyorum 🥰🥺benim gibi bu ay hamile olmayı isteyen ve bekleyen varmı
İnşallah hamilesinizdir🙏 bende 18 ay bekledim hamilelik için. Hamile olmak için çok dua ettim çok istedim. Kaldım fakat arkasından çok zor bir süreç yaşadım. Sürekli yatmam gerekti kanamalarım oldu, 37.haftada doğum yaptım. Her şey bitti derken doğumdan 2 ay sonra kanamalar başladı. Bu sefer rahim kalınlaşması yani basit atipisiz endometrial hiperplazi teşhisi konuldu. Demem o ki sağlıklı bir hamilelik dileyin 🙏🙏

Benim daha bir hafta var, belime ufak ağrı girdi bugün uzun sürmedi. Baska da ciddi belirtim yok ara sıra hafif kasik batması haricinde.
Biz catlamadan önce iki gün, çatlama günü ve sonraki günü değerlendirdik. Niye olmasın ki ozaman diyor iç sesim 😀
Hadi inşallah 🥰Bende hala beklemedeyim

Back