• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke hamiş olsam

Benim gibi bu ay hamiş olmayı bekleyen varmı🥰

• Evet eminim bu kez hamişim🥰

OY: 2 8,7%
  • İstiyorum galiba bütün belirtileri ona yoyuyorum🥺

OY: 12 52,2%
  • 🙄 Olmaz ama yinede içim kıpır kıpır

OY: 9 39,1%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
İnşallah hamilesinizdir🙏 bende 18 ay bekledim hamilelik için. Hamile olmak için çok dua ettim çok istedim. Kaldım fakat arkasından çok zor bir süreç yaşadım. Sürekli yatmam gerekti kanamalarım oldu, 37.haftada doğum yaptım. Her şey bitti derken doğumdan 2 ay sonra kanamalar başladı. Bu sefer rahim kalınlaşması yani basit atipisiz endometrial hiperplazi teşhisi konuldu. Demem o ki sağlıklı bir hamilelik dileyin 🙏🙏🥰ayrı Bi bakış açısı kattığın için teşekkür ederim değerlendiricem söylemşerini

Canım, biliyorsun erken gebelikler idrarda hemen belli olmaz. Allah gönlüne gore versin....kan testi en dogru sonuçtur
Ya ama hiç de belirtim yok aslında.. ara sıra sol kasigima ufak sancı giriyor ama çok hafif dünde peynirimsi beyaz akıntım coktu ama coook üşüdüm dün ondan kaynaklı diye düşünüyorum...
Çok midesi bulanan başı dönen bir insan olmama rağmen 7. Gün ve hiç bişey yok...

Ya ama hiç de belirtim yok aslında.. ara sıra sol kasigima ufak sancı giriyor ama çok hafif dünde peynirimsi beyaz akıntım coktu ama coook üşüdüm dün ondan kaynaklı diye düşünüyorum...
Çok midesi bulanan başı dönen bir insan olmama rağmen 7. Gün ve hiç bişey yok...
Bi kan testi yapacak cesaretin olsa keske😇

Foto at bakalım 🤔 sağlık olsun kırmızıyı görmediğin sürece umut seninle ❤️
IMG_20220131_070407.jpg

Kızceler benim yarın başlıyor adet olma ihtimalim bakalım 27.Güne giriyorum. Sivilce merhaba dedi şimdiden büyük ihtimal adet olurum gibi. Ama inşallah allahım bu ay güzel haberi yaaşayım yaşayalım noluuıırrrr inşallah 🤲

Yumurtlama gününden itibaren devam eden kasık ağrısı, idrar rengi koyu, sık tuvalete gitmek, hafif beyaz akıntı... İnşallah hamileliktendir tüm belirtilerimiz.

Benim daha bir hafta var, belime ufak ağrı girdi bugün uzun sürmedi. Baska da ciddi belirtim yok ara sıra hafif kasik batması haricinde.
Biz catlamadan önce iki gün, çatlama günü ve sonraki günü değerlendirdik. Niye olmasın ki ozaman diyor iç sesim 😀
Benimde iç sesim aynı 🤣

Back