- Konu Sahibi karalarnur
Çok olumsuz düşünme yine de kötüyü çağırma derler pozitif olÜmitlendirmek istemediğim için kendimi yokmuş gibi düşünmeye çalışıyorum hep o yüzden kendimi tartamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok olumsuz düşünme yine de kötüyü çağırma derler pozitif olÜmitlendirmek istemediğim için kendimi yokmuş gibi düşünmeye çalışıyorum hep o yüzden kendimi tartamıyorum
Sem hamile misin canımEvet benim ilk erken belirtilerim akıntı ve göğüs hassasiyetiydi
Bu ay gitmeyi düşünüyorum canım eğer yine bişey yoksa yani ya bi sıkıntı var yada biz tutturamıyoruz insanlar evliliğin ilk ayı hamile kalıyor sanki ayarlamış gibi biz istiyoruz yine olmuyor bi gariplik var sankiAslında düşünmeyi bıraksak olacak gibi. Doktora falan gittin mi sen
Kız diğer türlü de hamile gibi tiriplere giriyorum sonra yine üzülüyorumÇok olumsuz düşünme yine de kötüyü çağırma derler pozitif ol
Ay millet tecavüze uğruyor günü mü var sanki tövbe tövbe böyle düşünmek istemiyorum ama öyle. Suriyeli Iraklı peş peşe nasıl yapıyorlar onlar günü mü biliyor yeme içme desen o da şüpheli. Bilmiyorum neden böyleBu ay gitmeyi düşünüyorum canım eğer yine bişey yoksa yani ya bi sıkıntı var yada biz tutturamıyoruz insanlar evliliğin ilk ayı hamile kalıyor sanki ayarlamış gibi biz istiyoruz yine olmuyor bi gariplik var sanki
Hiçbir şey düşünme bacım o zaman akışına bırak.. ( ay diyene bak sanki kendim farklıyım da )Kız diğer türlü de hamile gibi tiriplere giriyorum sonra yine üzülüyorum
O kadar haklısın kiiiiiiiiAy millet tecavüze uğruyor günü mü var sanki tövbe tövbe böyle düşünmek istemiyorum ama öyle. Suriyeli Iraklı peş peşe nasıl yapıyorlar onlar günü mü biliyor yeme içme desen o da şüpheli. Bilmiyorum neden böyle
Gece gece güldürdün yani inşallah bi problem yoktur da biz beceriksizizdirAy millet tecavüze uğruyor günü mü var sanki tövbe tövbe böyle düşünmek istemiyorum ama öyle. Suriyeli Iraklı peş peşe nasıl yapıyorlar onlar günü mü biliyor yeme içme desen o da şüpheli. Bilmiyorum neden böyle
Yok canım değilim 2 kalp durmam var 3 ay oluyo son kürtajı olalı ocağın başında denemelerde başladık bu ay bide bel çektirdim ek olarak eşime bal ceviz fındık fıstık karışımı bide 6 çeşit pekmez karışımı içirdim bende içtim bakalım bu ay tuttururuz inşallahhSem hamile misin canım
Ruhsal olarak pek iyi değilim açıkcası Nerden tutsam elimde kalıyorHiçbir şey düşünme bacım o zaman akışına bırak.. ( ay diyene bak sanki kendim farklıyım da )
Hadi inşallah canımYok canım değilim 2 kalp durmam var 3 ay oluyo son kürtajı olalı ocağın başında denemelerde başladık bu ay bide bel çektirdim ek olarak eşime bal ceviz fındık fıstık karışımı bide 6 çeşit pekmez karışımı içirdim bende içtim bakalım bu ay tuttururuz inşallahh
Biz neler araştırıyoruz testler yap gününü bul yat kaç saat kalkma sonuç olumsuz allahım ne zaman nasip edecekse inşallah bu ay ederO kadar haklısın kiiiiiiii
Anam benim uyku girmez oldu gözüme eşim uyuyor ben hala formlarda belirti arıyorumRuhsal olarak pek iyi değilim açıkcası Nerden tutsam elimde kalıyor
İnşallah ya Allah bizimde yüzümüzü güldürsünBiz neler araştırıyoruz testler yap gününü bul yat kaç saat kalkma sonuç olumsuz allahım ne zaman nasip edecekse inşallah bu ay eder
Ay inşallah bizim beceriksizliğimizdir bu ay yüzümüz GülerGece gece güldürdün yani inşallah bi problem yoktur da biz beceriksizizdir
Sen ben misin ya sanki bu form bana hamilesin diyeceksin gibime geliyorAnam benim uyku girmez oldu gözüme eşim uyuyor ben hala formlarda belirti arıyorum
Yok canım değilim 2 kalp durmam var 3 ay oluyo son kürtajı olalı ocağın başında denemelerde başladık bu ay bide bel çektirdim ek olarak eşime bal ceviz fındık fıstık karışımı bide 6 çeşit pekmez karışımı içirdim bende içtim bakalım bu ay tuttururuz inşallahh
Aynı ben adam 12 de uyuyor ben 2 ye kadar belirti okuyorumAnam benim uyku girmez oldu gözüme eşim uyuyor ben hala formlarda belirti arıyorum
Valla bacım neredeyse kadın dogumcu olacak arastirmalarla ama takdiri ilahiAy inşallah bizim beceriksizliğimizdir bu ay yüzümüz Güler
Ufacık bir umut minnacık arıyorum ama yok diyorlar bacım bu belirti olabilir mi diyorum yok diyorlar canım nidem artıkSen ben misin ya sanki bu form bana hamilesin diyeceksin gibime geliyor
Amin balım İnşallahBiz neler araştırıyoruz testler yap gününü bul yat kaç saat kalkma sonuç olumsuz allahım ne zaman nasip edecekse inşallah bu ay eder