• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke hamiş olsam

Benim gibi bu ay hamiş olmayı bekleyen varmı🥰

• Evet eminim bu kez hamişim🥰

OY: 2 8,7%
  • İstiyorum galiba bütün belirtileri ona yoyuyorum🥺

OY: 12 52,2%
  • 🙄 Olmaz ama yinede içim kıpır kıpır

OY: 9 39,1%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Aslında düşünmeyi bıraksak olacak gibi. Doktora falan gittin mi sen
Bu ay gitmeyi düşünüyorum canım eğer yine bişey yoksa yani ya bi sıkıntı var yada biz tutturamıyoruz insanlar evliliğin ilk ayı hamile kalıyor sanki ayarlamış gibi biz istiyoruz yine olmuyor bi gariplik var sanki 🥰

Bu ay gitmeyi düşünüyorum canım eğer yine bişey yoksa yani ya bi sıkıntı var yada biz tutturamıyoruz insanlar evliliğin ilk ayı hamile kalıyor sanki ayarlamış gibi biz istiyoruz yine olmuyor bi gariplik var sanki 🥰
Ay millet tecavüze uğruyor günü mü var sanki tövbe tövbe böyle düşünmek istemiyorum ama öyle. Suriyeli Iraklı peş peşe nasıl yapıyorlar onlar günü mü biliyor yeme içme desen o da şüpheli. Bilmiyorum neden böyle

Ay millet tecavüze uğruyor günü mü var sanki tövbe tövbe böyle düşünmek istemiyorum ama öyle. Suriyeli Iraklı peş peşe nasıl yapıyorlar onlar günü mü biliyor yeme içme desen o da şüpheli. Bilmiyorum neden böyle
O kadar haklısın kiiiiiiii

🤣Gece gece güldürdün yani inşallah bi problem yoktur da biz beceriksizizdir

Sem hamile misin canım
Yok canım değilim 2 kalp durmam var 3 ay oluyo son kürtajı olalı ocağın başında denemelerde başladık bu ay bide bel çektirdim ek olarak eşime bal ceviz fındık fıstık karışımı bide 6 çeşit pekmez karışımı içirdim bende içtim bakalım bu ay tuttururuz inşallahh 🤲🏻

Yok canım değilim 2 kalp durmam var 3 ay oluyo son kürtajı olalı ocağın başında denemelerde başladık bu ay bide bel çektirdim ek olarak eşime bal ceviz fındık fıstık karışımı bide 6 çeşit pekmez karışımı içirdim bende içtim bakalım bu ay tuttururuz inşallahh 🤲🏻
Hadi inşallah canım

Anam benim uyku girmez oldu gözüme eşim uyuyor ben hala formlarda belirti arıyorum 😅
Aynı ben 🤣adam 12 de uyuyor ben 2 ye kadar belirti okuyorum

Back