- Konu Sahibi ladymarmalade
-
Canım kilo almak pek ilgimi cekmiyor ama bu topikte olumlu sonuclar var baya bebe bisküvisiyle kilo alıyorlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/439382-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi.html
almedanın fizigi kızlar.. etli etli....:)))
Bu yaşıma dek gıpta edip iç geçirerek keşke bunun gibi olsaydım dediğim hiç kimse olmadı..Bu konuda hiç kıskançlığım olmadı....
Sana gıpta ettikleri için olmasın canım? :)
Bilemem..Onlara sormak lazım... Beni beğenmeyenler de vardır elbette... Zevkler ve renkler meselesi :))
Not : Beni sevmeyen ölsüüüün,ölsüüün...
almedanın fizigi kızlar.. etli etli....:)))
Bu yaşıma dek gıpta edip iç geçirerek keşke bunun gibi olsaydım dediğim hiç kimse olmadı..Bu konuda hiç kıskançlığım olmadı....
Keşke şununki gibi vücudum olsa demek kıskançlık mı oluyor yani?!
Ben kendime aşığım resmen ama göğüslerimin dolgun olmasını çok isterdim ve iri göğüslü bir kadına bakınca keşke benimkiler de öyle olsa diyorum.
Kıskançlık söz konusu değil bu durumda.
ayy yok ya benim kalçam böyle tam jennifer lopez kalçası belki onunkinden bile güzel ama gelgelelim ben çok rahatsız oluyorum ne giysem çıkıyor braz kilo aldımmı bin üstüne gez gibi oluyor.
herkes dik kalçayı çok sever ama ben sevmiyorum.
Bende de aynı durum söz konusu ,ama o kadar büyük değil.Popo yukarda o yüzden elbiseler hep arka kısmından kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?