- Konu Sahibi ladymarmalade
-
aynen güzelim yüzünü görmesek te olur:) bn resim koyamıyorum şimdi işyerindeyim:) bazen bu resimleri gördükçe kendi bacaklarımdan tiksiniyorum...çok selülitim var ya..düşün boyun 170 kilom 57 ama bikini giyemem hayatta giysem de şööyle gerinerek kumsalda pareosuz yürüyemiyorum(((((((((((
bende 168e 61kg ym ben senden de beterim
bu bana itici geldi. biraz fazla değil mi:26:
benim için yok.ben bu durumlarda erkekleri düşünüyorum, onlar böyle şeyleri genelde kafaya takmıyorlar. sadece boyum biraz daha uzun olabilirdi. geri kalan her şey halledilebilir zaten.
brc,bence kg alman gerekmiyor,hiç de çöp gibi durmuyorsun.
gerçektenmi bunu duyduğuma sevindm çnkü herkes çöp gibisin dio( bn fazla diil 2 kilo falan almak istıorum cnm
kıskandıkları için diyorlardır sen memnun olduğun kilo neyse öyle ol. elalemin ağzı çuval değil ki büzeyesin. ben zayıf denmesini takmıyorum kimsenin giyimimle saçımla vs ilgili söylediklerini de takmam ben kendi sevdiğim gibi yaparım herşeyi. onlara göre yaşayacak değilim. karışılmasından da nefret ederim ben kimseye karışmıyorum kimse de bana karışmasıngerçektenmi bunu duyduğuma sevindm çnkü herkes çöp gibisin dio( bn fazla diil 2 kilo falan almak istıorum cnm
bn fiziğimdende yüzümdende çok memnunum ama azcık kilo almak istiorum boyum 1.70- 48 kiloyum bakın fotom :))
bn fiziğimdende yüzümdende çok memnunum ama azcık kilo almak istiorum boyum 1.70- 48 kiloyum bakın fotom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?