Keşke böyle bir fiziğim olsa dediğiniz???

bende 168e 61kg ym ben senden de beterim

allah beni özene bezene yaratmış şükürler olsun ki :)))))) ne eksik ne fazla olması gereken kadar maşallahhh

benim için yok.ben bu durumlarda erkekleri düşünüyorum, onlar böyle şeyleri genelde kafaya takmıyorlar. sadece boyum biraz daha uzun olabilirdi. geri kalan her şey halledilebilir zaten.

Ben çok memnunum fiziğimden de,yüzümden de...Mankenlerin çoğunu beğeniyorum,özellikle yabancı mankenleri.

bn fiziğimdende yüzümdende çok memnunum ama azcık kilo almak istiorum boyum 1.70- 48 kiloyum bakın fotom :))

Eklentiler

• $249519_10150201558282632_617487631_7103768_2169423_n.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 85
gerçektenmi bunu duyduğuma sevindm çnkü herkes çöp gibisin dio( bn fazla diil 2 kilo falan almak istıorum cnm
kıskandıkları için diyorlardır sen memnun olduğun kilo neyse öyle ol. elalemin ağzı çuval değil ki büzeyesin. ben zayıf denmesini takmıyorum kimsenin giyimimle saçımla vs ilgili söylediklerini de takmam ben kendi sevdiğim gibi yaparım herşeyi. onlara göre yaşayacak değilim. karışılmasından da nefret ederim ben kimseye karışmıyorum kimse de bana karışmasın

Son düzenleme:
Allaha şükür çok memnunum.fiziğimden de boyumdan da

ama tabi çok beğendiğim ünlüler de var fizik olarak. her çeşitten var.çok uzun olmadıkça beğenirimm

hiç keşke şöyle olsaydı dediğimi bilmem kendimle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…