Keşke böyle bir fiziğim olsa dediğiniz???

$tumblr_m00zvpsQ1V1qkoo3yo1_500_large.jpg
$tumblr_m3ren2BMgq1qmg9bgo1_500_large.jpg
$x_dc84b38d_large.jpg

Ya benim belim çok kalın oldugu icin dümdüz beli karnı olan kızlara çok özeniyorum :84::84::84::84::84::84:

kızlar azmettm bende göbeğimi böle yaptım rejim ve mekik eşliğinde pes etmeyn azmedn hayaldi gerçek oldu :D

Hadi yaa of ne güzell :31:
Bende 10 gündür diyet yapıyorum 64tüm suan 61 oldum hedefim 57 !
Mekik çekemiyorum belim problemli ya ben de sopa hareketi yapıyorum özellikle yanları yakmak için işe yarıyormuş yanlara dogru egiiliyorum falan inş benim de incelcek belim :32:

Göğüs de vücutla orantılı ve şekli düzgünse silikon gerekli olmayabilir.O plastikle yaşamak zor olsa gerek. :// Çok büyük göğüs de sevmem ben. ://

1.70 boyum var 43 kiloyum ya çok zayıfım ne şort ne etek hiç bişey giyemıyorum kötü duruyo artık herkes çubuk kraker diye laf atyo snirim bozlyo kendme güvenm yok bu yüzden dümdüz vucudm var ya karnım resmen belime yapışık pantoln bulamıyorm belime göre o derece ya :(

1.70 boyum var 43 kiloyum ya çok zayıfım ne şort ne etek hiç bişey giyemıyorum kötü duruyo artık herkes çubuk kraker diye laf atyo snirim bozlyo kendme güvenm yok bu yüzden dümdüz vucudm var ya karnım resmen belime yapışık pantoln bulamıyorm belime göre o derece ya :(

Canım kilo almak pek ilgimi cekmiyor ama bu topikte olumlu sonuclar var baya bebe bisküvisiyle kilo alıyorlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/439382-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi.html

erkeklerde omuz geniş oluyor ben kadın geniş omuzlu sevmem göğüs cup nın büyük olmasından bahsediyorum yani enlemesine değil öne doğru çıkıntı şeklinde diyorum. D cup beğeniyorum ben.

Ben memnunum fiziğimden... :16: 90-60-90a yakınım. :1:
Ama biraz spor yapıp karnımı sıkılaştırmam, göbek piercingini taşıyacak kıvama getirmem lazım.

Kilon boyuna göre orantılı aslında canım ya.

ben 46-47 kg olmaya alışığım ama. bu bana baya çok geliyor. :50:
ilaç alıyorum iştahım açılıyor
normalde de çok yerim zaten, şimdi aşmış durumdayım
bi oturuşta bi ekmek yiyorum son zamanlarda :52: neyse son 4 ilaç kaldı bitiyor

Bana su bile yarıyor ve cok istikrarsızım diyeti hemen bozuyorum ama bunları görünce hırs yapıyorum:)

sana önerim metabolizma hızını yükseltmeye çalış
nasıl bi hayatın var?

Back