ee tamam ıste onun var mı aktıflıgı yanı ne kdar cahıl bır admmıs senın sevgılın y herkesın hur ıradesı kendıne evde sağcı solcu çatışması mı yaşayacakmıssınız sankı ayy öff at gitsin valla bence bır kdın kendını uzen erkekten kolayca vazgecmelı onla mı doğdun arkadasım bosver allah askına ya evlılık zaten zor bır kurum bırde boyle zorluklara gerek yok
Mesela siz evlisiniz iyi bi ornek oldu . ben dedim senin ailenin yaninda ailene konuyu acmam acilirsa da orta görüşlerde olduğumu solerim dedim sende bnm aileme öyle davranirsin ama aileler farklı onlar da bu konulara girmezler girselerede bizimkiler kirici olmaz dedim
Bence konu açılırsa geçiştirdiğin sürece hiç bir sorun olmaz.
Ama sevgilin bu kadar kayıysa bilemedim canım.
Hakkımı helal etmem falan biraz ağır oluyor.
Arayıp tamam vazgeçtim ben herkes özgür dese inanacaksın yani. Seni bırakmış ailene müdahale etmeye kalkmış daha nasıl yürüyecek bu iş?
Bak sana kendimden örnek vereyim. Biz doğulu bir aileyiz. Ben izmirde doğdum büyüdüm pek o kültürü almadım açıkçası. Eşim de doğulu, ailesi kürt ve alevi. O da manisa doğumlu pek o kültürle alakası yok. İki tarafta sol görüşlü. İsteme gecesi ben bi taraftan ailemi uyardım o bi taraftan ailesini uyardı ama yine de konu döndü dolaştı kürtlere, pkkya, aleviliğe sünniliğe geldi. Sorun çıkacak diye yüreğimiz ağzımıza geldi ama allahtan iki tarafta olgun davrandı, bi de görümcem sağolsun habire konuyu değiştirdi de kazasız belasız atlattık. Ama ailem hala sülaleye eşimin alevi olduğunu söylemedi, saklıyorlar. Birir gelir ters bişey söyler diye korkuyorlar. Biz birbirimize hiç bir konuda baskı yapmadığımız halde bu tarz bir sürü şey yaşadık. Senin yaşayacakların bunun bin katı olacak.
Ayrica dun konusurken bana annenle yada babamla konuscam dedi ne alaka dedim diyorki iste neden böle dusunuolar mantkli aciklamasini istyrm dedi sacmalama dedim herkes istediğini düşünür sanayi aciklama yapacaklar dedim sen annemle konuş dedi konusamam ben dedim ne konuscam sen ailene anlat dedim beni istemeyen onlar dedim
Çok saçma
Uyuşmadığı her fikirde böyle mi diyecek
Aynen bence de.
Her konuda aynı düşünemez ki iki insan.
Düşünebilse güzel olurdu ama
Ayrica dun konusurken bana annenle yada babamla konuscam dedi ne alaka dedim diyorki iste neden böle dusunuolar mantkli aciklamasini istyrm dedi sacmalama dedim herkes istediğini düşünür sanayi aciklama yapacaklar dedim sen annemle konuş dedi konusamam ben dedim ne konuscam sen ailene anlat dedim beni istemeyen onlar dedim
İnanki bilmiyorum zaten rahatsizligim da var ve bacaklarim titriyor sabahtan beri ylf elimde bekliyorum annem halinden anladi tartistinizmi dedi yok ne alaka basim agriyor dedim Nasil diyeyimki geçenlerde ablam nisanlisindan aile sorunlarından dolayı ayrildi bunu da anlatsam tuz biber olurBence konu açılırsa geçiştirdiğin sürece hiç bir sorun olmaz.
Ama sevgilin bu kadar kayıysa bilemedim canım.
Hakkımı helal etmem falan biraz ağır oluyor.
Eteğinin boyu dizden yukarı çıkarsa hakkımı helal etmemyakında bu da gelecek
Bence kaçsın kurtulsun konu sahibi
İnanki bilmiyorum zaten rahatsizligim da var ve bacaklarim titriyor sabahtan beri ylf elimde bekliyorum annem halinden anladi tartistinizmi dedi yok ne alaka basim agriyor dedim Nasil diyeyimki geçenlerde ablam nisanlisindan aile sorunlarından dolayı ayrildi bunu da anlatsam tuz biber olur
Bende bunu anlatmasini erken karsiladim bi yakinlassaydik iyice dedim aslında kendi bildiğini okuyan bi insan normal de ama ne oldu ne bitti bilmiyorum bence bana konuşmanın tamamini anlatmadi zaten bende konusamadim kekelemeye basladim yaKaç yaşında bu adam Allah aşkına? Keskinlikle evlilik olgunluğunda gözükmüyor. Annesinin sizi etkileyip kendi tarafına çekeceğini düşünüyor sanırım. Çocuk gibi anasından medet umuyor. Sizin düşünceleriniz değiştirmek bir yana, ailenizi de kendi kalıbına sokacak aklınca galiba.
Hayır sizle tanıştırmadan bile sizin siyasi görüşünüzü ailesine anlatmak ne mantık? Tuhaf bir aile toptan. İçlerine karşımak istiyormusunuz iyi düşünün derim.
.
Merhaba kizlar 1.5 yillik ilişkin var ve aileler biliyor artik. Geçenlerde de konu acmistim erkek arkadasim tanismaya geldi ve ailem çok sevdi diye bende annesiyle 2,3 kez tlf da knstum ve bana isindigini söylemişti . ancak bi sorun var ki yani bana gore sorun değil ama onlara gore sorunmus iki aile kültür olarak farklı özellikle siyasi acidan tamamenn uç fikirlere sahip aileler . bizde basta sevgilimle tartisirdik ama sonra doğru kararin birbirimize bu konu da karismamak olduğunu ve saygi göstermek olduğuna karar verdik ve bu konulara girmedik taaki dun erkek arkadasim annesine söyleyene kadar annesi farklı uçlarda olduğumuzu duyunca kesinlikle olmaz demiş ve sonra erkek arkadasimla tartistik bana bunun sorun olcagini soledi bende biz bunlari konuşup kapattik artik sorun yoktu annen boyle deyince sen hemen sorun olur demeye basladin dedim sürekli bana senin dusuncen yanlis tamam ailene öyle dusunsun ama karim olacak kişi bu sekil düşünmesini istemiyorum eğer bi yerde kendi düşüncelerini savunursan sana hakkimi helal etmem fln dedi bende senin ailenin yaninda asla bu konulara girmem onlari kirmam sende benim ailemn yaninda öyle davranirsin ama onun dişinda bana bunu düşünme savunma diyemezsin dedim.. Beni en çok üzen de sizin bu fikirlere sahip oldugunuzu öğrendiğim anda bitirmeliydim i zaman hata yaptim çünkü seni çok seviyordum hala seviyorum ama yanlis anlama bu hatali bi baslangicti dedi(( dun akşam msj attim seni çok seviyorum bunu bil sana karsi belki hata belki dogruyum bilmiyorum ama otur karar ver ben en basta nasilsam oyleyim seninle anlastik nazi konularda ama simdi sen bana olmaz degiseceksin diyorsun bizim anlaşmaya vardigimiz bisey yüzünden senle tekrar tartismicam en basta ne konustuysak o ii.geceler by yazdim o da sadece by dedi bgn de hic aramadi .. Ben yanlış miyim kizlar böle davranmasi normal mi ? Annesi tanimadigi biri hakkında kuşkulu olabilir ama beni tanimadan böyle davranması bence yanlis ayrıca önce sevdim diyip sonra bunları duyunca kesinlikle olmaz demesi beni sarsti
Heheheh
Farklı görüşle de evlilik yürüyor ama saygı mutlaka olmalı.
Değiştirmeye çalışınca ipler kopuyor.
Bende bunu anlatmasini erken karsiladim bi yakinlassaydik iyice dedim aslında kendi bildiğini okuyan bi insan normal de ama ne oldu ne bitti bilmiyorum bence bana konuşmanın tamamini anlatmadi zaten bende konusamadim kekelemeye basladim ya
Esler muhakkak ki birbirine karisir ama bunda önemli olan ulaşabilmek zorla istemeyerek değil gönül yaparak sonuca bakacagiz artik ben sevgilim bnm yanimda olursa bu ilişkinin devami geleceğine inaniyrm belki ailesi bnm aileme soğuk bakacak bilmiyrm ama eğer yaptiginin hata olduğunu anlarsa yine çok mutlu olcagmiza inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?