kesinlikle olmaz !! :(

Kuzum iste sorun beni gerçekten mutlu eden bi adam ama simdi arada kaldi iki tarafla ayri ugrasio benim üzerime gelip ailesine pasif kalmio kendi ailesiyle konuşurken de bnm hakli olduğumu sebeplerini saymis ama ailesi senin beynini yikamislar demiş . kozlar ricam ailesine de kotu sözler soylemeyelim bi yandan büyüklerin sonuçta kimseye kotu laf söyleyip kendimi soğutmak.istemiyorum

Bence geri dönmek istese bile siz olmaz deyin.
Siyasi görüşünden kaynaklı değil... SAYGISIZ olduğundan...

Bence konu açılırsa geçiştirdiğin sürece hiç bir sorun olmaz.
Ama sevgilin bu kadar kayıysa bilemedim canım.
Hakkımı helal etmem falan biraz ağır oluyor.

Çok saçma
Uyuşmadığı her fikirde böyle mi diyecek

Siyasi görüş özellikle şu dönemde çok büyük çatışma sebebi haline geldi.
Arkadaşıma eşi seçimler de xxx partiye oy vereceksin dimi diye yemin ettiriyormuş.
Kuzenime babası diğer bir partiye oy vereceği için '' rızkını keserim '' diye tehdit ediyor.
Diğeri tüh diye yüzüne tükürüyor.
Allahım saygı duymak bu kadar mı zor?

Bizimkiler de hemen hemen yakin şeyler bende dedim bizim aile konuşmaz ben uyaririm ki annem o tanismaya geleceği zaman bile babama bak girme o konulara demişti ben bizimkiler sorun yapmaz dedim. Benim de yüreğim agzima gelecek her birleşme de tabi birleşme olursa. Neden vazgecemiyorum çünkü beni bu olay haricinde tek anlayan mutlu eden kişi beni sevdiğine eminim ben bu olaylar sonucu da doğru olani yapacagina inanıyorum tersi olursa zaten yapacagim bisey kalmayacak

Nur topu gibi bi ayrım sebebimiz daha oldu
Din, dil, mezhep yanı sıra sıra 'siyasi görüş' ayrımında

Kaç yaşında bu adam Allah aşkına? Keskinlikle evlilik olgunluğunda gözükmüyor. Annesinin sizi etkileyip kendi tarafına çekeceğini düşünüyor sanırım. Çocuk gibi anasından medet umuyor. Sizin düşünceleriniz değiştirmek bir yana, ailenizi de kendi kalıbına sokacak aklınca galiba.

Hayır sizle tanıştırmadan bile sizin siyasi görüşünüzü ailesine anlatmak ne mantık? Tuhaf bir aile toptan. İçlerine karşımak istiyormusunuz iyi düşünün derim.

.

Yok artık görüşleri için aileni mi sorgulayacak?
Çok ergence bir hareket.

İnanki bilmiyorum zaten rahatsizligim da var ve bacaklarim titriyor sabahtan beri ylf elimde bekliyorum annem halinden anladi tartistinizmi dedi yok ne alaka basim agriyor dedim Nasil diyeyimki geçenlerde ablam nisanlisindan aile sorunlarından dolayı ayrildi bunu da anlatsam tuz biber olur

Canım kusura bakma ama sevgilin hiç olgun birine benzemiyor.
Yoksa görüşüne de saygı duyardı.

Bende bunu anlatmasini erken karsiladim bi yakinlassaydik iyice dedim aslında kendi bildiğini okuyan bi insan normal de ama ne oldu ne bitti bilmiyorum bence bana konuşmanın tamamini anlatmadi zaten bende konusamadim kekelemeye basladim ya

Canim bence iki tarafin görüşleri ayni olacak diye bir kural yok farklı görüşlere sahip olabilirsiniz bir ilişkide yurutebilirsiniz fakat erkek arkadasinizin Esim olduktan sonra benim gibi dusuneceksin demesi çok çok yanlis bir davranis olmuş ne demek bu ya çok saçma bir düşünce bir kadin olarak sizin düşüncelerinizi ezmis geçmiş bence sevgiliniz de onun aileside acik fikirli insanlar değilmiş düşüncelerinde çok katilar demekki. Bu kanidan yola cikarsak ileride de farklı sorunlar yaşayabilirsiniz çünkü karsinizda sizin fikirlerinize SAYGİ duymayan bir aile var ne yazikki....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Heheheh
Farklı görüşle de evlilik yürüyor ama saygı mutlaka olmalı.
Değiştirmeye çalışınca ipler kopuyor.

Esler muhakkak ki birbirine karisir ama bunda önemli olan ulaşabilmek zorla istemeyerek değil gönül yaparak sonuca bakacagiz artik ben sevgilim bnm yanimda olursa bu ilişkinin devami geleceğine inaniyrm belki ailesi bnm aileme soğuk bakacak bilmiyrm ama eğer yaptiginin hata olduğunu anlarsa yine çok mutlu olcagmiza inaniyorum

Ya canım Allah aşkına üzme tatlı canını. Senden başka erkek yok benim için imajı çizmeyin şu adamlara. Totoları kalkıyor işte böyle, benim için her kalıba gireceksin o zaman diyorlar. Sen bir sakin ol, düşme üzerine. O koşsun peşinden. Hem ailesiyle mi evleniyorsun da bu kadar konu büyüyor. Kimseye yaranmaya çalışma.

Boşver, inan bu kadar sığ fikirli insanlarsa gerçekten, olmadığı daha iyi.

.

Simdi beni ne zaman arayacak onu bekliyorum ben benim yanimda yer alacagina inanıyorum dünkü olanlar da da doğru düzgün kararlar almasini umuyorum

Canım karışmak başka birşey değiştirmeye çalışmak başka birşey.
Tabiki karışacak ama görüşünü değiştirmeye çalışırsa bu hiç de hoş olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…