- Konu Sahibi nightwish_black
öfkeniz çok enteresan.Ya kendi mesajlarınızda yazıyor. Evde dinlenmisler eşlerine yardımcı oluyorlar böylesi de güzel falan. Evde neden dinlenmiş, çünkü kendini erkek olduğu için hizmet edilmesi gereken ulu bir varlık olarak görmüş. Bu adam en fazla rol yapar, hamuru böyle. Fanatik adam için de aynı şey geçerli, maçtan sonra iki gün eşinin secgilisinin suratına bakmayan adamdan da bir yol olmaz, hamuru bu. Bu konuda b.k gibi ama diğer konularda mükemmel olma şansı yok. Eşine çocuğuna sacmasapan bir maç için surat asan, maç esnasında bölüp soru bile soramadığın bir yaşam formundan bahsediyoruz. Böyle kişilerle evli olanların ve buna okey olanların seviyesi bellidir ve yaşadıkları hayat umrumda bile değil. Ama gelip normalmiş gibi yazıyorlar ya ona sinir oluyorum. Fanatikligi, siniri, şiddeti her ama her şeyi gelip normallestiren var burada. Okudukça kendilerini nelere layık görüyorlar ya diyorum.
Anne ve babam aynı muameleyi bana da yapıyor yalnız şu an. Ben çalıştığım onlar evde olduğu için çok küçük çaplı şeyler yapıyorum
10 ay evin bebeği gibiyim, 2 ay onlar şehirdışında her işimi kendim görüyorum.