korkmayin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bol dua edin bir de dusuk icin babalar isaret parmagi ile gobeginize dokunarak Ya Mubdi okusun on kez
Evet bebeğim erkek canımCanım birde bişey duydum lekelenme olunca erkek bebek olacak derlermiş bebişinin cinsiyeti nedir acaba hayırlısı ile gelsinler inşallah kandil mübarek günü
Evet aynen biz surekli okuduk benimde lekelenmelrim var diyeÖyle okuyunca neoluyormuş canım Bebek düşmüyormu ?
Düsük olmamasi icin duaymis canimÖyle okuyunca neoluyormuş canım Bebek düşmüyormu ?
Evet aynen biz surekli okuduk benimde lekelenmelrim var diye
dünya dua üzerine kurulu canım
Evet bebeğim erkek canım
Onlara pek inanmamak lazım sadece meraktan yapıyoruz herşeyi bende geneli uymadı hep kiz diye düşündük ama oğluş gösterdi pipisiniDemekki doğru hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlarda :)
Onlara pek inanmamak lazım sadece meraktan yapıyoruz herşeyi bende geneli uymadı hep kiz diye düşündük ama oğluş gösterdi pipisini
Canımm merhaba doktoruna sordun mu lekelenme yi neden oluyor diye.progestan iğnesi veriyorlar genelde lekelenme olunca.istersen bunu bir sorBizde başlayalım devamlı bakalım şimdi çorba yaptım biraz içeyim diye hemen kahverengi lekelenmem başladı yineçamaşırıma akmış baya
Canımm dediğin gibi herşey kısmet...Benim 7 haftalığı bitirmesi lazım ama geç döllenme varmış. Doktora gittiğim de 6+1 dilim keseyi gördü doktor. Bebeğe benzer bişey görüyorum ama tam net değil dedi.alttan muayene yaptıramadim kasildim.cuma tekrar randevu verdi.insallah görürüz bebeğimizikızlar merhaba
yazdıklarınızı okuyunca yazmak ıstedım, benım gecen sene 1.5 ay da teshıs edılmıs bır bos gebelıgım var.
Kan degerlerım en basından berı cok dusuk baslamıstı mesela adetın gecıktıgı 3 gun sonra degerım 65 idi, ılk gıttıgım doktor bu kımyasal gebelık dedı , ıkı gunde bır degerın katlanıp katlanmadıgına bakılacak dendı , 2 gun sonra degerım 90 oldu, sonra 2 gun sonra tam katladı ama ondan sonra gene tam katlamadı sureklı boyle yarım yarım katladı keseyı bır turlu goremedık deger 4000 gelmıstı hala kese gozukememıstı dusunun .
En sonunda artık dıs gebelık bılmem ne fılan demeye baslayınca bu arada gebelıkte 6+4 fılan oldu ben acıbadem hastanesınde perıntaloga gıttım orada kese gozuktu ama bombos. dedı 1 hafta bekleyelım vs bekeldık 8+4 gunlukken kurtaj oldum kese haftasına gore kucuktu hep gelısımı devam ettı ama ne yolk sc ne bısey vardı zaten alındıktan sonra genetık ıncelemeye gıttı gercekten bos gebelık tanısı kondu. Benım belırtılerım varmıydı dersenız benım ılk gebelıgım degıldı 1 tane yasayan oglum var , 1 tanede ölü doğumum var o sebeble hamılelıklerımı az cok bılıyorum, hamıle gıbı degıldım.
Beden olarakta, fızıksel olarakta ruhsal olarakta, lekelenmelerım vardı doktor bos gebelık belırtılerınden bırı lekelenme dıyordu ancak benım korkum bos gebelık degıldı dıs gebelıktı .(progestan degerım 7 ıdı , ve doktor progestan vermemıstı cunku olakı tupte buyuyorsa orada hasar vermesın dusmesını engelleyıp dıye)
Velhasıl kelam ben mutlu sonuca ulasamadım ama benımle aynı donem bunu yasayan ve sonradan bebegıde kalp atıslarınıda goren cok kısı oldu hersey kısmet , Allah bılıyor ne olacagını sabırla beklemnız gerekıyor. Sımdı yıne hamıleyım gecen hafta kese ve yolk sac gozuktu karından ( buarada sızler vajınal baktırın ben ıgne yazdırmaya gıtmısken baktırdım) , bu cumada kalp atıslarını gormemız gerekıyor tabıkı asırı tedırgınım yıne aynı seyler olacak dıye ama elımızden bısey gelmıyor. Hakkımızda hayırlısı
Keşke vajinal muayne olsaydın bende 5+3 kese ve yolk sac gozuktu karından doktor altan baksak daha rahat gorururz demıstı ama benım kendı doktorum olmadıgı ıcın ben hıc baktırmak ıstemedım vajınal benımde bu cuma kontrolum var bakalım ne olacak.Canımm dediğin gibi herşey kısmet...Benim 7 haftalığı bitirmesi lazım ama geç döllenme varmış. Doktora gittiğim de 6+1 dilim keseyi gördü doktor. Bebeğe benzer bişey görüyorum ama tam net değil dedi.alttan muayene yaptıramadim kasildim.cuma tekrar randevu verdi.insallah görürüz bebeğimizi
Bebek sonradan gorunuyo zaten.. Bende de oyle oldu.. Bisey olmuyo..5+2 yim bende. Kese gorundu bebek gorunmedi. Bi sorun yoktur insallah benimde leke seklinde kanamalarim oluyo. Icini ferah tut. Allahin izniyle bisey olmaz insallah
Sen kaç haftalıkta duydun kalp atisi ve ne zaman gördün bebeği canımmBebek sonradan gorunuyo zaten.. Bende de oyle oldu.. Bisey olmuyo..
Biliyorum cnm, ilk hamileligimde de oyle oldu. Ama bi dusuk bi dıs gebelik yasayinca tedirgin oluyo insanBebek sonradan gorunuyo zaten.. Bende de oyle oldu.. Bisey olmuyo..
Ben berbat haldeyim cnm mide bulantisi beni mahvetti.sen nasilsinBu sabah nasılsınız kızlar
Ben berbat haldeyim cnm mide bulantisi beni mahvetti.sen nasilsin
Ah cnm benm inanir misin sudan bile tiksindim. Agzima bi lokma girse kendimi wc de buluyorumBir sürayiye limon dil içinde su doldur ağazına kadar ondan iç canım mide bulantısını alıyor birde tuzlu çubuk kraker ye bende aynı yatıyorum boyna