- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
Ah cnm benm inanir misin sudan bile tiksindim. Agzima bi lokma girse kendimi wc de buluyorum
Birde hamilelik takvimini nasıl yaptınız olmuyor
Kızlar bende cuma gününe randevumu aldım daha fazla bekleyemeyeceğim birde bende bulantı felan yok sadece karin ağrısı var ve göğüs ağrısı başka bisey yok
Ne guzel cnm ya kilo alsan nolacak sanki. Ye guzelce caninin istedigi herseyi. Ben herhangi bi yemek gordugum anda tv de bile olsa midem kalkiyoCanım benim midem bulanıyor ama aşırı değil ara ara uğrayıp gidiyor ama benim aşırı iştahım açıldı ne görsem canım istiyor dünyaları yesem doymayacak gibiyim hele bugün tavuk diye ölcemKilo almaktan korkuyorum
İnşallah hayırlı haberler ile geliriz canımBende haftaya sali gidicem doktora
Insallah tatlimİnşallah hayırlı haberler ile geliriz canım
Aş erme durumlarınız ne alemde pekiInsallah tatlim
Benim hic.yok cnm yaAş erme durumlarınız ne alemde peki
Sağol canım yaptım bir liste yapalım mi zaten az kişiyiz herşeyimizi paylaşırız burdanCanım profiline gir orda kişisel bilgilerinde
Sağol canım yaptım bir liste yapalım mi zaten az kişiyiz herşeyimizi paylaşırız burdan
6+1 deyim.bugun gittim doktora.kese göründü ama bebegimi göremedikalp atışını da duyamadık. Çok korkuyorum.haftaya tekrar gidicem.doktor normal dedi ama tedirginim
Kızlar dua edelim birbirimize.
Nasıl oldun canım kanaman durdu muAma su var pamukcugum tam o gün sat gore 6 haftalık ti birde bir önceki gebeligim den biliyorum o zaman karından baktı 16mm dedi keseye vajinal baktı 21mm çıktı yani üstten bakınca tam göremedi mi diye düşündüm insan ister istemez endişeleniyor ve şubatta 9+3 kürtaj oldum bu beni daha da strese doluyo ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum aslinda
Cuma gideceğim canimmmm zaman geçmiyor sankiDoktora gittin mi canım
Canım benim kanamam yok çok şükür dünden beri migdem bulanıyor ve dis ağrısı var bende cuma gideceğim kontrole bakalım ne diyecek sen nasilsinNasıl oldun canım kanaman durdu mu
Benimde cuma doktorumCuma gideceğim canimmmm zaman geçmiyor sanki
Canım benim kanamam yok çok şükür dünden beri migdem bulanıyor ve dis ağrısı var bende cuma gideceğim kontrole bakalım ne diyecek sen nasilsin