Kesesi görünüp bebeği görünmeyen varmı :(

Benimde sat 8 mart kızlar çarşamba dr gittim 4 haftalık geç döllenme bu dedi cunki sata gore 6 haftalık olması gerekti karından baktı 11mm kese ve yolk saçı gördü iki hafta sonra gel dedi ama 4 haftalık gebelik karından net gozukurmu benim bildiğim 4 haftalık gebelik vajinal usg zor görünür endiselendim
Kese 11 mm olduğu için demiştir belki de. 7 haftalık olanın kesesi daha büyük olur.cm olur o yüzden geç döllenme demiştir canimmm.benimde geç döllenme normalde 7 haftalığı bitirmesi lazım benimle 6 haftalik

5+3 de kanamam oldu arkadaşlar acile gittik alttan muayene edildim muayene esnasında yine kanamam oldu sonra doktor alttan ultrason ile baktı kesem vardı resimdeki gibi ama embiriyo yok dedi acaba daha küçük diyemiydi aynı durumu yaşayanlar varmı ? 28 inde kendi doktorumda randevum var ozman 6+5 olucaz Allah nasip ederse ozman görürmüyüm sizce bebeğimi :KK43:
Cnm endiselenme.bndede lekelenme oldu hmn dr gittim.bnmde kese etrafnda kanama varmis surekli yatiyorm.o gun 5+6daydik.karindan bebegi goremediler..6+2 de gittim tekrar alttan usg ile kalp atislari duyuldu

Cnm endiselenme.bndede lekelenme oldu hmn dr gittim.bnmde kese etrafnda kanama varmis surekli yatiyorm.o gun 5+6daydik.karindan bebegi goremediler..6+2 de gittim tekrar alttan usg ile kalp atislari duyuldu
Doktor bana da vajinal muayene ile görülür demişti ama ben baktiramadim:KK43: çok kasildim baktorsaydim şimdi rahat olacaktım cuma yi beklicem:KK43:

Cuma gitçez bakalım tekrar canım ama benim hala ara ara lekelenmem var :KK43:

Kese 11 mm olduğu için demiştir belki de. 7 haftalık olanın kesesi daha büyük olur.cm olur o yüzden geç döllenme demiştir canimmm.benimde geç döllenme normalde 7 haftalığı bitirmesi lazım benimle 6 haftalik
Ama su var pamukcugum tam o gün sat gore 6 haftalık ti birde bir önceki gebeligim den biliyorum o zaman karından baktı 16mm dedi keseye vajinal baktı 21mm çıktı yani üstten bakınca tam göremedi mi diye düşündüm insan ister istemez endişeleniyor ve şubatta 9+3 kürtaj oldum bu beni daha da strese doluyo ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum aslinda

Ama su var pamukcugum tam o gün sat gore 6 haftalık ti birde bir önceki gebeligim den biliyorum o zaman karından baktı 16mm dedi keseye vajinal baktı 21mm çıktı yani üstten bakınca tam göremedi mi diye düşündüm insan ister istemez endişeleniyor ve şubatta 9+3 kürtaj oldum bu beni daha da strese doluyo ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum aslinda

İnşallh birdaha yaşamazsın canım hiç birimiz yaşamayız inşallah :KK43:

Canimmm yaşamazsın inşallah ...herşey normal bence:) sıkıntı yok şuan...SAT a göre farklı olabiliyor ama bebek geriden gelebiliyor. Buna geç döllenme diyorlarmış.mesela benimde 7 haftalığı bitirmiş olması lazım. Ama normalde ultrason a göre 6 haftalik dedi doktor.o yüzden geç öğreniyoruz herşeyi. Bence herşey normal.

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım bende 5+5hamileyim 5+3 tek doktora gittim bebek daha yerleşmemiş rahim duvarimda kalın değilmiş doktor cumartesi tekrar gel bakalım sizce mucizem benimlemidir

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım bende 5+5hamileyim 5+3 tek doktora gittim bebek daha yerleşmemiş rahim duvarimda kalın değilmiş doktor cumartesi tekrar gel bakalım sizce mucizem benimlemidir
Bebeğin görülmemiş olması normal canımm. Dua edelim sürekli bugün miraç kandili.olumli düşün ki olumlu olsun....

Bende 5+3 de gittim kesem vardı bebeğim yoktu canım bende bu cuma tekrar gidicem inşallah kandil mübarek günü görürüz hepimiz bebişlerimizi benim kanamam da var :KK43:

Kızlar anlamiyorum dr larinizi gercekten ben 5+3 te gittim sadece kese vardi korkutmadi hic cunku cok normal 10 gun sonra bebek icin gel demisti korkmayin tedirgin olmayin genelde bebek ve kalp atisi 7.haftalarda gorunuyor hatta 8de bile duyan var gec dollenme durumunda

Bende 5+3 de gittim kesem vardı bebeğim yoktu canım bende bu cuma tekrar gidicem inşallah kandil mübarek günü görürüz hepimiz bebişlerimizi benim kanamam da var :KK43:
Canım benim sukurki kanamam yok doktorum sadece rahim duvarin olması gereken kalınlıkta değil dedi zaten benim kendi hesabıma göre bebek 3 haftalık falan

Kızlar anlamiyorum dr larinizi gercekten ben 5+3 te gittim sadece kese vardi korkutmadi hic cunku cok normal 10 gun sonra bebek icin gel demisti korkmayin tedirgin olmayin genelde bebek ve kalp atisi 7.haftalarda gorunuyor hatta 8de bile duyan var gec dollenme durumunda
Çok teşekkürler canım benim böyle şeylere ihtiyacımız var ama işte ben dokuz senedir bu haberi bekliyorum sürpriz bir şekilde olunca panikliyorum

Merhaba kızlar hamiş olanları kutluyorum Rabbim saglikli gebelik nasip etsin inşaallah.
Ben hamileliğim başından 16.haftaya kadar pembe lekelenme yoğun kahve rengi akıntılar yaşadım.
Her seferinde doktora gittim bakıyor bişey görünmüyordu.normal diyip yolladı 16.haftadan sorna geçer demisti.
Hakikaten öyle oldu.
Inan stres yapmayın biseyi.herseyin başı o zaten.
Ne ağlamıştım her gelmesine..
Çok şükür şimdi büyüyoruz..
Bekleyin duyulur insaAllah ne zaman çatlama olduğunu bilmiyorsaniz geç döllenmedir stres yapmayın:KK66:
Şu güzel gecede Rabbim dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşaallah.

Kizlar 25 mm de bebek gorunmesi lazim daha ufak sizin keseler

Benimde 5+3 de kanamam basladi hastanede yattim ama malesef kurtaj oldum. İns sizlerde boyle bisey olmaz. Rabbim hepimize evlat nasip eder insallah

Çok teşekkürler canım benim böyle şeylere ihtiyacımız var ama işte ben dokuz senedir bu haberi bekliyorum sürpriz bir şekilde olunca panikliyorum
korkmayin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bol dua edin bir de dusuk icin babalar isaret parmagi ile gobeginize dokunarak Ya Mubdi okusun on kez

Merhaba kızlar hamiş olanları kutluyorum Rabbim saglikli gebelik nasip etsin inşaallah.
Ben hamileliğim başından 16.haftaya kadar pembe lekelenme yoğun kahve rengi akıntılar yaşadım.
Her seferinde doktora gittim bakıyor bişey görünmüyordu.normal diyip yolladı 16.haftadan sorna geçer demisti.
Hakikaten öyle oldu.
Inan stres yapmayın biseyi.herseyin başı o zaten.
Ne ağlamıştım her gelmesine..
Çok şükür şimdi büyüyoruz..
Bekleyin duyulur insaAllah ne zaman çatlama olduğunu bilmiyorsaniz geç döllenmedir stres yapmayın:KK66:
Şu güzel gecede Rabbim dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşaallah.

Canım birde bişey duydum lekelenme olunca erkek bebek olacak derlermiş bebişinin cinsiyeti nedir acaba hayırlısı ile gelsinler inşallah kandil mübarek günü

X