- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
Hayırdır canımKizlarrrr berbat haldeyim
Nasıl geçti randevun canımŞuan doktordayım sıra bekliyorum :) U umut_20114
Midem cok kotu cnm agzima lokma alamiyorumHayırdır canım
ALLAH iyiligini versın korktum bende bilet oldu sandım benum de bulanıyor kırmızı elma ıyı geliyor birde ekmek içi iyi geliyor dene belki iyi gelirMidem cok kotu cnm agzima lokma alamiyorum
Canım merhaba ne yaptın bebeğini gördün muŞuan doktordayım sıra bekliyorum :) U umut_20114
Deneyeyim cnm onlarida sagolasn iyi gelir insallahALLAH iyiligini versın korktum bende bilet oldu sandım benum de bulanıyor kırmızı elma ıyı geliyor birde ekmek içi iyi geliyor dene belki iyi gelir
5 hafta erken canim. Kalp atislari icin 6.haftanin ortasi yada sonunda gitHanımlar merhaba, sat 2 nisan benim ona gore hesaplayip 6 haftalık olduğunda mı genelde kalp atışları duyulur? randevum haftaya yani 5 haftalıkken kalp atışları duymak için erken değil mi?
Yani duyamayabilirsin o zaman beklemek biraz daha zor olurÖyle mı diyorsun canım bekleyebilirsem bekleyim bana da daha mantıklı geliyor :)
Kızlarr ay ı haftalar içindeyiz ben pazartesi gidecem bebeğimi görmeye kısmet olursa kalp atışınıda duyarsam. Siz neler yaptınz gittinizmi hastaneye sonuçlar nedir