Bnd sata gore alti haftalik hamile cikiyorum beta hcg 1370 kese goremedi dr5+3 de kanamam oldu arkadaşlar acile gittik alttan muayene edildim muayene esnasında yine kanamam oldu sonra doktor alttan ultrason ile baktı kesem vardı resimdeki gibi ama embiriyo yok dedi acaba daha küçük diyemiydi aynı durumu yaşayanlar varmı ? 28 inde kendi doktorumda randevum var ozman 6+5 olucaz Allah nasip ederse ozman görürmüyüm sizce bebeğimi
Canim iliskiye gore ne zamani baz aliyorsun bnm son adetimdeki temizlendikten sonrada yumurtlama haftamin son gunundede oldu hangisini baz alicam sata gore alti haftalik cikiyor ama ultrasonda gozukmedi kucucuk nokta var dedi drben de sata göre 5+2 haftaligim ama ilişki tarihine göre 3+2yim degerim 1576,5 cikti 6 günlük adet gecikmesine göre degerim nasılOzlem 16 daha doktora gitmedim kese gorunmez diye 1 hafta daha bekleyeyim diyorum
cnm benim doktorum bu şekilde hesaplamıyor hangisi doğru bilmiyorum ama mesela senin durumunda doktoruma göre tam 5 haftalik oluyorsun 2 mayısa kdr 30 gün üstüne 7 gün ekleyip 5 haftaluk diyor ama bence çok saçma. benim 4+6 da kese gözüktü cnm sende bir git istersen
Cnm sen bilirsin tabi ama sonuçta ilişkiye görmekte aynı şey o zarar vermiyorsa bu hic hic vermez. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri 3 kez vajinal batırdım çok net görünüyor karından bakmaya kalktı hic bir şey net değildi. sen bir daha araştır derim ben bu konuyu :)