Kesesi görünüp bebeği görünmeyen varmı :(

5+3 de kanamam oldu arkadaşlar acile gittik alttan muayene edildim muayene esnasında yine kanamam oldu sonra doktor alttan ultrason ile baktı kesem vardı resimdeki gibi ama embiriyo yok dedi acaba daha küçük diyemiydi aynı durumu yaşayanlar varmı ? 28 inde kendi doktorumda randevum var ozman 6+5 olucaz Allah nasip ederse ozman görürmüyüm sizce bebeğimi :KK43:
Bnd sata gore alti haftalik hamile cikiyorum beta hcg 1370 kese goremedi dr

ben de sata göre 5+2 haftaligim ama ilişki tarihine göre 3+2yim degerim 1576,5 cikti 6 günlük adet gecikmesine göre degerim nasıl Ozlem 16 Ozlem 16 daha doktora gitmedim kese gorunmez diye 1 hafta daha bekleyeyim diyorum

ben de sata göre 5+2 haftaligim ama ilişki tarihine göre 3+2yim degerim 1576,5 cikti 6 günlük adet gecikmesine göre degerim nasıl Ozlem 16 Ozlem 16 daha doktora gitmedim kese gorunmez diye 1 hafta daha bekleyeyim diyorum
Canim iliskiye gore ne zamani baz aliyorsun bnm son adetimdeki temizlendikten sonrada yumurtlama haftamin son gunundede oldu hangisini baz alicam sata gore alti haftalik cikiyor ama ultrasonda gozukmedi kucucuk nokta var dedi dr

Kızlar benim doktorum haftasını şöyle hesapladı sat 3 nisandı doktora gittiğimde 6 mayıstı yani 3 nisan - 3 mayıs 30 gün olarak hesapladı 4 hafta 3 günlük dedi. adet dongum 28 günde bir ama biz senin batıni kıstas almıyoruz 30 günü baz alıyoruz dedi anlatabildim mi bilmiyorum :) yani benim adetimden 5 6 gün geçti diyorum o hayır 3 gün gecikmem var diyor 30 günü baz alarak

Sata göre haftayı 7 gün baz alarak sayarsam bugün itibari ile 5+2 yım ancak doktor 30 gün hesabı yapıyor doktora gorede 4+6 yim

Ozlem 16 Ozlem 16 F ferayegul benim sat 2 nisan ve tek ilişki oldu bu ay 16 nisanda onun dışında hiç olmadi o yüzden net yani 16 nisana göre 3+2...sat 2 nisana gore 5+2 yim....kese için doktora gidersem gorunmez gibi geliyor

Ozlem 16 Ozlem 16 F ferayegul benim sat 2 nisan ve tek ilişki oldu bu ay 16 nisanda onun dışında hiç olmadi o yüzden net yani 16 nisana göre 3+2...sat 2 nisana gore 5+2 yim....kese için doktora gidersem gorunmez gibi geliyor
cnm benim doktorum bu şekilde hesaplamıyor hangisi doğru bilmiyorum ama mesela senin durumunda doktoruma göre tam 5 haftalik oluyorsun 2 mayısa kdr 30 gün üstüne 7 gün ekleyip 5 haftaluk diyor ama bence çok saçma. benim 4+6 da kese gözüktü cnm sende bir git istersen

Kan değerine baktir 1500 geçtikten sonra kese gözükürmüş bizde onu baz almistik

F ferayegul vajinal ultrason istemiyorum karindan görünmesi için 5000 olmasi gerekiyor ama herhangi olumsuz bisey varsada erkenden baktirmakta fayda var birturlu karar veremiyorum....

F ferayegul zararı olabilir diye hem de açıkçası kasilirim biraz da ondan
Cnm sen bilirsin tabi ama sonuçta ilişkiye görmekte aynı şey o zarar vermiyorsa bu hic hic vermez. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri 3 kez vajinal batırdım çok net görünüyor karından bakmaya kalktı hic bir şey net değildi. sen bir daha araştır derim ben bu konuyu :)

X