Neden oluyor acaba bu kanama Bebek görünse içim rahat edecekti bakalım 28. De görünür inşallah merakla bekliyoruz5+2 yim bende. Kese gorundu bebek gorunmedi. Bi sorun yoktur insallah benimde leke seklinde kanamalarim oluyo. Icini ferah tut. Allahin izniyle bisey olmaz insallah
Şu an görülmemesi gayet normal. 6+5 te hem bebeği görürsünüz hemde kalp atışını görürüsünüz. Rahat olun sıkıntı yapmayın boş yere5+3 de kanamam oldu arkadaşlar acile gittik alttan muayene edildim muayene esnasında yine kanamam oldu sonra doktor alttan ultrason ile baktı kesem vardı resimdeki gibi ama embiriyo yok dedi acaba daha küçük diyemiydi aynı durumu yaşayanlar varmı ? 28 inde kendi doktorumda randevum var ozman 6+5 olucaz Allah nasip ederse ozman görürmüyüm sizce bebeğimi
Persembe gittim bende cnm 10 gun sonra tekrar gidicem. Gercekten ferah tut icini. Ben kizima hamileyken o kanamayi 9ay yasadim. Cok sukur bi sikinti olmadi. Kizim 2 bucuk yasina geldi bile:) Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah yavrularimiziNeden oluyor acaba bu kanama Bebek görünse içim rahat edecekti bakalım 28. De görünür inşallah merakla bekliyoruzsen nezaman gittin doktor canım Rabbim şifa versin bize
Şu an görülmemesi gayet normal. 6+5 te hem bebeği görürsünüz hemde kalp atışını görürüsünüz. Rahat olun sıkıntı yapmayın boş yere
Persembe gittim bende cnm 10 gun sonra tekrar gidicem. Gercekten ferah tut icini. Ben kizima hamileyken o kanamayi 9ay yasadim. Cok sukur bi sikinti olmadi. Kizim 2 bucuk yasina geldi bile:) Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah yavrularimizi
Insallah cnm benim stres yapmaAmin canım bende kızımda yaşamadım hiç bu durumları şimdi şaşırdım kaldımAmin inşallah canım sağ Salim gelsinler bebeklerimiz hepimizin sağlıkla inşallah
Insallah hep birlikte bebeklerimizi goruruz canim6+1 deyim.bugun gittim doktora.kese göründü ama bebegimi göremedikalp atışını da duyamadık. Çok korkuyorum.haftaya tekrar gidicem.doktor normal dedi ama tedirginim
Kızlar dua edelim birbirimize.
Sendeki göremedin canım6+1 deyim.bugun gittim doktora.kese göründü ama bebegimi göremedikalp atışını da duyamadık. Çok korkuyorum.haftaya tekrar gidicem.doktor normal dedi ama tedirginim
Kızlar dua edelim birbirimize.
Göremedim çok korkuyorum.bebrgimi görseydim kalp atışını duysaydım rahatlayacaktim. İnşallah görürüzSendeki göremedin canım
Benimde sat 8 mart kızlar çarşamba dr gittim 4 haftalık geç döllenme bu dedi cunki sata gore 6 haftalık olması gerekti karından baktı 11mm kese ve yolk saçı gördü iki hafta sonra gel dedi ama 4 haftalık gebelik karından net gozukurmu benim bildiğim 4 haftalık gebelik vajinal usg zor görünür endiselendim
Göremedim çok korkuyorum.bebrgimi görseydim kalp atışını duysaydım rahatlayacaktim. İnşallah görürüz
Yani bence benim bebeğim günüyle uyumlu zaten hızlıca baktı ve bu 4 haftalık dedi başka dr gitsem mi acabaBencede vajinal usg ile bakılıyor canım
İnşallah...doktorum da öyle dedi endis3lenecek bir durum değil dedi.vajinal muayene ile bakmak istedi.baktiramadim kasildim.balsaydik duyardık dediKizlar 7. haftada gorunur ins stres yapmayin..
Bekle canım bir kez daha git o doktora yine ilgilenmezse başka doktora gidersinYani bence benim bebeğim günüyle uyumlu zaten hızlıca baktı ve bu 4 haftalık dedi başka dr gitsem mi acaba