- 28 Nisan 2020
- 469
- 155
- 35
-
- Konu Sahibi alonedark18
Ay ne kadar tatlış maşallah nasılda durmuş tüm resimlere baktım da bu dikkatimi çekti çok güzel durmuş minnacık Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinMeraba arkadaslar benimki içinde tahminde bulunursaniz çok sevinirim 10 haftalik
Erkek gibi geldi bana sizinkiKızlar 6+4 teki ultrason kağıdım kese bildiğin armut gibiydiYorumlayacak olan varmı?
Nerden anladiniz acaba? Bizimde isteğimiz önce sağlıklı hayırlı evlat sonra erkek olması Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.Erkek gibi geldi bana sizinki
Haftaniza göre bebek gelismis baya erkek çocukları daha çabuk gelişir derlerNerden anladiniz acaba? Bizimde isteğimiz önce sağlıklı hayırlı evlat sonra erkek olması Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
Inşallah canim hayırlısı bugün yine kontrolüm vardı maşallah kocaman olmuşHaftaniza göre bebek gelismis baya erkek çocukları daha çabuk gelişir derler
Allah gönlünüze göre versin insallah kızınız var galibaInşallah canim hayırlısı bugün yine kontrolüm vardı maşallah kocaman olmuş
Rabbime emanet 2 tane kızım varAllah gönlünüze göre versin insallah kızınız var galiba
Benimde :)) Allah bağışlasın hepsiniRabbime emanet 2 tane kızım var
Karından mı canımKizlar banada yorum yaparmisiniz rica etsem6+4 burda
Amin canım Rabbim sağlıklı hayırlı birer oğluş nasip etsin inşallah bizeBenimde :)) Allah bağışlasın hepsini
Amin insallah hayırlı bi sekilde canımAmin canım Rabbim sağlıklı hayırlı birer oğluş nasip etsin inşallah bize