Kese uzunsa erkek yuvarlaksa kız mi ?

Kızımda muz seklinde idi
Bu bebeğim erkek bunda da yuvarlak idi

Ben orendim kizlar bebisimi kizmis 12 haftamikken orendim ben etrafimdaki hamileler genelde hepsi kiz bu sene kiz senesi diyolar ama bilemedim

Kızlar merhaba cinsiyetler belli oldumu ve erkek hamileliğinde nasıl oluyor mide bulantısı olmaması ve kalp atış hızı 118olması erkek bebek göstergesimi

Kızlar merhaba cinsiyetler belli oldumu ve erkek hamileliğinde nasıl oluyor mide bulantısı olmaması ve kalp atış hızı 118olması erkek bebek göstergesimi
Benimki 12 haftalikken belli oldu kizim olcak ve asiri sekilde midem bulandi bana sanki dunya dar geldi gibi oldu ama kalp atisina gelince erkek kalp atislari gibiydi yani fark etmiyo

00
Keseden anlamam ama mide bumantilain basladimi cok agir geciriyosan kiz olabilir ben ck agir gecirdim 3 ayima girmeme ragmen hala var kesemde sanki benm hep top gibiydi seninki muz gibi erkek olabilirde
valla hic bulantim yok kizimda sabah erken saatlerinde vardi bundan hic yok 9 hafta 2 günlük oldum

00

valla hic bulantim yok kizimda sabah erken saatlerinde vardi bundan hic yok 9 hafta 2 günlük oldum
Erkek olabilir bulantiniz yoksa eyer kizlar cok fena oluyo cunku dediginiz gibi sabah erken saatte basliyo aksamq kadar suren bi bulanti hayirlisi olsun hakkinizda gonlunuzde ne varsa onu rabbim nasip eylesin

Erkek olabilir bulantiniz yoksa eyer kizlar cok fena oluyo cunku dediginiz gibi sabah erken saatte basliyo aksamq kadar suren bi bulanti hayirlisi olsun hakkinizda gonlunuzde ne varsa onu rabbim nasip eylesin
sagol allah razi olsun insallah allah herkesin gonlune gore versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…