- Konu Sahibi alonedark18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seval hanım siz öğrendiniz mi bebeğinizin cinsiyetiniAaa çok sevindim kızlar da çok mutlu olmuştur. Bakalim bizim ne olacak bana kız gibi geliyor ama sol tarafımda çünkü hissediyorum.
Benim kesende aynen böyleydi ve erkek dedi birçok kişi erkek bebeğim sizinde erkek bencebuda yeni cünyür taahminleri alayım kızlar
Ben normalde 11 gun sonra orencem doktor soyleriz dedi cinsiyetini ozamn ama insallah soler daha 11hafta yada 12 haftamda olcam belli olursa tabiSeval hanım siz öğrendiniz mi bebeğinizin cinsiyetini
Malesef daha öğrenmedik 20 temmuzda belkiSeval hanım siz öğrendiniz mi bebeğinizin cinsiyetini
Benimki 12 haftalikken belli oldu kizim olcak ve asiri sekilde midem bulandi bana sanki dunya dar geldi gibi oldu ama kalp atisina gelince erkek kalp atislari gibiydi yani fark etmiyoKızlar merhaba cinsiyetler belli oldumu ve erkek hamileliğinde nasıl oluyor mide bulantısı olmaması ve kalp atış hızı 118olması erkek bebek göstergesimi
kalp atiş sayisini sordum dedi 130kizlar keseme bakar misin 8 haftalik burdaEki Görüntüle 2664446
benim keseme bakar misiniz acabaBenimki 12 haftalikken belli oldu kizim olcak ve asiri sekilde midem bulandi bana sanki dunya dar geldi gibi oldu ama kalp atisina gelince erkek kalp atislari gibiydi yani fark etmiyo
Keseden anlamam ama mide bumantilain basladimi cok agir geciriyosan kiz olabilir ben ck agir gecirdim 3 ayima girmeme ragmen hala var kesemde sanki benm hep top gibiydi seninki muz gibi erkek olabilirdebenim keseme bakar misiniz acaba
valla hic bulantim yok kizimda sabah erken saatlerinde vardi bundan hic yok 9 hafta 2 günlük oldumKeseden anlamam ama mide bumantilain basladimi cok agir geciriyosan kiz olabilir ben ck agir gecirdim 3 ayima girmeme ragmen hala var kesemde sanki benm hep top gibiydi seninki muz gibi erkek olabilirde
Erkek olabilir bulantiniz yoksa eyer kizlar cok fena oluyo cunku dediginiz gibi sabah erken saatte basliyo aksamq kadar suren bi bulanti hayirlisi olsun hakkinizda gonlunuzde ne varsa onu rabbim nasip eylesin00
valla hic bulantim yok kizimda sabah erken saatlerinde vardi bundan hic yok 9 hafta 2 günlük oldum
sagol allah razi olsun insallah allah herkesin gonlune gore versin inşallahErkek olabilir bulantiniz yoksa eyer kizlar cok fena oluyo cunku dediginiz gibi sabah erken saatte basliyo aksamq kadar suren bi bulanti hayirlisi olsun hakkinizda gonlunuzde ne varsa onu rabbim nasip eylesin
siz benden 15 gun erken dogum yapiyonuzErkek olabilir bulantiniz yoksa eyer kizlar cok fena oluyo cunku dediginiz gibi sabah erken saatte basliyo aksamq kadar suren bi bulanti hayirlisi olsun hakkinizda gonlunuzde ne varsa onu rabbim nasip eylesin