-
- Konu Sahibi alonedark18
Banada bakabilir mi gerçekten çok sevaba girer . Teşekkürler şimdidenKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Sizin tutmuş galiba tahmin :)Valla sağolsun daha erkek diyen cikmadi hayirlisi tesekkur ederim.
Cinsiyetiniz ne oldu :) doğrumu tespit merak ettimPeki bu canım ☺
Evet tuttu benimki rabbim gönlünüze göre nasip etsin.Sizin tutmuş galiba tahmin :)
Amiin önce hayırlı sağlıklı evlatEvet tuttu benimki rabbim gönlünüze göre nasip etsin.
Cinsiyet erkek doğru tespitCinsiyetiniz ne oldu :) doğrumu tespit merak ettim
Benim de muz şeklindeydi uzundu yani eşim şaşırmıştı hatta bu niye böyle normal mi acaba doktora soralım diye yok normal gerek yok demiştim. Oğlum olucak hayırlısıylaKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Keselerimiz benziyor sanki. Bu teoriye göre kız mı bizimkilerKızlar acaba benim bebişimin cinsiyeti ne sizce ?5+6 haftalık suan daha cok küçük ama
Seninki daha cok minnakmıs canımmKeselerimiz benziyor sanki. Bu teoriye göre kız mı bizimkiler
Evet canım bu ultrasonda 4+6ydıSeninki daha cok minnakmıs canımm
Canim bu kese olayını bende şimdi duydum ve seninkine baktım. Uzun duruyor erkek mi olacak acaba hadi hayırlısıBuda benim neymiş acep