- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 38
-
- Konu Sahibi alonedark18
Burda kaç haftalıktınız acaba siz?Benim bebeğimin kesesi ilk kez duydum bunu ama bakalım takip edecem sizce
4+4 haftadayım burdaBurda kaç haftalıktınız acaba siz?
4+4 haftadayım burda
4+6 ilk gördüğüm kese böyle sizinki çok daha büyükmüş ve uzun benim yine kızmı acabaEki Görüntüle 2645884
5+3 haftadayım burda
bana ilk gittiğimde kesen ne kadar büyük dedi zaten ilk 4+3 kan değerinde çok yüksekti 795221 çıktı ikiz olmasından şüphelendiler bir başka sayfada erkek bebeklerde değer yüksek çıkar dediler bakalım sonuç ne çıkacak5+3 haftadayım burda
3. Çocuklar fazla merak konusu oldu bizdebana ilk gittiğimde kesen ne kadar büyük dedi zaten ilk 4+3 kan değerinde çok yüksekti 795221 çıktı ikiz olmasından şüphelendiler bir başka sayfada erkek bebeklerde değer yüksek çıkar dediler bakalım sonuç ne çıkacak
yapın.3. Çocuklar fazla merak konusu oldu bizdehayırlısı bakalim bende çok araştırıyorum nedense
Burda 5+3 haftalık3. Çocuklar fazla merak konusu oldu bizdehayırlısı bakalim bende çok araştırıyorum nedense
Cuma günü kontrol var bakalim ozaman atarim yine daha net belli olur
TamamCuma günü kontrol var bakalim ozaman atarim yine daha net belli olur
SelamBurda kaç haftalıktınız acaba siz?
Aaa çok sevindim kızlar da çok mutlu olmuştur. Bakalim bizim ne olacak bana kız gibi geliyor ama sol tarafımda çünkü hissediyorum.SelamSeval hanım biz bügün cinsiyetimizi öğrendik erke dedi doktor Allah’ımın izniyle inşallah sizinde gönlünüzdeki verir Allah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize
Canim bu kese olayını bende şimdi duydum ve seninkine baktım. Uzun duruyor erkek mi olacak acaba hadi hayırlısı
Erkek cnm benimkibaslarda kiz felan gibi dendi ama 18.haftada kesinlesmisti erkek olduğu sizin ki ney
Aa bilmiyodum bak. Doğru bilmişim seninkini.Erkek cnm benimkibaslarda kiz felan gibi dendi ama 18.haftada kesinlesmisti erkek olduğu sizin ki ney
Aa bilmiyodum bak. Doğru bilmişim seninkini.Sağlıkla kucağına al.Benimki kız
Ay ben 16.haftaligim diye herkesi öyle sanıyorum.Dogurcam gi nerdeyseamin insallah hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza ❤
Benim kesem muz gibi, henuz net bilmiyrm cinsiyetini, doktor kiza benzettiBir kişi cikipta demedi ki kese muz gibi ve kızım olucak ..