*Kese içinde bebek *

Valla cok zor , allah sana da kolaylık versin, sen de sakin kalmaya çalış diyeceğim ama ben kendim beceremiyorum .hakkımızda hayırlısı canım

Ben de kalamiyorum aslinda bursuru sey okudum.. hala okuyorum moral bozmaktan baska bisey degil ama elinde degil insanin, dusunmeden duramiyor, tedavide maddi mnevi yipratiyor insaallah bebeklerimiz bizimledir Allah icimizi ferahlatsi n :)

8 haftayi gecmisti kalp atisini duydugumda ilk basta kese gozukmuyo dedi bebek gozukmuyo dedi 9. Haftalık olmak uzereydi gittim çıktı gec dollenmeymis olabilir yani hemen karamsarliga kapilma icini ferah tut

Pınar çok sevindim kuzum, sağlıkla kucağına al inşallah. Ama sakin ol canım şuan kese görülmesi normal bir daha kontrolde kalp atışını duyarsın inşallah.
15 -gün sonrası kontrolde de görünmeye başlar.
Ben 7. Hafta ortasında kalp atışını duymuştum, 15 gün sonra görürüz dedi dr.
Benimki ben gibi mükemmel bir anneyle tanışmak istemedi şansına küssün.
Tüm dualarım seninle

Panik yapma, sağlıklı gelişmiş bir kese varsa bebek de görünecek haftaya. Belki erken dollenmedir. Beni de doktorum çok korkutmuştu. Ama sonuçta sağlıklı bir bebek ve atan kalp gordum sukurler olsun.

Canım bebek öyle direkt gözükmez zaten, nokta pıhtı gibi olur. Genelde kese gözüktükten 2-3 hafta sonrasına çağırır doktor kalp atışı için. Normal çağırmış doktorun yani.
Kalp atışı; bebek demek zaten.
Burada 10. haftada duyanlar da var, 5.hafta da duyanlar da.
Endişelenme; herkesin farklı farklı gidiyor zaten.
Benim de 5. haftada kese; 7.de kalp atışı duyulmuştu.

Canım benim çok teşekkür ederim benim de dualarım seninle. Herşeyin doğru bir zamanı var galiba

Panik yapmayın hemen,ben 5. haftada keseyi 7. haftada bebeği gördüm ve kalp atışını dinledim. Sizin de öyle olur muhtemelen .

Ben 6. Haftada kalp atışını gördüm
Ama görünmemesi de çok normal
Yolk sac göründü mü?

Herkesin bebeğinin döllenme zamanı farklı olacağı İçin faklı haftalarda kalp atışı alınması doğal. Başkalarıyla karşılaştırmayın, nette yazan genel geçer/ortalama bilgilerle durumunuz uyuşmazsa paniğe kapılmayın. Doktorunuza güvenin yeter.

4+5te keseyi gördük 6+4 te kalp atımını duyduk karından ultrasonla bakıldı. Bazen döllenme geç oluyor 8. 9. Haftada duyanlar var içini ferah tut birkaç güne kalbinide duyarsın insallah

Ben 6. Haftada kalp atışını gördüm
Ama görünmemesi de çok normal
Yolk sac göründü mü?
Turkiyede doktorlar herşeyi çok güzel açıklıyor burda gerçekten çok açıklama yapmıyorlar , gerçi bazen daha iyi çok bilmekte insanı strese sokuyor . Hiç birseyden bahsetmedi yolk saç vs. Hiç bir bilgim yoktu araştırdıkça öğreniyorum açıkçası . Ama doktorumun dediği (daha doğrusu tüp bebek merkezindeki doktorum) herşey güzel , panik olacak birşey yok,? Pazartesi günü kendi kadın doktoruma gideceğim yazdım zaten kağıda unutmayayım diye soracağım bir kaç soruyu :) ,umarım herşey yolundadır

6+4 de karından ultrasonda bebeği gördük ve kalp atışını da duyduk biz.

6+6 da görmüştüm kalp atışını duymustum belki geç dollenmedir sıkma canini

Benim bebeğim 2 hafta geç döllenme olmuş
Bu yüzden ilk gittiğimde 7+3 haftalık olması gereken yerde 5+3 çıktı sadece kese vardı
Doktor içinde halka gibi bişey gösterdi bu yolk sac dediğimiz bir oluşum bunun kenarında bebeğin oluşmasını bekleyeceğiz bu sağlıklı bir gebeliğin işaretidir dedi. 1 hafta sonra çağırdı
6+3 gibi de parlak bişey gördük yanıp sönüyordu o kalbiymiş. (Aslında 8+3 olmalıydı o sırada ama dediğim gibi geç döllenme olmuş) senin de öyledir belki? :)
Doktorun sorun yok diyorsa yoktur, çok araştırıp stres yapma gerçekten

Tüp bebekte geç döllenme oluyor mu ki arkadaşlar? Zaten döllenmiş yumurtayı rahme yerleştirmiyorlar mı? Bence sıkıntı yoktur, merak etmeyin. İnşallah haftaya görürsünüz.

Bosuna endiselenme canim qaliba her anne adayiyi yasiyor bunu ben gitdigimdede kese vardi bebek yoktu iki hafta daha bekledim nasil gecti o iki hafta bir ben bilirim ama bosuna korkmusum bebegim kesesindeydi.6 haftalik dedi ultrason ama bat tarihine gore 7 ydi

Tüp bebekte geç döllenme oluyor mu ki arkadaşlar? Zaten döllenmiş yumurtayı rahme yerleştirmiyorlar mı? Bence sıkıntı yoktur, merak etmeyin. İnşallah haftaya görürsünüz.
Vallahi bilmiyorum ki bence olmuyor geç döllenme diye bir şey tüp bebekte . Ama tutunma süreleri bazen farklı olabiliyor muş. Mesela ben 20 Ağustos’ta beşinci gün embriyosu transferi oldum Misal veriyorum belki o 21. gününde ya da 22. gün de tutunmuş olabilir. Eğer öyle bir şey geç döllenme kabul ediliyorsa o zaman odur geç döllenme .

1-2 haftaya görürsünüz. Hamileliğin ilk haftaları psikoloji darmaduman oluyor, normal.

Anladım canım, kese varsa bebek de vardır. Sonuçta sana döllenmiş yumurtayı enjekte ettikleri için boş olma ihtimali olmaz diye düşünüyorum. Haftaya görürsün inşallah merak etme, strese sokma kendini tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…