-
- Konu Sahibi berlin8982
Valla cok zor , allah sana da kolaylık versin, sen de sakin kalmaya çalış diyeceğim ama ben kendim beceremiyorum .hakkımızda hayırlısı canım
8 haftayi gecmisti kalp atisini duydugumda ilk basta kese gozukmuyo dedi bebek gozukmuyo dedi 9. Haftalık olmak uzereydi gittim çıktı gec dollenmeymis olabilir yani hemen karamsarliga kapilma icini ferah tutArkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş
6 haftalık gebeyim (6+3).
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyoroysa çok pozitif biriyimdir ...
Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım .
Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim
Canım benim çok teşekkür ederimPınar çok sevindim kuzum, sağlıkla kucağına al inşallah. Ama sakin ol canım şuan kese görülmesi normal bir daha kontrolde kalp atışını duyarsın inşallah.
15 -gün sonrası kontrolde de görünmeye başlar.
Ben 7. Hafta ortasında kalp atışını duymuştum, 15 gün sonra görürüz dedi dr.
Benimki ben gibi mükemmel bir anneyle tanışmak istemedi şansına küssün.
Tüm dualarım seninle
Arkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyoroysa çok pozitif biriyimdir ...
Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım .
Turkiyede doktorlar herşeyi çok güzel açıklıyor burda gerçekten çok açıklama yapmıyorlar , gerçi bazen daha iyi çok bilmekte insanı strese sokuyor . Hiç birseyden bahsetmedi yolk saç vs. Hiç bir bilgim yoktu araştırdıkça öğreniyorum açıkçası . Ama doktorumun dediği (daha doğrusu tüp bebek merkezindeki doktorum) herşey güzel , panik olacak birşey yok,? Pazartesi günü kendi kadın doktoruma gideceğim yazdım zaten kağıda unutmayayım diye soracağım bir kaç soruyu :) ,umarım herşey yolundadırBen 6. Haftada kalp atışını gördüm
Ama görünmemesi de çok normal
Yolk sac göründü mü?
Turkiyede doktorlar herşeyi çok güzel açıklıyor burda gerçekten çok açıklama yapmıyorlar , gerçi bazen daha iyi çok bilmekte insanı strese sokuyor . Hiç birseyden bahsetmedi yolk saç vs. Hiç bir bilgim yoktu araştırdıkça öğreniyorum açıkçası . Ama doktorumun dediği (daha doğrusu tüp bebek merkezindeki doktorum) herşey güzel , panik olacak birşey yok,? Pazartesi günü kendi kadın doktoruma gideceğim yazdım zaten kağıda unutmayayım diye soracağım bir kaç soruyu :) ,umarım herşey yolundadır
Vallahi bilmiyorum ki bence olmuyor geç döllenme diye bir şey tüp bebekte . Ama tutunma süreleri bazen farklı olabiliyor muş. Mesela ben 20 Ağustos’ta beşinci gün embriyosu transferi oldum Misal veriyorum belki o 21. gününde ya da 22. gün de tutunmuş olabilir. Eğer öyle bir şey geç döllenme kabul ediliyorsa o zaman odur geç döllenme .Tüp bebekte geç döllenme oluyor mu ki arkadaşlar? Zaten döllenmiş yumurtayı rahme yerleştirmiyorlar mı? Bence sıkıntı yoktur, merak etmeyin. İnşallah haftaya görürsünüz.
1-2 haftaya görürsünüz. Hamileliğin ilk haftaları psikoloji darmaduman oluyor, normal.Arkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş
Anladım canım, kese varsa bebek de vardır. Sonuçta sana döllenmiş yumurtayı enjekte ettikleri için boş olma ihtimali olmaz diye düşünüyorum. Haftaya görürsün inşallah merak etme, strese sokma kendini tamam mı?Vallahi bilmiyorum ki bence olmuyor geç döllenme diye bir şey tüp bebekte . Ama tutunma süreleri bazen farklı olabiliyor muş. Mesela ben 20 Ağustos’ta beşinci gün embriyosu transferi oldum Misal veriyorum belki o 21. gününde ya da 22. gün de tutunmuş olabilir. Eğer öyle bir şey geç döllenme kabul ediliyorsa o zaman odur geç döllenme .
Bide aylardan beri tedavi görüyorum , tüp bebek . Sanırım artık sinirlerim bozuldu iyice1-2 haftaya görürsünüz. Hamileliğin ilk haftaları psikoloji darmaduman oluyor, normal.