*Kese içinde bebek *

Ayrıca 11. Haftaya kdr bekle. Çok geç görünen bebişlerde var. Kese kalın oldugu için görünmeyenlerde var.
Benim doktorum emin olana kdr bekletti.

Benimde vajinal 7. Haftada kalp atışı duyulmuştu. 1 Hafta sonra duyulur insallah

Aynisi bendede oldu haftasina gordum bebegimi hiccc telas yapma mucizen seninle...

Canim baska bir doktora gorunsen? Ultrasonlari felan daha iyi bi hastane frlan?? Bende 8 hsftada kalp atisini dyydum.s 6. Haftada bana bu cocuk olu demisti kipirdamiyo demisti doktorun biri. 6 hafta bebek icinde kalp atisi icinde erken bir zaman..

Gerçekten zaman ayırıp cevap yazan herkese tek tek teşekkür ederim pazartesi günü kendi kadın doktorumda var randevum (dün tüp bebek merkezimde baktılar ) bakalım Pazartesi ne diyecek . Hakkımda hayırlısı olsun. İnşallah bebeğim benimledir

10.hafta duyanlar var telaş yapma

konuyu acan arkadaş oncelikle konu icin ellerine sağlık, insallah sorunsuz bir şekilde bebegini kucağına alır bu günleri tebessümle hatırlarsın....
okuyunca kendimi gördüm resmen, bende cuma günü ilk randevuma gittim 6+1 dim 1 litre su ictim ve karindan ultrason istedim ultrasonda kese gözüktü ancak "yolk sak ve fatal pol" izlenemedi dedi, bi de 4+3 olarak haftayı söyledi....dr un yüzü bi ekşidi...bende "adetlerim düzensiz, bu ay yumurtlama takibi de yaptim ve gec yumurtladigimi gördüm " dedim, o zaman dr derin bi nefes aldi tamam dedi, bu bir hafta bes günlük geriden gelmeyi acikliyor dedi....10 gun sonra yine gel gebeligi kesinlestirelim dedi, nasil gecer bu 10 gun..
ben Allah tan yumurtlama testi yapmışım gecen ay.....ne yapsam bilemedim

halbuki ilk cocugumda hic bi sey bilmeden hamile kalıp ilk randevumda da direk keseyi görmüştüm.....bunun gec döllenme olduğunu bildigim icin 6 hafta dolmadan gitmek istemedim. ayrica beta hcg de 10.000in uzerindeydi....4+3 gebelik ve 10.000 hcg normal mi sizce

Maalesef konuyu bdv’ye açtığım için *ban* yedim . başka yere açsam cevap alamıyorum, Burada da ban yiyorum . Neyse, sonuçta yine geldim :)

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim . Boşuna endişe etmişim. Dün minik kurabiyemin kalbinin atışlarını gördük . Henüz duymadık ama gördük :) pıt pıt göz kırpıyor :) allah nazardan saklasın!

Darısı isteyen herkesin başına!

Canım gerçekten anlıyorum neler hissettiğini . Ama korkma bak kendin demişsin geç yumurtlama diye . O yüzden en azından içini rahat tut . Bende geç yumurtlama olmadığına emindim çünkü Zaten tüp bebek ile gebe kaldım. Ama çok şükür herşey yolunda. Dilerim sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini !

Konu sajibi benegin sen ne dutumda merak ettim cinsiyetiniz belli olmustur simdi uzerinden naya zaman gecmis :)

Maşallah darısı bana artık bugün keseyi gordum haftaya bebeği ıns göreceğiz tedirgin oluyor insan kalp atışını duyana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…