- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
-
- Konu Sahibi berlin8982
Benimde vajinal 7. Haftada kalp atışı duyulmuştu. 1 Hafta sonra duyulur insallahArkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş
6 haftalık gebeyim (6+3).
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyoroysa çok pozitif biriyimdir ...
Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım .
Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim
Cvb yaz mutlaka canim.Gerçekten zaman ayırıp cevap yazan herkese tek tek teşekkür ederimpazartesi günü kendi kadın doktorumda var randevum (dün tüp bebek merkezimde baktılar ) bakalım Pazartesi ne diyecek . Hakkımda hayırlısı olsun. İnşallah bebeğim benimledir
Bildiririm mutlaka canım .Cvb yaz mutlaka canim.
10.hafta duyanlar var telaş yapmaArkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş
6 haftalık gebeyim (6+3).
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyoroysa çok pozitif biriyimdir ...
Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım .
Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim
konuyu acan arkadaş oncelikle konu icin ellerine sağlık, insallah sorunsuz bir şekilde bebegini kucağına alır bu günleri tebessümle hatırlarsın....
okuyunca kendimi gördüm resmen, bende cuma günü ilk randevuma gittim 6+1 dim 1 litre su ictim ve karindan ultrason istedim ultrasonda kese gözüktü ancak "yolk sak ve fatal pol" izlenemedi dedi, bi de 4+3 olarak haftayı söyledi....dr un yüzü bi ekşidi...bende "adetlerim düzensiz, bu ay yumurtlama takibi de yaptim ve gec yumurtladigimi gördüm " dedim, o zaman dr derin bi nefes aldi tamam dedi, bu bir hafta bes günlük geriden gelmeyi acikliyor dedi....10 gun sonra yine gel gebeligi kesinlestirelim dedi, nasil gecer bu 10 gun..
ben Allah tan yumurtlama testi yapmışım gecen ay.....ne yapsam bilemedim
Merhaba :) çok şükür herşey yolunda ... bir kızımız olacak hayırlısı ileKonu sajibi benegin sen ne dutumda merak ettim cinsiyetiniz belli olmustur simdi uzerinden naya zaman gecmis :)