- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.719
-
- Konu Sahibi berlin8982
Bebeği de 7.hafta da mi gördünüz?Ben 7. Haftada doktora gitmistim kalp atışını o zaman duyduk yanlis hatırlamıyorsam 8. Haftaya kadar bekleniyordu
Yani öyle oluyor sanirim zaten nokta givi2 bisey kalp atisi oluyor. Bebek derken ne demek tam anlayamadım kalp atisi varsa bebekte vardir heralde tam anlayamadimBebeği de 7.hafta da mi gördünüz?
Şimdi şöyle, benim bebeğin kesesi görüldü bebek görülmedi . Ilk ultrasonda görünen henüz bebek olmuyor ya . Onu sormuştum:)Yani öyle oluyor sanirim zaten nokta givi2 bisey kalp atisi oluyor. Bebek derken ne demek tam anlayamadım kalp atisi varsa bebekte vardir heralde tam anlayamadim
8-9. Haftada mi gördünüz bebeği?
Tamam anladim ben ilk 7. Haftads gittim iste bebekte, kesede , kalp atışida vardi.Şimdi şöyle, benim bebeğin kesesi görüldü bebek görülmedi . Ilk ultrasonda görünen henüz bebek olmuyor ya . Onu sormuştum:)
Tarihten eminim çünkü tüp bebek ile hamile kaldım. Kadın doktoruma göre 6+0, tüp bebek merkezine göre 6+3 günlük hamileyim . Ama 3 gün farketmez dedi doktor . Ay bilmiyorum çok korkuyorum , o kadar çok şey yazıyor ki boş gebelik vs .Tarihten emin misiniz? Takvimi doğru girdiyseniz sadece kese olması normal.
Ben 5+4te kese
6+4 kalp atışı gördüm
7+2 de kalp atışını duydum.
Hepsi karından usg.
İlk 4+4te gittim kese görülmedi
6+4te bir daha gittim kese vardı bebek nokta gibiydi.
7+6da gittim kalp atışını duydum
Hiç vajinal bakılmadı bu arada, karından usg ile bakıldı.
Yok duymadık . Doktor keseyi görüyorum bebeği göremiyorum dedi , kalp atışını da duymadıkTamam anladim ben ilk 7. Haftads gittim iste bebekte, kesede , kalp atışida vardi.
Siz suanda kalp.atisids duymadinjz demi
Canim eksik yollandi msj. 8 9 haftaya kadar normalmis diyecektim. Hatta bu sitede birisinin 9 h. Haftada gorulmustu diye hatirliyorum.8-9. Haftada mi gördünüz bebeği?
6+1 kalp atisini gorduk.. Vajinal bakildiginda iyi gorememisti doktor ama normal yoldan net gorduk. 8+5 te gorduk.. 11+1 gittigimizde ise malesef 9 haftadan sonra gelismedigini ve kalbinin durdugunu gorduk
Canim eksik yollandi msj. 8 9 haftaya kadar normalmis diyecektim. Hatta bu sitede birisinin 9 h. Haftada gorulmustu diye hatirliyorum.
Bana dr ilk hamilesin dedi. Su zamanda gel keseye bakalim. Kese gorundu bu sefer su zaman gel, bebek var mi bakalim dedi. Hepsi oldu dogdu buyudu bile.
İcini ferah tut , allah omur verdiyse doguyor canim. İkinci hamileligimde , testle hamileligimi ogrendigimde gec gitmistim. Surekli yollayip duruyor diye .