*Kese içinde bebek *

Evet , ama hiç düşünme gerçekten.
Tabi endişeden buraya konu açmış biri olarak endişe etme demem çok saçma , ama sonradan çok pişman olmuştum bebeğime bu stresi yaşattım diye ...
Ki kalp atışını duyduktan sonra da bitmiyor endişe korku ... sonra aman büyüyor mu ? Kalbi hala atıyor mu? Yok ikili test vırt zırt ... sanırım annelik endişesi henüz bebek karnımızdayken başlıyor .
Buda gülün dikeni diyelim ...
Sende hayırlı haberler duyarsın inşallah (!)
Keyifli gebelikler

Amin inşallah darısı tüm herkese olsun ister istemez insan endişe ediyor dediginiz gibi kalp atışını duyduktan sonra rahatlarım diye düşüncesine kapılıyor kısacası 9 ay istem dışı tedirginlikler olacaktır her anne adayı için napalim başa gelen çekilir hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar olsun :)

Çoktandır uğramadim siteye
berlin8982 senle aramizda 1 gun var inşallah benim de bir kizim olacak...
Maşallah arkadaşım .. hayırlısı ile kucağımıza alalım yavrularımızı
Senin nasıl gidiyor ? Ben çok yoğun çalışıyorum , yoruluyorum ama onun dışında herseye yolunda

Maşallah arkadaşım .. hayırlısı ile kucağımıza alalım yavrularımızı
Senin nasıl gidiyor ? Ben çok yoğun çalışıyorum , yoruluyorum ama onun dışında herseye yolunda
Amin canım bende hala çalışıyorum son üç haftaya kadar çalışacağım bakalım inşallah bi sorun çıkmaz....ama bende yoğunum işim masabaşı ve okumaya dayalı bacaklarım akşam olunca davul gibi oluyor ilkinde bu kadar zorlanmamıştım ... 12 - 13 kilo aldım daha 2 ay var nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…