*Kese içinde bebek *

Anladım canım, kese varsa bebek de vardır. Sonuçta sana döllenmiş yumurtayı enjekte ettikleri için boş olma ihtimali olmaz diye düşünüyorum. Haftaya görürsün inşallah merak etme, strese sokma kendini tamam mı?
Inşallah canım benim çok sağol :KK200:Sen de evladını sağlıkla kucağına al insallah:nazar:

Beta hcg oranıyla ilgili aslında. Geç döllenmeyse daha geç duyarsınız kalp atisinida. Ben adetinden 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Keseyi gördük. Kalp atışını da 7. Haftada gördük. Beta hcg 2000 geçince gel demişti sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim o yüzden verdiğim değere takilmayin

Arkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş :oops:

6 haftalık gebeyim (6+3).:nazar:
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyor :KK17: oysa çok pozitif biriyimdir ...

Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım . :KK17:

Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim :KK200:
Yolk saç kesesi var miydi?

Üzgünüm ama 6. Haftada görünür olmalı. 5 ten sonra kalp atışı duyuluyor.

Aynı üzücü olayı 2 kez yaşadım maalesef. Ters giden birşey olursa moralinizi bozmayaya çalışın. İnşallah olumlu sonuçlanır

Arkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş :oops:

6 haftalık gebeyim (6+3).:nazar:
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyor :KK17: oysa çok pozitif biriyimdir ...

Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım . :KK17:

Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim :KK200:
9 haftam dolana kadar iki kizimda da gitmedim. Cunku sacma bi sekilde bazi drlar cok korkutuyo. Hersyn yolunda olacagini dusunup beklemenizi tavsye ederim.

Aynısını ben oğlum da yaşadım 6+3 de gittim 1 cm e yakındı kese ama için de bebek yoktu bir hafta bekledik yolk sac ı gördük sonra ki bir haftada da bebeği ve kalp atışı gördük. Geç döllenme olmuş kana felan yoksa bi nebze de olsa içinizi ferah tutun geç döllenme olmuş olabilir

Bende kalp atisini 8. Haftada gordum. Idrar testi yapdim.poztifdi kanda bakdi dr 145 di 2 hafta sonra kese goruldu 2 hafta sonrada kalp atisi duyuldu

Bende hamileyim
Rahmim geriye doğru olduğu için kese bile 5. haftada vajinal göründü.
Bebeğin kalp atışlarını 7. haftada görebildik. Görmemize rağmen duyulmuyordu.
Herkeste gelişim süreci farklı olabilir. İçini ferah tut.

6+2 de ilk muayeneyi oldum. Vajinal bakıldı. Kalp atışı duymadım ama ekranda gösterdi doktor pıt pıt kalkıp iniyordu. Belki sizin ki biraz geriden geliyordur mesela ben adet tarihime göre ultrasonda 2 gün geriden geliyorum. Kafaya takmayin birkaç gün sonra gidince görünecektir inşallah :)

İnşallah görürsün canım gelecek hafta bebeği de.
Ben bugün yumurta takibine gittim, benden önceki hastanın ultrason görüntüsü ekrandaydı, kese var bebek yok dedi doktor.
Hayırlısını dile canım düşünmemeye çalış.

Valla ben benim sürpriz yumurtayı 8.hafta da standart muayene esnasında öğrendim. Kalp atışını duymuştuk :) Hatta doktor ellerini kollarını oynatıyo demişti :) Allah isteyen her kadına sağlıklı hayırlı evlatlar versin. 7. Hafta da kalp atışları duyulur diye biliyprum nırmalde. Stres yapma herşeyin hayırlısı

Ben 5inci haftada gittigimde kese bile gozukmedi karindan.6+4 te gittigimde hem kese gormustuk hem kalp atisi duymustuk sukurler olsun.8 9 haftaya kadar vakti var.gorunur Allahin izniyle

Kese göründü bebek piyasada yoktu.
7 haftaya kadar bekledim kalp atışı da yok tabi , doktor boş gebelik dedi , diğeri dış gebelik dedi iğne yapalım düşsün dedi :KK43:
3 gün daha bekledim iğne yaptirmadim ve şimdi bir bebeğim var , inşallah sizin de görünür , bu arada benim geç döllenmeydi.

Ben tüp bebek ile hamile kaldım. O kadar korkuyorum ki bebeğime bir şey olacak diye :KK43: allah hic kimseyi evladi ile sınamasın . :dua:
Amin canim ins. Ama stres her seyin basi. Dusunme , oyalancak bir seyler bul. Kitap oku. Allah istedikten sonra olur , de allaha birak. Saglikli bir sekilde dogsun bebegin ins.

Kese boyutunuz ne kadar,kese boyutu belli bir büyüklüğe geldikten sonra görülüyo.
Herkesin gebeliği farklıdır kıyaslama yapıp kendinizi strese sokmayın

Canim kesenin icinde yolk sac gorundumu bisey dedi mi doktor veya ultrason foton varsa at bakalim cunku yolk sac varsa bu bebegin olusacigina yani bos gebelik olmadigina isaret ben 5. Haftam biterken gitmistim bebek olusmamisti daha sonrada 8 haftada gitmistim o zaman gormustum

baktim 7+3 te kalp atışını duymuşuz.
inşallah hayirlisiyla bebek vardir
Allah sağlıkla kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu

Sandığımdan daha küçük değil , çünkü tüp bebek ile hamile kaldım . Ama bakalım pazartesi kendi kadın doktorumda var randevum . Hayırlısı olsun inşallah :dua:
ben de onu soracaktım
tüp bebek için tedavi gördüğünüz doktor ne diyor, normal mi bu durum

X