*Kese içinde bebek *

Ben tam 7de gittim çok silik gibi görünüyodu kalp sesi bile derinden di utrason gelişimi 6hafta saptadı sonra normale döndü gelişim endişelenme çok küçük

Sandığımdan daha küçük değil , çünkü tüp bebek ile hamile kaldım . Ama bakalım pazartesi kendi kadın doktorumda var randevum . Hayırlısı olsun inşallah
ben asilamayla hamile kaldim 9.hafta hem keseyi hem bebegi hem kalp atisini gormek icin cagirdilar oncesindeki tetkikler bazen yaniltabiliyor oyuzen korkmayin

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Aslında doktorum normal olduğunu endişelenmemem gerektiğini söyledi ama insan yine de korkuyor o yüzden fikir almak istemiştim . Ama herşey olması gerektiği gibiymiş şu anda aslında doktorumun demesine göre . Sanırım ben sabırsızom .

Çok yakında gümbür gümbür duyarsın her kontrolde merak etme :)

Doktor bana 8.haftada gel demişti. Kafanıza takmayın henüz erken demekki Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Benim doktor ultrasondan göbekten baktı yani bebeği 5 haftalıkken gördü. Önce kan tahlili istedim adam bi bakalım ultrasonda görmezsek yaparız dedi. Hatta doktor da şaşırdı gördüğüne ama benim bebekler hep üç hafta önce gitti ultrasonda ve kilolu doğdu. Her bebeğin haftası birbirine benzemez.

Benim boş gebeligim 9 haftada alındı zaten kese bozulmaya başlamıştı 2 hafta sahadaha bekle derim .başka bir Dr a daga gitmeyi tavsiye ediyorum

8. Haftam da bile vajinal ultrason da görünüyordu. Biraz kiloluydum kendi kendime ona yordum

Canım karindan usg ile 8.hafta gorundu.Gec dollenmede olabilir 8.haftaya kadar telas yapma insallah bebisin seninledir.Ben daha once bos gebelikte yasadim kese haftayla uyumlu olmuyor hatta hafta buyudukce kesede gelisme olmuyor buna ragmen 8.haftayi bekledim kurtaj icin.

5 Hafta+6 günlükken hem bebeği hem kalp atışlarını gördük,benimkilerin gelişimi önden gider ama hep,geç döllenme olmuş olabilir iki hafta ver kendine.

8. Haftada hem kalp atışını duydum hem bebeği gördük.5. Haftada keseyi görmüştük.

5 haftalikken hem bebegi hem kalp atislarini gorduk.ama benim bebeklerimin gelisimi de hep onden giderdi.o nedenle stres yapmamaya calis.gec dollenme olabilir.herseyin hayirlisi canim.

6+0 da görülmemişti, kesenin içinde yolk gözüküyordu sadece; 7+3 te kalp atışını gördük:)
içinizi ferah tutun

Tatlım öncelikle morelini yüksek tut. Pozitif düşün.
Ben 6. Hafta da gittigimde aynı durumu yaşadım. Benim ki kötü sonuçlandı. Ancak arkdaşımda aynı dönemde bi kaç hafta snra bebegini gördü. Her gebelik farklıdır.
Kendini üzme. Senin morelini inancını hisseder.
İnşl hayırlı bi sonuç olur. Benden tavsiye çok araştırma.
Okudukca üzülürsün. senin için zaman çok yavaş geçecek. Ama bu süreci ağlayarak geçirme...
İnşl iyi haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…