- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 33
-
- Konu Sahibi berlin8982
ben asilamayla hamile kaldim 9.hafta hem keseyi hem bebegi hem kalp atisini gormek icin cagirdilar oncesindeki tetkikler bazen yaniltabiliyor oyuzen korkmayinSandığımdan daha küçük değil , çünkü tüp bebek ile hamile kaldım . Ama bakalım pazartesi kendi kadın doktorumda var randevum . Hayırlısı olsun inşallah
Çok yakında gümbür gümbür duyarsın her kontrolde merak etme :)Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Aslında doktorum normal olduğunu endişelenmemem gerektiğini söyledi ama insan yine de korkuyoro yüzden fikir almak istemiştim . Ama herşey olması gerektiği gibiymiş şu anda aslında doktorumun demesine göre . Sanırım ben sabırsızom .
Hic korkma annesi bidahaki sefere göreceksin inş. Bende 6 haftalikken gittigimde kese göründü. Dr " bebek ne var ne yok gibi, göremiyorum haftaya gel" dedi ve mucizemi gördük.Ay o kadar ihtiyacım var ki boyle sözlere, yanı erken telaş yapma gibiçok teşekkürler
Ya gülüm şimdi de bu telaş sardı beniCanım kendini bu kadar strese sokma. Doktoruna güven. İyi şeyler düşün ki iyi olsun.
Arkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş
6 haftalık gebeyim (6+3).
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyoroysa çok pozitif biriyimdir ...
Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım .
Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim
Canım karindan usg ile 8.hafta gorundu.Gec dollenmede olabilir 8.haftaya kadar telas yapma insallah bebisin seninledir.Ben daha once bos gebelikte yasadim kese haftayla uyumlu olmuyor hatta hafta buyudukce kesede gelisme olmuyor buna ragmen 8.haftayi bekledim kurtaj icin.Arkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyoroysa çok pozitif biriyimdir ...
Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım .
Arkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş