- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.647
-
- Konu Sahibi berlin8982
Arkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş
6 haftalık gebeyim (6+3).
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyoroysa çok pozitif biriyimdir ...
Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım .
Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim
6 haftalıkken duydum ben kalp atışını. Kalp atışı olunca bebekte oluyor zaten. Ama değişebiliyor. Kimisi 8. haftada duyabiliyor. Umarım korktuğunuz gibi olmaz. Güzel düşünün güzel bebişiniz olsunArkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyoroysa çok pozitif biriyimdir ...
Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım .
Yapı olarakta çok sakın biri değilim ama bunda daha da bir paniğin . 1.5 sene uğraş 4 başarısız aşılama sonra tüp bebek ... insan gerçekten zaten aylardan beri kullandığı ilaçlardan sağlıklı düşünemeyecek kadar gergin oluyorTebrikler, hayırlı olsun.
Ben 5. haftada gitmiştim, kese görünmüştü ama içi bomboştu tabi, ne kalp atışı ne bir şey. 8. haftada tekrar gitmiştik, o zaman dinlemiştik kalp atışlarını. İçinizi ferah tutun. Normal bunlar.
Valla bi görsem ben de o günlerihayırlı olsun stres yapma
ben 7 haftada ancak vajinal gördüm bebeğii.. karnımdan gözükmüyordu bile şimdi yanımda uyuyor
Kıs seni varya
İnsan endişeleniyor çok normal :)
Ben de koşa koşa konu açmıştım geçenlerde
Betahcg 20binlerde çıkınca korkmuştum.
O değerle bile sadece keseyi görmüştük.
Sanırım 6 haftalık falandı.
7+3te kalp atımını ve bebeği gördük çok şükür.
Şu an telaşlanman gereken bir durum yok.
Çok zor biliyorum ama sadece sakince bekleyeceksin :)
Hakkında hayırlısı olsun.
Valla basta seni etiketleyecektim, korktum kızcan diyeKıs seni varya
az sakin ol canım benim ya panik yapma bak kızlar yazmıs normal diye endişelenme artık
Hersey guzel olacak gülüm lütfen boyle yapma bebiş seninle ve senden enerji alıyor üzme artık onu
Amin, inşallah.Yapı olarakta çok sakın biri değilim ama bunda daha da bir paniğin . 1.5 sene uğraş 4 başarısız aşılama sonra tüp bebek ... insan gerçekten zaten aylardan beri kullandığı ilaçlardan sağlıklı düşünemeyecek kadar gergin oluyorçok teşekkürler desteğiniz için . Siz de hayırlısı ile alın bebeğinizi kucağınıza
Ya bak ilk önce hcg 98 cıktı karalar bağladım, ya kimyasal ise öldüm öldüm dirildim . Keseyi görsek rahatlayacağım diyordum , yok anacim kese ile de bitmiyor olay , şimdi de bebeği görsem bi diyorum . Sonra kalp atışı , doğumu derken sanırım anneliğe adım atiyorum yavaş yavaş
Keseyi 5 haftalikken kalp atışı 7 haftalikken duyduk suan 16 haftalik hamileyimArkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş
Ye ye yarasın bebişeValla basta seni etiketleyecektim, korktum kızcan diye
Tamam ya , ben bi yoğurt yiyim madem
Valla cok zor , allah sana da kolaylık versin, sen de sakin kalmaya çalış diyeceğim ama ben kendim beceremiyorum .hakkımızda hayırlısı canım5+6 da kucuk bi kese gorundu. Doktorum karindan baktigim icn bebek varsa da gorunmez sen 2 ya da 3 hafta sor gel dedi. 2 kaybim var oyuzden alttan bakmak istemedi. Ama 2sinde de kalp atisi duyamadim ben onun Zaman da gecmiyor. Ayni korkulari yasiyoruz. Insaallah saglikli bi gebeligimiz olur. Dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizden. Ben de bekliyorum :) mutlu oluruz umarim
Arkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş
7+da gördük bekleyin korkmayınArkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş