*Kese içinde bebek *

hayırlı olsun stres yapma
ben 7 haftada ancak vajinal gördüm bebeğii.. karnımdan gözükmüyordu bile şimdi yanımda uyuyor

İnsan endişeleniyor çok normal :)
Ben de koşa koşa konu açmıştım geçenlerde
Betahcg 20binlerde çıkınca korkmuştum.
O değerle bile sadece keseyi görmüştük.
Sanırım 6 haftalık falandı.
7+3te kalp atımını ve bebeği gördük çok şükür.

Şu an telaşlanman gereken bir durum yok.
Çok zor biliyorum ama sadece sakince bekleyeceksin :)
Hakkında hayırlısı olsun.

6 haftalıkken duydum ben kalp atışını. Kalp atışı olunca bebekte oluyor zaten. Ama değişebiliyor. Kimisi 8. haftada duyabiliyor. Umarım korktuğunuz gibi olmaz. Güzel düşünün güzel bebişiniz olsun

Yapı olarakta çok sakın biri değilim ama bunda daha da bir paniğin . 1.5 sene uğraş 4 başarısız aşılama sonra tüp bebek ... insan gerçekten zaten aylardan beri kullandığı ilaçlardan sağlıklı düşünemeyecek kadar gergin oluyor çok teşekkürler desteğiniz için . Siz de hayırlısı ile alın bebeğinizi kucağınıza

Ya bak ilk önce hcg 98 cıktı karalar bağladım, ya kimyasal ise öldüm öldüm dirildim . Keseyi görsek rahatlayacağım diyordum , yok anacim kese ile de bitmiyor olay , şimdi de bebeği görsem bi diyorum . Sonra kalp atışı , doğumu derken sanırım anneliğe adım atiyorum yavaş yavaş

Kıs seni varya
az sakin ol canım benim ya panik yapma bak kızlar yazmıs normal diye endişelenme artık
Hersey guzel olacak gülüm lütfen boyle yapma bebiş seninle ve senden enerji alıyor üzme artık onu
Valla basta seni etiketleyecektim, korktum kızcan diye
Tamam ya , ben bi yoğurt yiyim madem

Amin, inşallah.
Anlıyorum sizi. İlk kızım tüp bebek, ilk denemede oldu. Buna rağmen benim için çok stresli zamanlardı. 4 denemeden sonra hissettikleriniz çok normal.
Dilerim sağlıklı, sorunsuz, kolay bir gebelik olur, kavuşursunuz miniğinize.

Öyle :)
Fazla bilmek de iyi olmuyor bazen.
Kızımda tecrübesizdim.
Dr ne derse eyv diyordum.
Araştırma soruşturmaya girmiyordum hiç.
Gel dedi gittik adım adım ilerledik.
Şimdi yok boş gebelik yok dış gebelik yok kimyasal yok mol.
Çeşit çeşit gebelik öğrendik.
Kimyasal ve mol yaşadım ben de.
İnsan tırsınca incelemeye başlıyor sonrasında.

Neticede herşey olacağına varıyor.
Allah'tan hayırlısını istemek lazım.

Keseyi 5 haftalikken kalp atışı 7 haftalikken duyduk suan 16 haftalik hamileyim

Ben de geçen hafta tam bugün gittim ilk kontroldu
6+3 dedi doktor
Kalbi çok güzel atıyor dedi
Göz kırpar gibi minik bir noktayı gösterdi bak bu kalbi dedi
Bebeğin de büyüklüğü için 7.5 mm dedi
Karından usg ile bakıldı
8 haftalıkken ikinci kontrol için gideceğim

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Canim stres yapma netten okudukca bende senin gibi düşündüm sürekli suohe o mu var acaba bu mu var hayirlisi olsun ins duyarsin kalp atisini

Hemen panik olmayin bende de gorulmemisti hatta konum var o zaman actigim. Dr direkt bos gebelik bu, alalim kurtajla dedi. İyi ki onu dinlemedim. Gec dollenme falandir, beklemek gerekiyor

5+6 da kucuk bi kese gorundu. Doktorum karindan baktigim icn bebek varsa da gorunmez sen 2 ya da 3 hafta sor gel dedi. 2 kaybim var oyuzden alttan bakmak istemedi. Ama 2sinde de kalp atisi duyamadim ben onun Zaman da gecmiyor. Ayni korkulari yasiyoruz. Insaallah saglikli bi gebeligimiz olur. Dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizden. Ben de bekliyorum :) mutlu oluruz umarim

Valla cok zor , allah sana da kolaylık versin, sen de sakin kalmaya çalış diyeceğim ama ben kendim beceremiyorum .hakkımızda hayırlısı canım

çok erken değilmi kalp atışı için. 8.hafta duyan var. 9.haftada duyan var. doktorunuz gayet motive edici konuşmuş. .inşallah haftaya görürüsünüz bebeğiniZi.

7+da gördük bekleyin korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…