• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendisi polis olan,eşi veya sevgilisi polis oanlar gelin sohbeteeee

bir polis olaraktan bende burdayım eşimde polis istanbuldaydım bayrampaşa çevikte çalıstım şimdide eş durumundan bilecige geldim..:)

slmm kızlar yeni geldim aranıza bende :) benimde eşim polis Diyarbakırdayız. (çevik kuvvet) çok yoğun çalışıyorlar maalesef:( şehre bir türlü alışamadım.

slmm kızlar yeni geldim aranıza bende :) benimde eşim polis Diyarbakırdayız. (çevik kuvvet) çok yoğun çalışıyorlar maalesef:( şehre bir türlü alışamadım.

Merhaba :)
Benim nişanlımda polis seneye bizde diyarbakır istiyoruz insallah hayırlısıysa..Amcamda orda 7 senelik polis eğitim şubede çalışıyor :) Ben geldim diyarbakıra cokta begendim :)

hayırlısı olsun ... biz bu yıl dönüyoruz batıya kısmetse ... ben de polisim...doğunun şartları farklı bilirsin ona göre hazırlayın kendinizi...saygılar...

Merhaba :)
Benim nişanlımda polis seneye bizde diyarbakır istiyoruz insallah hayırlısıysa..Amcamda orda 7 senelik polis eğitim şubede çalışıyor :) Ben geldim diyarbakıra cokta begendim :)

d.bakır genel olarak diğer doğu illlerine nazaran şartları daha iyi bir bölge. birde çalıştığı kısım çok önemli idari büro eğitim şube pasaport buralar rahat, fakat benim eşim çevik kuvvet özel tim olunca çok yoğun çalışıyor. benim eşimin yeri rahat olsa benim okuluma evimin önünden servisle gidiliyor 10 yıl kalırız ama yeri rahat değil.amcanda burdaymış senin için güzel olur sıkılmazsın yeni alışveriş merkezleri yapıldı bol gezilecek yer var anlıyacağın :)

merhabaaa arkadaşlar,

Benım eşim de şuan da hakkarıde bırınce sarkını bıtırmek uzere samsuna dönmeyı dusunurken ıkıncı sark cıktı 2.şarka vana gidiyoruz ben bızzat gıttım gordum yenı sehır gayet guzel lojmanları en fazla 1 2 senelık depremden sonra yenıden yapıldıgı için ve evlı herkeze lojman verılıyormus hemde 3 yıllık allahın ıznıyle onuda bıtırıp samsuna döneceğiz inşallah

d.bakır genel olarak diğer doğu illlerine nazaran şartları daha iyi bir bölge. birde çalıştığı kısım çok önemli idari büro eğitim şube pasaport buralar rahat, fakat benim eşim çevik kuvvet özel tim olunca çok yoğun çalışıyor. benim eşimin yeri rahat olsa benim okuluma evimin önünden servisle gidiliyor 10 yıl kalırız ama yeri rahat değil.amcanda burdaymış senin için güzel olur sıkılmazsın yeni alışveriş merkezleri yapıldı bol gezilecek yer var anlıyacağın :)

Ohoo desene cook arkadasım olacak diyarbakıra gelirsem ? :)

Merhabalar bende polis cocugu esi geliniyim :) esim ozel harekatci hakkari ilk gorev yerimizdi simdi bingoldeyiz vve tayinciyiz 2.5yasinda bi oglum var

Bu arada bu kadar.mi polis esi var demissiniz hayir tabiki bu kadar yok ama polis eslerinin yillar once acilmis bize her yer memleket polis esi yok mu adi altinda topigi var ve cogu orayi biliyor

Back