• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli ve bekar birini seviyor

Aile baskısından kaçıp evlenmiş üstte yazmış. Anne babanın en ufak sözüne alınıp elin adamına paspas oluyorlar işte böyle, o güçlerine gitmiyor. Başı sıkıştı mı hemen hoop başka bir adama. Bunlar için erkekten erkeğe kaçmak dışında bir çözüm söz konusu dahi olamaz. Zayıf iradeli ve libidoları tarafından yönetilen insanlar bunlar
Altına imzami atarim .

Yahu nasıl hayatlar yaşıyorsunuz gerçekten keşke yalan olsa diyorum ama gerçeksiniz biliyorum 😬
Kaçsın "arkadaşınızda" görsün dünya kaç bucak hala görmediyse tabi kocadan çekmemiş gibi yine bir yılana sarılır olanda evdeki sabilere olur. Yemin ederim devlette devlet değil ki bu çocukları almıyor bunların elinden 🤦

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmasin da arkadaşınız (!)

Mrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
Boşanmadan böyle bir hata yapmayın.
Mahkeme orada gidin açın davayı, eş yanaşmasa da biter bir şekilde.
Evliyken kaçarsanız suçlu da, haksız da siz olursunuz.

Oturum Esra erolu bir izleyin.her gün aynı tarz konulardan 2 3 tane oluyor mutlaka.ben başka erkeğe kacipta mutlu olanı hiç görmedim.Hatta o erkekler zoru görünce yanlarinidaki kadını bırakıp sivisiyorlar.Bosanmak istiyorsanız boşanmak için uğraşın.daha önünüzde kocaman bir hayat var.

Bu enerjiyi, bu motivasyonu nasıl buluyorsunuz? Ben kaçmayan kalksam ikinci çocuktan, üçüncüyü hazırlamaya geçmeden vazgeçerim. 3 çocuk, 2 kedi taşı derken kocam yakalar 🤣

Allah akıl fikir versin. Kaçta gör belanı 😬
Bekar adam cocuklarini getir demiyordur, cocuklari birakip kacacak. O durumda cocuklarin velayeti psikopat dedigi babaya verilir.

Mrb arkadaşım için fikir almak istedim evli 2 çocugu var kocası piskopat biri arkadaşım evli kendisi ve bekar birini seviyor karsılıklı olarak eşinden boşanmak istiyor ama eşi yanaşmıyor bu işe ve sevgilisi gel kaçalım diyor arkadaşıma
Esra erola cikmaya mi karar vermis ne sacma salak işler 15 yasinda çocuk mu arkadaşınız da kaçacak? Cahil mi kocasi bosanmak istemiyor diye adliyede dava açılmıyor mu gitsin açsın vallahi çocuklara üzülüyorum ya cidden

Hadi kaçtın diyelim çocukları ne yapmayı düşünüyorsun ? Kayınvalidesine bile göz koyan kocana mi bırakacaksın,gelinine göz koyan kayinpedere mi, tüm erkekleri sozde sapik olan eş ailesine mi?
Yoksa seninle mi gelecekler o kaçmayı düşündüğün adam gerçekten babalık mı yapacak çocuklarına?

Hiç çocuklarımı alayım devletin sığınma evleri var kendimi de çocuklarımı da kurtarayım demeyin olur mu. Çalışırım,çay taşırım, temizlik yaparım bakarım çocuklarıma demeyin bi kucaktan bi kucağa atlayın öyle. Yazık ki ne yazık sizin gibi insanlar anne baba oluyor

Yargılayacagınızı bildigim için arkadaşım dedim benim eşim kendi kayın validesini cinsel ilişkide hayal ediyor zaten demiştim kayın pederim sulanıyor bana eşimin akrabaları bana yatak teklif ediyorlar hepsini aileme dedim arkamda olmadılar jandarma aradım eşim şiidet gösterdi ailem le tehdit eti ben kendimi boşlukta buldum ve başka birini sevmek istedim eşimle ilk başlarda çok güzeldi sonra aldatı yani ne yapsam olmadi hata yaptıgımın farkındayım
Yok artik bu kadarda olmaz ama aile de herkes bir birine yatalım mı diyor yani?😒Üzgünüm ama inandırıcı değil kendi hatanizi hafifletmek için söylediginizi düşünüyorum ve söylediklerinizde iğrenç eşinin kvsi senin annen yani bu kadar olaylar oluyor sen hala ordasin tabi tabi... 😑

Bekar adam cocuklarini getir demiyordur, cocuklari birakip kacacak. O durumda cocuklarin velayeti psikopat dedigi babaya verilir.
Psikopat olup olmadığını bilmiyoruz. Belki bunlar, kadının hezeyanlarıdır. Ve belki bırakıp kaçması, çocuklar için daha evladır 😣 Çünkü kafasına koymuş. Buradan söyleyeceğimiz hiçbir şey onu vazgeçirmeyecek. Bunu yaşamadan anlamayacak 😓

Yani böyle bir konuda ne dememezi bekliyorsun kaçsınlar sevenler kavuşsun mu diyelim ?

Arkadaşınıza(!) deyin ki, kendini bıraksın çocuklarını düşünsün. Sorumluluk almak çok ayrı bir şey.
Düzgünce kocasıyla gerekirse her gün konuşsun, ayrılık isteğini dile getirsin, bir süre sonra ikna olacaktır.

Müge Anlı’ya çıkacağınız zaman bu başlığa yazın olur mu? İzlemek isteriz kadınlar kulübü olarak.

Back