• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendisi polis olan,eşi veya sevgilisi polis oanlar gelin sohbeteeee

bende polis eşiyim istanbulda görev yapıyoruz, polis eşi olduğum için mutluyum, gururluyum, ama eşim görevdeyken özellikle gece nöbetlerinde hep kaygılıyım.. napayım.. gideni beklemek, gitmekten çok daha zor ..

meraba canım aynen benimde ailemde polis çok bu arada bende polisim Allah hepimizi korusun

a.s.a.s.slm canm bende polis eşi değilim ama asker jandarma eşiyim slm vermeden geçemedim urfayı gördüm bizde urfa merkezdeyizzzzzopuyorumnanaktanzzzzz

merabalar.. benimde eşim nasipse 12 gün sonra polis olacak.. şuan eğitimde.. aslında öğretmen ama atama olmadığı için 6 aylık eğitim alıyor suan.. nasipse 12 gün sonra biticek bende eşime kavuşcam inşallahh..zemuszemus ama korkmuyo deilim..Allahım herkese kazasız belasız görevler nasip etsin inşallh..

benım eşimde polis 6ay oldu ama o kadar streslı bır iş gormedım allahım hepsını korusun

merabalar.. benimde eşim nasipse 12 gün sonra polis olacak.. şuan eğitimde.. aslında öğretmen ama atama olmadığı için 6 aylık eğitim alıyor suan.. nasipse 12 gün sonra biticek bende eşime kavuşcam inşallahh..zemuszemus ama korkmuyo deilim..Allahım herkese kazasız belasız görevler nasip etsin inşallh..

amin canım Allahım hepimizi korusun sende kocana kavuşursun inşallah

benım eşimde polis 6ay oldu ama o kadar streslı bır iş gormedım allahım hepsını korusun

ewet canım sen bide bizim ewi gör iki kat stres var bende polisim hemde hamiş bir polis inşallah bebeğim öyle olmaz ama şimdiden alışıo can sıkıntılarına:Saruboceq:

arkadaşlar yaa bi konuda yardım edebilirmisinz bana ..5 yılda bir şehir değiştirmek zorunda olan var ..onlar daha yüksek mevkide olanlarmı yoksa daha alt düzeydekilermi..yani tam olarak adı noluyor o mesleğin...

Aranıza yeni katıldım benim erkek arkadaşımda polis... Ama 15'inde maraşa gidiyor:(

Son düzenleme:
Kızlar merhaba haberiniz varmı bilmiyorum ama 2. bir emre kadar İstanbuldaki polislere ilişik kesme yasaklandı. Tayinler ne zaman normale döner bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

Back