Engel olmam, çünkü sonuca bağlanmamış meseleleri sevmem. O sonuç kötü de olacak olsa, bir an önce konuşulsun, durum netleşsin isterim. Yapım böyle. Mesele neyse masaya yatırılacak, herkes hislerini anlatacak. Eşimle sevgililik dönemlerimizde benim evimde ufak bir tartışma yaşamıştık. Kendisi çekip gitmişti. Ben de arkasından mesaj attım, tartışmamızı bir sonuca ulaştırmadan gittin, o yüzden ben sonuçlandırıyorum, sakın geri gelme, diye. İki dakika sonra geldi. Gözleri dolmuş bir de. Onu öyle görünce ben geri gelme lafını unuttum, o da tartıştığımızı unutmuş sanırım, sarılıverdik. O gün mü bir şey dank etti ikimize de bilmiyorum, sorunlarımızı konuşmayı ertelemeyiz, ortak noktada buluşamıyorsak, aman salla senden önemli mi aşamasına geçiyoruz. On küsur yıldır birkaç saatten uzun küslüğümüz olmadı, onlar da ciddi küslükler olmuyor. Ha benim tersim çok pistir, Karadeniz damarı denen şeyden nasibimi almışım ne yazık ki ama hatalıysam da çabuk fark eder, hemen kendisine yaranmaya çalışırım. Çabuk affediyor neyse ki.