- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
- Konu Sahibi agresifkiz
Engel olmuyorum. Bıkmadan konuşuruz biz, susarak trip atmayız. Hiç susmadığımız için adım atılması gereken bir durum da oluşmuyor.
3 gün, gece gündüz mesajla tartıştığımızı bilirim. Arada telefonda konuşup mesajla devam ediyorduk. Konunun ne olduğunu unutup tartışmaktan bitap düşene kadar da devam etmiştik.
Yüz yüze konuşalım diye beni almaya geldiğinde yüzünü görünce gülesim gelmişti, bütün sinirim geçmişti de öyle barışmıştık.
Konu neydi hala hatırlamıyorum.
Şu an ayrı olduğunuz için sorunları çözmek daha zor oluyordur. Ama konuşmadan hiç çözemezsiniz. Nereye kadar çocuk gibi inatlaşacaksınız ki? Kaybettiğiniz zamana yazık.
Sorun ne bilmiyorum ama önce bu susma meselesini konuşun bence. Net bir dille uyarın. Bunun çocukluk olduğunu, sorunlarınızı böyle çözemeyeceğinizi ve sürekli adım atan taraf olmanın size değersiz hissettirdiğini söyleyin.
Anlayıp hak vermiyorsa uğraşmanıza değmez zaten.
Bizde de aslında ben yazarsam olay anında çözülüyor çünkü o pişman olduğu için ne yapıp ediyor affettiriyor kendini. Ama bir inatlaşma varsa ortada öldürsen yazmıyor önce bu da beni delirten nokta işte. Yoksa şu an yazsam ben ne desem haklısın der. Asla uzatmaz öyle üç gün beş gün.
Ama alıştı bu duruma ve ben o bana gelsin istiyorum artık.