• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendiniz için neler aldınız?

Ruhzus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
19
12
38
Arkadaşlar 2018 gelini olacağım.
Tencere tabak bardak nevresim derken kendime yaklaşık bir yıldır alışveriş yapamıyorum:/
Siz neler aldınız kendinize evlendikten sonra giymek için liste halinde yazıp bizlerle paylaşsanız keşke :110:

Dedigin gibi canim kendime hic sira gelmedi 1 senedir ceyiz alisverisi yapiyorum nisanlimda askerdeydi 1 aya gelecek yaza dugunum var ben kapaliyim kendime yazlik şallar tunikler elbiseler aldim baya kislikta aldim daha kendime pijamadir geceliktir alamadim eksikler bitmiyor cunku fikir verenler olursa sevinirim

Ben düğünden 1ay önce kozmetikleri alıcam işte rujdur ojedir baştan alıcam eskileri bitirip

Onlar dışında deodorantlarım maskelerim yine baştan alıcam

Kıyafet olarak da yazlık şortlu takımlar aldım, penye gecelik aldım, tayt ve üzerine tişört aldım evde böyle giyinirim genelde diye şort tayt gecelik olarak

Birde panduf ve pofuduk terlikler aldım

çeyiz bitmeden insan kendine bişey almak istese bile alamıyor çünkü eline para geçtiği an hemen düşüceler beynini yakyor hımm mutfakta şu şu eksiğim var ama bi elbise beğenmiştim deyip o paray direk çeyize yatıryorsun ve çeyizin eksiği hiçbir zaman bitmiyor hep bişey çıkıyor o yüzden bi ay çeyiz bi ay giyim kozmetik vs yapabilirsin:KK14:

Back
X