Kendini beğenmiş elti problemi

Hahsshha ya Allah aşkına neden kıskansın mesela? Nesini kıskansın?
Kadın samimiyeti sevmiyor olamaz mı?
Ya da sebepsiz yere konu sahibini sevmiyor olamaz mı?
Ay bu tarz konularda olayı hemen kıskanmaya bağlıyorsunuz ya gerçekten çok komik oluyor

Ya ne alakası var herşeyi kıskanmaya yoruyorsunuz kıskananlar elbette vardır ama belki frekans tutmadı kanı ısınmadı yakın olmak zorunda mı ben daha şimdiden tanımadığım halde hiçbir akrabası ile yakın olmamayı düşünüyorum hiç bilmediğim insanları kıskancak halim yok.
Böyle düşünürlerse bir tarafımla gülerim. O kadın neden kıskansın konu sahibi fazla mıçmıç...
O kadının kıskandığını düşünmüyorum konu sahibi ile uyumu yok ortak yanı yok napsın...
Yakınlaşmıyor diye konu sahibinin kinlenmesine gerek yok konuşmasın selam - selam şekilde sadece yeter seviye böyle korunur birbirlerine laf soktukça eşleri yani 2 kardeş birbirinden uzaklaşıyor yazık ya.... 2 kadın ortalığı karıştırıyolar. Aslında kocaların da suç prens Harry nasıl götürdü karısını başka yere bunlarda görüştürmücek bu kadar basit.

Son düzenleme:
Başkasının çocuğunu öpmeyin. Sosyal medyanızda paylaşmayın. Kendi paylaşır paylaşmaz. Herkes sosyal medyasına tanıdık tanımadık eklemiyor. Herkes herkesle samimi olmak zorunda da değil. Ayrıca kışın güneş gözlüğü takılır, güneş kremi sürülür, beyaz da giyilir. Canı isteyen çalışır, istemeyen oturur. Her şeyin içinde olmayın bir ya.

Cocugun fotosunu izinsiz sosyal medyanizda paylasma olayina kadar okumaya dayanabildim sadece.
Kimsenin cocugunu sakin izinsiz sosyal medyanizda paylasmayin bu asiri sinir bozucu bisey.bi de operek sevmeyin ya hastalik var su var bu var
Diger yerleri okumadim mesafe iyidir, mesafe gereklidir

Eltiniz ben olabilirim sanırım ahaahah harika birisi tam benim kafa çok da iyi yapıyorlar

Kıskanmayı bırakın kendi hayatınıza bakın ayrıca ne öyle zorla sürekli bir yere davet etmeler siz karı koca bence konuda ki tek sorun siz ikiniz

Beyaz kışın giyilmez saçmalıgı kadar başka saçma bir şey duymadım

İİ de altınızı bu hale getiren sizsiniz. O kim ki konuşmaya, arayı iyi tutmaya çalışıyorsunuz. Görmemişlerin Çocuğunuda sevmeyin, ne halleri varsa , karşılaştığınızda da sadece merhaba diyin, hal hatır bile sormayım. Anlarlarsa ne ala ama yok anlamazlarsa görüşmeyin olsun bitsin.

Kıskanmayı bırakın derken ? Ben mi kıskanıyorum karşı tarafı.Kıskanan kişi aileye girdikten sonra samimiyet kurmayı dener mi sizce ? Bir iki denedim o da “EŞİMİN HATRINA” ha sonra gördüm ki karşı tarafla frekans uyuşmuyor bende mesafeli kaldım.Zorla kimseyi bir yere davet etmedim ben eşim bana siz kadınlar plan yapın konuşun dediği için bir iki teklifte bulundum yanaşmayınca bende eşime görüşmek istemiyor o yüzden samimi olmaya gerek yok bizde mesafeli duralım dedim.Ben karşı tarafla görüşmek zorunda değilim keza o da benimle aynı şekilde.Eşimede laf söylemişsiniz ama o ne olursa olsun kardeşiyle görüşmek yeğenini ayda 1 kerede olsa görmek ister kardeş olmak bunu gerektirir.Biz anlaşamıyoruz diye eşimde kardeşiyle görüşmeyi mi kesmeli sizce ? Bu mudur sizin doğrunuz ? Neyse yeterince açıklayıcı konuştuğumu düşünüyorum

Ben olsam bende sizinle görüşmezdim ya ciddiym
Neden mesela iyi olduğum için mi ? Kötü olup arkadan iş çevirip onun eşine yaptığı gibi benimde kendi eşimi dolduruşa getirmediğim için mi ? Gerçi doğru ya böyle bir algı var herkesin kafasında eltilere karşı.İyi oluncada şaşırıyorsunuz normal olarak

Bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum bende

Valla ben size gıcık oldum .benim de eltim olsanız ben de mesafe koyardım.
Ve çocukların minciklanip öpüldüğü çağlar doksanlarda kaldı. Kendi çocuğunuz hariç kimsenin çocuğunu öpmeyin, tabii ki rahatsız olurlar . Bebek öpülür mü? Ben ilk iki sene sadece göbeğinden ve ayağından öptüm yegenimi. Şimdi 6 yaşında hala opmeden önce izin alıyorum. Ananesi,babaannesi,dedeleri de öyle. Annesinden izin almadan asla sosyal medyamiza foto vs atmayiz (ki 6 yılda bir tane attım)
Sizi hadsiz buldum ben. Elin çocuğunu ne demeye paylaşıyorsunuz ki?
Bir de kadını yakın markaja almışsınız yok üç arkadaşı var yok calismiyor bilmemne.
Size ne ya? Kadın sizle konuşmadığı halde bu kadar infoya sahipsiniz,eskaza konuşsa kitap yazacaksiniz hakkında

Eltin kendini beğenmiş değil de, bence sırnaşık insanları sevmiyor.
Kimsenin kendisine sırnaştığı yok.Ben ilk etapta eşimin hatrı olduğu için kardeşlerin arası açılmasın zaten 2 kardeşler onlarda eşleride iyi anlaşsın görüşsün diye düşündüğüm için ilk 1 ay yakın olmayı denedim kendisi istemeyince bende tavrımı koydum ve daha sonrasında 1 kere bile görüşme buluşma planı yapmadım eşim kardeşiyle yapıyordu mesela bizide dahil ediyordu ben işim var deyip geçiştiriyordum bu mu sırnaşıklık ?

Eşim çocuğu kucağına alıp öpüp seviyordu sonrada benim yanıma getirip yengesi öp sev bak nasıl tatlı tarzında bana öptürtüyordu ne yapsaydım o anda “Hayır ben öpmem getirme çocuğu bu şekilde öp diye bana” eşime böyle mi söyleseydim.Durumları birebir bilmediğiniz için böyle yorumlar yapmanızı normal karşılıyorum

Esin de cahil sen de cahilsin o zaman.
Küçük bir çocuk kucaktan kucağa gezdirilip öptürülmez. Daha tüm aşıları bile bitmemiş çocuk. Kendi bebeğin olunca, eltin kaynin pis ağızlarıyla öperse o zaman anlarsın belki.
Esin sana 'yengesi, öp sev ne tatli' dediğinde al kucağına bebeğe sirinlik yap bırak. Olması gereken budur

hayır bana fazla yapışkan geldiniz bence bu enerjinizi başka şeylere harcayın anladık iyisiniz

O değil de kışın güneş gözlüğü takmanın havalı bir insan olmakla ne alakası var ben de takılıyorum kışları. Nesi havalı olabilir bunun? Milyonlarca kişinin güneş gözlüğü var. Gözüm güneşten rahatsız olduğu için takıyorum. Kışları güneş samanyolu galaksisini terk etmiyor, kışın da güneşli günler oluyor haberiniz olsun.

Bir de milletin çocuğunun fotosunu izinsiz sosyal medyaya koymuşsunuz, kaldır denilince de eşiniz sanki haklı gibi atar yapmış. Siz de oturup ağlamışsınız. Bana fazla dramatik geldiniz. Üstelik kadının güneş gözlüğü takmasından saçlarını savurmasına kadar rahatsız oluyosunuz. Sizin birbirinizden uzak durmanız daha iyi

Öncelikle konuşma üslubunuz ve tavırlarınız çok rahatsız edici.Normal bir şekilde hakaret etmeden konuşamıyor veya yorum yapamıyor musunuz siz ? Ne münasebet yazdığım iki kelimeden sanki beni yıllarca tanıyormuş gibi bana patavatsız yapışkan ve sinir bozucu tarzlarında kelimeleri kullanmayı kendinizde hak görüyorsunuz !! Yorumunuza cevap dahi vermeyecektim ama sizin gibi kendini bilip bilmedem konuşan kişiler karşısında sessiz kaldıkça daha fazla tepeye çıkıyorsunuz.Lütfen sayfama ve konularıma dahil olup bu şekilde saygısızca yorumlar yapmayın bir daha !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…