Kendini beğenmiş elti problemi

Resim konusunda haksızsınız kimsenin çocuğunun resmini izinsiz paylaşamazsınız. Benim görümcemde paylasınca izinsiz çok sinir oluyorum. Fakat az görüşüyoruz diye ses etmiyorum.

Ayrıca kimse bizi sevmek zorunda değil. Kimse bizimle aynı evde bulunmak zorunda değil. Siz samimiyet seviyorsunuz diye onlar samimi olmak zorunda değil. Bana beklentileriniz fazla geldi.
Görüşmek istemiyorsa görüşmeyin.

Bende evime çok gelinsin, gidilsin istemem. Birinin evine gidilsin istemem. Bana eltiniz garip gelmedi.

İki tarafında haklı olduğu noktalar var ama siz bariz sevilmiyorsunuz. Neden illa görüşmeye çalışıyorsunuz? Bu kadar çabaya gerek yok. Mesela kamp sevmemesi havalı olduğunu göstermez, böcek fobim var ve tuvalet konusunda takıntılıyım, ben de sevmiyorum. Olaya bu açıdan bakın bir de. Ama fotoğraf konusunda sizi haklı buldum. Kendi paylaşınca nazar olmuyor da siz paylaşınca mı oluyormuş. Haklı ya da haksız olduğunuz noktalar çoğaltılabilir ama işin özü onlar sizi istemiyor. Size sıra gelene kadar Adam öz abisini istemiyor,

Görüşmek istememenizi haklı buldum. Eminim sizin için can sıkıcı bir ortamdır. Bu kararlılığınızı devam ettirin.

Bazı insanlar mesafe sever
Bunun sizle ilgisi yoktur
Sınırlarına girilmesinden de hoşlanmaz
Anlayış gösterip saygı duymak gerekir
Kişisel algılanacak birşey değil yani ve bu onu kötü insan yapmaz.Hatta bence mesafe candır siz de deneyin bir ara...

Diger yorumlari okumadan cevap veriyorum.

Foto paylastin diye seni bir guzel linçlerler haberin olsun

Niye insanları darlıyorsunuz anlamıyorum gerçekten benim eltimler de böyle. Görüşmek istemiyorum kardeşim samimi olmak istemiyorum sırf evlendim diye sevmediğim normalde olsa asla hayatıma almayacağım insanlarla vıç vıç olmak zorunda mıyım? İstemiyorum dışarda görüşmek. Bayramda seyranda kayınvalide de denk gelirsek görüşürüz. Paylaşabileceğimiz konu yok, hayata bakış açılarımız farklı zorunda mıyım ben bana kalan değerli vaktimi seninle boş beleş geçirmeye? Kimsenin çağırdığı yok gelmek istediği yok gitmicem diye tribe girmişsiniz bi de. Komik cidden

Mesafe koymak istiyor eltiniz ama siz yakın olmak istiyorsunuz ama araya mesafe koyun , öpmek sürekli öpmek rahatsız edecek kadar öpmüşsunuz, fotoğrafını sosyal medyaya koymak bunlarda haklılar kırılmaya gerek yok. Benim çocuğumun fotosunu bana sormadan kimse paylaşsın istemem. Size laf sokuyor dediğiniz şeylere örnek verir misiniz? Ne diyor mesela laf sokmuş oluyor.
Kışın bende güneş gözlüğü takarım havali olduğumu düşündüğümden değil gözlerim fena oluyor hava acikken

Kimsenin çocuğunu sosyal medyada paylaşmaya hakkınız yok tabiki de. Muç muç öpüp durmayın da ben de hoşlanmam. İnsanları rahat bırak kafanda kurup kurup durma görüşmek samimi olmak istemiyorşar demekki. Bir kötülükleri yok mesafeyi çekmiş takılıyolr. Gözlüğüne bile takmışsın kadının tarzına bir kıskançlık var belli.

Eltini havalı bulmadım ben açıkcası sizden hoşlanmamış.
Fotoğraf konusunda bence eltiniz haklı hoşlanmamış olabilir paylaşılmasından. Kendisi paylaşıp sizin paylaşmanız canını sıktıysa sizi sevmiyor belli.
Ayrıca kışın güneş gözlüğü takılır yahu. Doktorlar karlı havalarda özellikle takılması gerekiyor dedi hatta.
Size önerim mesafeli olun. O kadın siz evlenene kadar kimbilir neler yaşadı kaynana kayınpeder kayınla. Belki sizinle alakalı değil ama eşinin ailesine gıcıksa benim gibi sizde arada kaynamışsınız maalesef.

Siz eşinizle neden sorun yaşıyorsunuz kendi aranızda?
Gitmeyeceğim falan diyorsunız ama çağıran, kendi görüşmek isteyen yok ki zaten. Yoksa iki kardeş tek de görüşür duruma göre illa eşlerle bir şeyler yapmak zorunda değiller ama kardeşin de öyle bir talebi,hevesi yok. Eşiniz bundan duyduğu rahatsızlığı sizden çıkarmaya çalışmasın.

Fotoğraf konusu da tamamen sizden hoslanmamasiyla ilgili yoksa kendi paylaşıp paylaşıp sizin paylaşımı acil bir şey gibi hemen sildirmez. Elti sizde hoşlanmamis mesafeli olmak istiyor, evine gidip gelirsin istemeyen bir belli ki. Bunu anladığınız ilk andan itibaren sizde mesafeli davranmalıydiniz. Gerek yok yakın olma çabasına.

birbirinden bu kadar rahatsız olup da bu kadar görüşme ısrarı neden ben de onu anlamadım. karşı taraf bariz mesafeli olmak istiyo illaki bunu dile mi getirmesi lazım istemiyoruz diye? dipdibe vıcık vıcık etkinlik cart curt yapmak istemeyebilir herkes görüşmezsiniz plur biter. elti de eşini dolduruyomuş gibi geldi bana çünkü sizin de eşiniz de üzülmesin boşuna

Benim de eltim üç aydır burda hoş sohbet de biridir benim de tüm gün evde canım sıkılıyor hiç arkadaşım yok burada ancak hiç çağırmıyorum sıkarım insanları falan diye. Muhtaç görsünler istemiyorum beni. Kadın size zaten soğuk davranıyor arkadaş kitlesi farklı belki kafa yapılarınız uymamış başka arkadaşınız yok mu onun arkadaşlığını talep edip duruyorsunuz. Eminim arkanızdan "bunlar da yakamızdan düşmedi." Diyorlardır. Lütfen boş verin onunla konuşmaya, buluşmaya çalışmayı, çocuğunu sevmeyi. Biraz gururlu olun bakın tepkisi nasıl değişecek. Eşiniz de size bunu söyleyince adamlar bizimle görüşmek istemediklerini açık açık söylediler gururumuz yok mu da peşlerinden koşalim deyin. Tam birbirinizi bulmussunuz bunu kötü niyetle söylemiyorum ama silkelenmenin vakti geldi.

Neden inatla samimi olmaya çalışıyorsunuz? Ona muhtaç mısınız ya da ortada başka bir durum mu var? Mesafenizi koruyun, insanlara size geldikleri kadar gidin.
Ayrıca ben de çocuğumun fotoğrafının benden izinsiz paylaşılmasını istemez aynı tepkiyi verirdim.

Benim eltim yok. Eğer olsaydı da sizin gibi olmazdım. Neden eşimden dolayı, tanıştığım bir insanla samimiyet kurayım ki? Ya da illa kurulmalı mi?

Sizin ki zorunlu akrabalık. Onunla zaman geçirmek zorunda değilsin, o seni, sende onu aramak zorunda değilsin.

O hayatında yokmuş gibi yaşasana. Vallahi ben çevremde elektrik almadığım kişileri ne ağzıma konu ederim, ne de birsey beklerim.

Sen de onun gibi yapsana.

Katılmıyorum. Mesela benim insta hesabımda 100 takipçi var ve hepsi de konuşup sohbet ettiğim akrabalar ve arkadaşlardan oluşuyor. Benim paylaşımlarımı sadece o 100 kişi görecekken bi başkası paylaşsa hiç tanımadığım insanlar da görecek. Ne gerek var ki?
Çook fazla arkadaşımı ve akrabamı sildim ben instadan paylaşımlarımı görmesinler diye. Ben bu şekilde dikkat ederken eltim gelip benim bebeğimi paylaşsa daha sert tepki gösterirdim.

Kendileri çocuğun fotoğrafını gayet paylaşıyormuş, böyle bir hassasiyetleri yok demek ki. Siz nazar boncuğuyla kapatıp paylaştığınız halde sil diyorlarsa sizden haz etmiyorlar demek ki, bunun başka bir izahı olabilir mi? Hala ne diye sonrasında görüşmeye çalışıyorsunuz? Kadın illa yüzünüze mi söylesin sevmediğini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…