Kendini beğenmiş elti problemi

Ben de her yaptığınızı ayrı ayrı hatalı buldum, karşı taraf haklı bence. Küçücük çocuk şap şap öpülüp durmaz, üstüne izinsiz şekilde foto paylaşmaları filan rahatsız edici hareketleriniz.
ı kış günü bile güneş gözlüğü takıp kendini havalı sanması.

Kışın da güneş gözlüğü kullanılır ayrıca, kendini havalı sanmakla alakalı bir şey değil. Siz karı koca onlardan coook farklı dunyalardasiniz bence, goruştukce sıkıntı yaşayacaksınız boşuna bir araya gelmeye çalışmayın.

Kaç defa laf soktu yazdınız, ne gibi laflar mesela? Hep kendi tarafınızdan yazmışsınız, eltinin hoşuna gitmeyecek şeyler söylemiş olabilir misiniz? Mesela güneş gözlüğü takması veya saçını savurmasından size ne? İç mimar ama evlendiğinden beri çalışmıyor yazdınız, tabi ki yazık gül gibi mesleği var ama size ne? Eşiyle öyle anlaşıyorlar demek ki siz niye çalışmamasını dile getiriyorsunuz?

Kamp yapmak istemiyor, nedenini de toz toprak sevmiyorum diye açıklamış. Başka yere çağırmışsınız gelmek istememişler, ne bu ısrar? Neden habire çağırıp zor durumda bırakıyorsunuz elti ve kaynınızı? Çocuklu insanlar çocuksuzlar gibi bir anda karar veremiyorlar. Evlendiniz diye hepiniz kanki olmak zorunda mısınız?

Bebeği kucakta gezdirip şapur şupur öperken veya poz poz fotoğraflarını çekerken izin aldınız mı? Ben sizi çok müdaheleci ve sınır bilmez buldum. İzinsiz foto çekip bir de sosyal medyada paylaşmanıza kızmışlar, nazar değer diye bahane etmişler.

Ohh tercüman oldun hepimize

Ben biriyle görüşmek istemesem ve beni bu kadar taciz etse zekasında kusur arar ve direkt "görüşesim yok ve bunu daha nasıl anlatabilirim?" derdim herhalde... bi de başkasının çocuğunu sosyal medyada paylaşmak nedir? en nefret ettiğim ve gördüğümde de saçma bulduğum bir iştir kendisi... Gözümde yırtık var benim, kışın da gözlük takıyorum, kuruluk olmaması için, dışardan bu kadar havalı göründüğümü bilmiyordummm ooouu yeeahh

Bir gün şuraya eltimi nasıl çatlatırım konusu açmadan gidersem gözüm açık giderim diye düşünüyorum

Ohh tercüman oldun hepimize
Yani sinir oluyorum böyle kendini sevgi kelebeği gibi göstermelerine. İnsan bazen kendiliğinden anlamalı ille laf işitmemeli. Aklınca ben en yeni gelinim, kuralları baştan koyalım ben nasıl istersem öyle oynarım vs itici değil mi? İnsanın konuşası varsa bile mesafe koyar. Ben hata ettim, çocuğunun fotoğraflarını izinsiz çekip sosyal medyaya koymamalıydım, haklılar demiyor da bana laf söylediler diye kocasına ağlıyor. Lafı söylettirmeyeceksin.

Mesleği bile batmış kadının, yeni bebeği olmuş durumu da iyiyse niye bebeğine kendi bakmasın? Sen bir adamla evlendin eş oldun hayatı paylaşıyorsun. Ailesindeki herkesle aynı derecede samimiyet kurma, gelme gitme, takılma zorunluluğu yok. Karı kocayı geçmiş el kadar bebeyi darlamaya başlamış. Israrın bir sınırı olmalı, olmazsa böyle arsızlık oluyor. İki kardeşin arası da bozulur bu gidişle.

Icimin yaglari eridi

Yorumların içinde sadece çocuk konusuna katılmadım sanırım (linç is cooming). Kendisi paylaşıyorsa bence amcasnın eşi de paylaşır. Yedi kat elden bahsetmiyoruz. Sonuçta kendi arkadaş listesi de 10 kişiden oluşmıyordur. Sadece konu sahibine kendi söyleyebilirdi eşine söyletmesi ayrı itici.
Onun dışında konu sahibinin sevgi pıtırcığı hallerini saçma buldum kadın samimi olacağı varsa da uzaklaşmıştr

Kadın açıkça evinde istemediğini dile getirmiş buna rağmen ben gitmezdim Samimi olmak istemiyor belli ki kocasını da kendi tarafına çekmiş. Onlarla pek plan yapmamaya çalışırdım. Beni istemeyeni bende istemem koşamam kimsenin peşinde
Çocuğu da izin almadan öpmeyin internette paylaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…