Gerçekten gitmiş, ışığı söndüKonu sahibi uyudu galiba
ı kış günü bile güneş gözlüğü takıp kendini havalı sanması.
Ohh tercüman oldun hepimizeKaç defa laf soktu yazdınız, ne gibi laflar mesela? Hep kendi tarafınızdan yazmışsınız, eltinin hoşuna gitmeyecek şeyler söylemiş olabilir misiniz? Mesela güneş gözlüğü takması veya saçını savurmasından size ne? İç mimar ama evlendiğinden beri çalışmıyor yazdınız, tabi ki yazık gül gibi mesleği var ama size ne? Eşiyle öyle anlaşıyorlar demek ki siz niye çalışmamasını dile getiriyorsunuz?
Kamp yapmak istemiyor, nedenini de toz toprak sevmiyorum diye açıklamış. Başka yere çağırmışsınız gelmek istememişler, ne bu ısrar? Neden habire çağırıp zor durumda bırakıyorsunuz elti ve kaynınızı? Çocuklu insanlar çocuksuzlar gibi bir anda karar veremiyorlar. Evlendiniz diye hepiniz kanki olmak zorunda mısınız?
Bebeği kucakta gezdirip şapur şupur öperken veya poz poz fotoğraflarını çekerken izin aldınız mı? Ben sizi çok müdaheleci ve sınır bilmez buldum. İzinsiz foto çekip bir de sosyal medyada paylaşmanıza kızmışlar, nazar değer diye bahane etmişler.
Bir gün şuraya eltimi nasıl çatlatırım konusu açmadan gidersem gözüm açık giderim diye düşünüyorumNiye samimi olmak için ölüp bitiyorsunuz anlamadım. Zaten başta yıldızınız barışmamış. Belli ki mesafeli kalmak istiyorlar, eşiniz de görüşmek istiyorsa dışarıda görüşün. Çocuğu niye sürekli öptüğünüzü anlayamadım, ben de bundan hoşlanmazdım ve izinsiz sosyal medyada paylaşılmasından. Kendi paylaşmasıyla başkasının paylaşması aynı şey olmuyor, sonuçta sizin paylaştığınız kitle farklı
Lütfen eltinizi çatlatmayınız!!! AdkflflgşBir gün şuraya eltimi nasıl çatlatırım konusu açmadan gidersem gözüm açık giderim diye düşünüyorum
Şura' yı takipte kalBir gün şuraya eltimi nasıl çatlatırım konusu açmadan gidersem gözüm açık giderim diye düşünüyorum
Altınlarımı göstererek ortadan ikiye yarmak istiyorumLütfen eltinizi çatlatmayınız!!! Adkflflgş
Yani sinir oluyorum böyle kendini sevgi kelebeği gibi göstermelerine. İnsan bazen kendiliğinden anlamalı ille laf işitmemeli. Aklınca ben en yeni gelinim, kuralları baştan koyalım ben nasıl istersem öyle oynarım vs itici değil mi? İnsanın konuşası varsa bile mesafe koyar. Ben hata ettim, çocuğunun fotoğraflarını izinsiz çekip sosyal medyaya koymamalıydım, haklılar demiyor da bana laf söylediler diye kocasına ağlıyor. Lafı söylettirmeyeceksin.Ohh tercüman oldun hepimize
Sadece altın yetmez kocişinin aldığı tek taşı, dysonı falan da göstermen lazımAltınlarımı göstererek ortadan ikiye yarmak istiyorum
çatlatacak eltim olmadığı için mutsuzum şuvannnSadece altın yetmez kocişinin aldığı tek taşı, dysonı falan da göstermen lazım
Icimin yaglari eridiYani sinir oluyorum böyle kendini sevgi kelebeği gibi göstermelerine. İnsan bazen kendiliğinden anlamalı ille laf işitmemeli. Aklınca ben en yeni gelinim, kuralları baştan koyalım ben nasıl istersem öyle oynarım vs itici değil mi? İnsanın konuşası varsa bile mesafe koyar. Ben hata ettim, çocuğunun fotoğraflarını izinsiz çekip sosyal medyaya koymamalıydım, haklılar demiyor da bana laf söylediler diye kocasına ağlıyor. Lafı söylettirmeyeceksin.
Mesleği bile batmış kadının, yeni bebeği olmuş durumu da iyiyse niye bebeğine kendi bakmasın? Sen bir adamla evlendin eş oldun hayatı paylaşıyorsun. Ailesindeki herkesle aynı derecede samimiyet kurma, gelme gitme, takılma zorunluluğu yok. Karı kocayı geçmiş el kadar bebeyi darlamaya başlamış. Israrın bir sınırı olmalı, olmazsa böyle arsızlık oluyor. İki kardeşin arası da bozulur bu gidişle.
Benim var ben çatlatıyorum ohhhçatlatacak eltim olmadığı için mutsuzum şuvannn