Kendini beğenmiş elti problemi

Bencede çok yüz vermişsiniz, çekin artık kendinizi. Kadın resmen evime gelmeyin demiş, daha eşiniz gitmeyi planlıyor, bırakın tek başına gitsin, kendinize değer verin

Cahil olan sizsiniz bu tarz yorumlarınız ne kadar cahil ve daha konuşmayı bile bilmediğinizi gösteriyor malesef Siz çocuk ve insanlık görmemişsiniz bence okey anladık birtek sizin çocuğunuz var bir tek evlat sahibi sizsiniz hanımefemdi en iyi ebeveyn kurallarını davranışlarını siz biliyorsunuz.İçinizde biraz hoşgörü ve sevgi barındırmamızı tavsiye ediyorum size.Diğer türlüsü yabaniliğe kaçıyorda

Kardes böyle diyor olabilir ama eşi istemiyor belli ki. Son görüşmenizde dışarıda buluşmak daha iyi demesinden belli.

Ben kardeşlerin birbirine gidip gelme, bulusmalarina da gayet sicak bakan biriyim. Özellikle kimseye mesafe koymam, çocuklarım dayılarini, halalarını, kuzenlerini görsün diye fırsatları da değerlendiririm ama biri benimle görüşmeye hevesli değilse de Özellikle biraraya gelmem, kayinvalide de falan denk gelmek yeterlidir öyle bir durumda. Kafaya takılacak bir şey yok açıkçası sizin açınızdan.

Son düzenleme:
Bak senin kendi yazdıkların bunlar, oku bakalım sırnaşık mısın değil misin?

Kadın sana kibarca seninle olmak istemiyorum demiş, zorla mı sevdireceksin kendini, kendi gittiğin yere onu da zorla mı götüreceksin?
Aynı ortamda olduğumuzda benimle asla konuşmaz muhattap olmaz.
Ama buna rağmen sen benimle muhatap olsun istiyorsun!
Sen onun için yok hükmündesin!
Ben evlendikten 1 yıl sonra çocuğu oldu biz yine eşimle ilgi alaka ben kendisini aradım ettim ziyarete gittik evine
Neden, sen sırnaşık ne demek hiç baktın mı sözlük anlamına?
Bu arada ben çalışıyorum kendisi iç mimar ama evlendiğinden beri hiç çalışmamış.
Sana ne?
Üç beş çevresi var arkadaşlarından sürekli onlarla takılıyor.
Sana ne?
Eşimin kardeşide bana karşı çok soğuk bir araya geldiğimizde merhaba nasılsın iyi misin bu kadar.Genel olarak sakin çok konuşan biri değil ama yinede çok soğuk davranıyor.
Seni sevmek zorundalar mı acaba?
Kimsenin çocuğunu öyle öpemezsin! Sosyal medyada fotoğraflarını paylaşamazsın! Ağlayacağına, bayılsaydın bir de!
Ya hu sizi istemiyoruz diye, daha ne demeleri lazım?????

Siz eşinizi baya baya dolduruyosunuz. Burda bize uzun uzun yakınmışsınız. Burdaki yakınmalarınızı, sitemlerinizi eşinize yapmamanız hiç inandırıcı değil

Boşuna doldurmuyorum demeyin. Üstelik bu doldurma işini oldukça manipülatif bir şekilde yapıyosunuz. Size çocuğun fotosunu kaldır dediklerinde oturup ağlamanız ve eşinize bana neden böyle davranıyolar yiaa demeniz bile başlı başına doldurmaktır.

Konu başlığınız bile kendini beğenmiş elti. Çocuğunuz yok diye size hassasiyet gibi görünmüyor olabilir ama evet başkasının çocuğunu kucaktan kucağa gezdirip habire öpemezsiniz. Evet yeğen sevilir kucağa da alınır ama kısa bir süre için. Al yengesi sen de şapur şupur öp denmez. Kimi anne rahat olur umursamaz ama kimi anne de istemez rahatsız olur, lütfen saygı gösterin. Annesi babası kendi fotoğraf paylaşır ama siz izin almadan paylaşamazsınız. Benim kızlarım boyumu geçti, ben yine de izinsiz fotoğraflarının çekilip sosyal medyada paylaşılmasına kızarım. Habire kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Kardeşlerin arası bozulmasın, kardeşlerin arası açılmasın ne demek? Siz eltiyle kanki olmayınca araları mı açılıyor? Siz evlenmeden önce üçü her gün beraber mi takılıyordu da siz 4. oldunuz? Eltinin kendi arkadaş grubu varmış, sizin yok mu? Arkadaşlarıyla görüşmeyi kesip eşinizin gezme tozma planlarına mı uysun? Kadının iç mimar olup çalışmadığından, arkadaş grubu olduğundan veya ne giyip taktığından size ne? Bunları da mı kardeşlerin arası açılmasın diye takip ediyorsunuz? Durumları iyiyse bebeğini kreş çağına kadar kendi büyütmek istemiştir, karı koca öyle anlaşmıştır. Siz niye çalışmadığını vurguluyorsunuz?

İlle laf mı işitmek gerekiyor, insan bazen kendi anlamalı. Bir çağırın iki davet edin, gelmiyorsa ne ala kendi bilir deyip çağırmayın oraya buraya. Eşinizin her dediği olmak zorunda mı?

Son düzenleme:
Sürekli ortamlarda havalı havalı takılmalar saçlarını savuşturmaları kış günü bile güneş gözlüğü takıp kendini havalı sanması.
Kışın güneş gözlüğü takmakla havalı olmak ne alaka siz kışın güneş kremi de kullanmıyorsunuzdur

Şaka bir yana anlattığınız kadarıyla sorun daha çok sizde gibi, eltinizin sürekli laf sokuşturdugunu soylemissiniz ama hicbir örnek vermemişsiniz.. Ayrıca ailesi paylaşsa bile bir çocuğun fotoğrafının izinsiz paylaşılması asla kabul edilir değil.
Mesafeli olun eltinizle,demekki samimi olmak istemiyor.

Allah yardım etsin size psikolojiniz hiç iyi durmuyor.Bu nasıl bir nasıl bir öfke tek tek yazmak kelime kelime altını çizmek pess doğrusu Her insan kendine yakışanı yapar sizede yakışan bu ben daha siz diye hitap ederken sizin seviyesiz bir şekilde mahalle ağzında konuşmanız pek rahatsız edici belli ki sizde eltim gibi karakterde bir insansınız.Yani benim aynı masada oturupta sohbet edebileceğim tarzıda biri değilsiniz.Bu şekilde seviyesiz yorumlarınızı kendinize saklayınız İyi günler

Bence komik değil. Tamamen kıskançlık bu da benim yorumum katılıp katılmamanız sizle alakalı bir durum

Kimin psikolojisi iyi değil, konuyu okuyanlar tahmin edebiliyolardır diye düşünüyorum.
Sana göre, mahalle ağzı ile söylediğim kelimeler hangileri?
Eltinin karakteri nasıldır bilmiyorum ama, seninle mesafeli olduğu kadar varmış!

3 5 arkadaşı var sürekli olanlarla plan yapıyor diyorsunuzda sizin o da yok muhtemelen eltiye sardığınıza göre. Kışın güneş gözlüğü takılır ultraviyole ışınlarından haberiniz yok sanırım.

Çocuğu sürekli öpüp sosyal medyada fotoğraf paylaşmak ne haddinize? Milletin cocugunu siz niye anne babasına sormadan paylaşıyorsunuz? Sürekli laf sokuyor diyorsunuz kim bilir neler söylüyorsunuzda karşılığını alıyorsunuz. Haklı hiçbir tarafınız yok, kadın sizi uzak tutmaya çalışıyor karı koca ısrarla anlamıyorsunuz

Taş mıyım duvar mıyım ? Üzüntümü dile getirmeyecek miyim ağlayacağım zamanda,eşim sırf onu dolduruyormuşum gibi algılamasın diye kuytu köşelerde mi ağlayacağım ? Onlar istedikleri herşeyi açık açık yüzümüze yaparken ben kuytu köşelerde mi üzüleceğim kendimi üzüntülerimi dile getirmemek göstermemek için kendimi sıkıp zorlayacağım ? Kusura bakmayım ama manipülasyoncu olan sizsiniz olayları farklı yönlere çekmeye çalışıp farklı algılar yaratıyorsunuz.

Yahu arkadaşlar boşuna uğraşmayın kendi içlerinde bile ilgi ve iliski konusunda problem yaşıyorlar. Eşi de ilgi adı altında aşırı baskıcı saçma sapan tavırları olan biri konusu vardı, demekki çevreye karşı da böyleler. Kadın çözmüş mecburen idare ediyor gibi, e haksız da sayılmaz. Çocuğu paylaşma hakkı bile görmüşler yine de kibar insanlarmış güzel uyarmışlar

Ben işim dolayısı ile ayda 10 gün evimde kalabiliyorum diğer türlü yurt dışında oluyorum sürekli bırak arkadaşlarımla sohbet etmeyi eşimi bile yeri geliyor 1 hafta görmüyorum.Benim arkadaşa veya birine sarmaya malesef zamanım kalmıyor.Burda konu açmamın sebebi biz artık aileyiz ve eşim kardeşinden vazgeçmek istemiyor öyle tekte gidip gelmek istemediği için benimde gelmemi istiyor ama ben bu olanlardan sonra uzak durmayı tercih ediyorum.Konu açıp bu düşüncemi diğer kadınlar ilede paylaşıp fikirlerini almak istedim sadece.İnanın sürekli laf sokan bir insan olsaydım şu gün bu konuyu açmaya ihtiyaç duymazdım

Sizin yakınlaşma çabanızda garip çünkü ilk etapta kendini belli etmiş bu insanla yakınlaşmanın anlamı yok. Okadar laf sokmalar çocukla ilgili konuşmalar vs ben olsam ne arar sorarım ne de giderim görüşürüm. Eşiniz de gördüğünüz muamelenin farkında kendi gitsin görüşsün ya dışarda yada evlerine gitsin. Ama siz bu tavrınızı koruyun kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…