- 9 Mayıs 2017
- 66
- 145
- 44
Bencede çok yüz vermişsiniz, çekin artık kendinizi. Kadın resmen evime gelmeyin demiş, daha eşiniz gitmeyi planlıyor, bırakın tek başına gitsin, kendinize değer verinİİ de altınızı bu hale getiren sizsiniz. O kim ki konuşmaya, arayı iyi tutmaya çalışıyorsunuz. Görmemişlerin Çocuğunuda sevmeyin, ne halleri varsa , karşılaştığınızda da sadece merhaba diyin, hal hatır bile sormayım. Anlarlarsa ne ala ama yok anlamazlarsa görüşmeyin olsun bitsin.
Cahil olan sizsiniz bu tarz yorumlarınız ne kadar cahil ve daha konuşmayı bile bilmediğinizi gösteriyor malesefEsin de cahil sen de cahilsin o zaman.
Küçük bir çocuk kucaktan kucağa gezdirilip öptürülmez. Daha tüm aşıları bile bitmemiş çocuk. Kendi bebeğin olunca, eltin kaynin pis ağızlarıyla öperse o zaman anlarsın belki.
Esin sana 'yengesi, öp sev ne tatli' dediğinde al kucağına bebeğe sirinlik yap bırak. Olması gereken budur
Kardes böyle diyor olabilir ama eşi istemiyor belli ki. Son görüşmenizde dışarıda buluşmak daha iyi demesinden belli.Kendileri çağırmıştı asla eşimde bende davet edilmeden çat katı gitmeyiz.Hatta son zamanlarda kardeşi eşime abi bize neden gelmiyorsunuz diye sorduğunda eşimde “Davet ettinde mi gelmiyoruz”diye sordu.Kardeşide “Ne daveti burası senin kardeşinin evi davet mi bekliyorsun ara beni geliyorum de çık gel öyle şey mi olur”demişti.Eşimde ona “Olum artık şu kafandam bir çık orası senin bekar evim değil sen tek yaşamıyorsun karında var o evde ve müsait olamayabilirsiniz eviniz pat diye yola çıkıp biz geliyoruz denilir mi hiç”demişti.
Bak senin kendi yazdıkların bunlar, oku bakalım sırnaşık mısın değil misin?Kimsenin kendisine sırnaştığı yok.Ben ilk etapta eşimin hatrı olduğu için kardeşlerin arası açılmasın zaten 2 kardeşler onlarda eşleride iyi anlaşsın görüşsün diye düşündüğüm için ilk 1 ay yakın olmayı denedim kendisi istemeyince bende tavrımı koydum ve daha sonrasında 1 kere bile görüşme buluşma planı yapmadım eşim kardeşiyle yapıyordu mesela bizide dahil ediyordu ben işim var deyip geçiştiriyordum bu mu sırnaşıklık ?
Kadın sana kibarca seninle olmak istemiyorum demiş, zorla mı sevdireceksin kendini, kendi gittiğin yere onu da zorla mı götüreceksin?Evlendik ben hep sıcak bir aile olalım beraber etkinlikler yapalım iyi anlaşalım istedim kendisi buna hiç yanaşmadı.Örneğin biz eşimle kampa gitmeyi çok severiz onlarada teklifte bulundum beraber gidelim diye ama eltim ben kamp sevmem toz toprak dedi.Tamam o zaman haftasonu şuraya gidelim dedim bakarız felan sürekli geçiştirme.
Ama buna rağmen sen benimle muhatap olsun istiyorsun!Aynı ortamda olduğumuzda benimle asla konuşmaz muhattap olmaz.
Sen onun için yok hükmündesin!.Bu arada ben evleneli 2 yıl oldu daha 1 kere bile beni ne aradı ne de mesaj attı o kadar hastalık vs..oldu bir geçmiş olsun bile demedi bana.Yani insan 2 yıl boyunce eltisine 1 mesaj bile atmaz mı varlığı yokluğu belli değil.
Neden, sen sırnaşık ne demek hiç baktın mı sözlük anlamına?Ben evlendikten 1 yıl sonra çocuğu oldu biz yine eşimle ilgi alaka ben kendisini aradım ettim ziyarete gittik evine
Sana ne?Bu arada ben çalışıyorum kendisi iç mimar ama evlendiğinden beri hiç çalışmamış.
Sana ne?Üç beş çevresi var arkadaşlarından sürekli onlarla takılıyor.
Seni sevmek zorundalar mı acaba?Eşimin kardeşide bana karşı çok soğuk bir araya geldiğimizde merhaba nasılsın iyi misin bu kadar.Genel olarak sakin çok konuşan biri değil ama yinede çok soğuk davranıyor.
Kimsenin çocuğunu öyle öpemezsin! Sosyal medyada fotoğraflarını paylaşamazsın! Ağlayacağına, bayılsaydın bir de!Eltimin kızı çok tatlı ben bir araya geldiğimizde seviyorum kucağıma alıyorum sürekli öpüyorum felan eşimin kardeşi öpmemizi kucağımızda çok durmasını istemiyor şakayla karışık bize “Tamam öpmeyin verin artık çocuğumu bırakın”deyip kucağımızdan kaç kere aldı çocuğu.İşin tuhafı kendi abisinede yapıyor bunu eşimde sinirlenip “Yedik mi olum çocuğunu ne bu tavırlar”diyor.En son bir araya geldiğinizde ben çocuğun kucağımda üç beş sevimli pozlarını çektim eve dönerkende kendi instagram sayfamda paylaştım kalpler ve nazar boncuğu emojisiyle.Eve geldiğimizde eşimin kardeşi aradı hemen eşimi “Abi eşine söyle çocuğun fotoğrafını kaldırsın kızımıza nazar değecek sonra”dediş.Eşimde “Sizde kendi sosyal medyanızda paylaşıyorsunuz çocuğu siz paylaşınca nazar değmiyorda benim eşim paylaşırken mi nazar oluyor çocuğa”diye bağırmıştı tartışmışlardı o gün eşimde bana karşı mahçup bir şekilde “Hayatım duydun konuşmalarımızı resmi rica etsem kaldırır mısın”dedi.Bende çok üzüldüm ağlamaya başladım neden böyle bir muamele görüyorum ben diye neyse kaldırdım fotoğrafı sonra.
Ya hu sizi istemiyoruz diye, daha ne demeleri lazım?????Gün sonunda arabalara binip tam ayrılacakken eşim kardeşine “ Böyle güzel oluyor arada yapalım bizede gelin oturalım bizde geliriz zaten”dedi.Eltimde ordan “Yok ya böyle iyi evlerde görüşmeye gerek yok dışarda görüşürüz”dedi.Eşimin kardeşi ağzını açıp tek kelime bile etmedi.
Siz eşinizi baya baya dolduruyosunuz. Burda bize uzun uzun yakınmışsınız. Burdaki yakınmalarınızı, sitemlerinizi eşinize yapmamanız hiç inandırıcı değilNeden mesela iyi olduğum için mi ? Kötü olup arkadan iş çevirip onun eşine yaptığı gibi benimde kendi eşimi dolduruşa getirmediğim için mi ? Gerçi doğru ya böyle bir algı var herkesin kafasında eltilere karşı.İyi oluncada şaşırıyorsunuz normal olarak
Konu başlığınız bile kendini beğenmiş elti. Çocuğunuz yok diye size hassasiyet gibi görünmüyor olabilir ama evet başkasının çocuğunu kucaktan kucağa gezdirip habire öpemezsiniz. Evet yeğen sevilir kucağa da alınır ama kısa bir süre için. Al yengesi sen de şapur şupur öp denmez. Kimi anne rahat olur umursamaz ama kimi anne de istemez rahatsız olur, lütfen saygı gösterin. Annesi babası kendi fotoğraf paylaşır ama siz izin almadan paylaşamazsınız. Benim kızlarım boyumu geçti, ben yine de izinsiz fotoğraflarının çekilip sosyal medyada paylaşılmasına kızarım. Habire kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.Cahil olan sizsiniz bu tarz yorumlarınız ne kadar cahil ve daha konuşmayı bile bilmediğinizi gösteriyor malesefSiz çocuk ve insanlık görmemişsiniz bence okey anladık birtek sizin çocuğunuz var bir tek evlat sahibi sizsiniz hanımefemdi en iyi ebeveyn kurallarını davranışlarını siz biliyorsunuz.İçinizde biraz hoşgörü ve sevgi barındırmamızı tavsiye ediyorum size.Diğer türlüsü yabaniliğe kaçıyorda
Kışın güneş gözlüğü takmakla havalı olmak ne alakaSürekli ortamlarda havalı havalı takılmalar saçlarını savuşturmaları kış günü bile güneş gözlüğü takıp kendini havalı sanması.
Allah yardım etsin size psikolojiniz hiç iyi durmuyor.Bu nasıl bir nasıl bir öfke tek tek yazmak kelime kelime altını çizmek pess doğrusuBak senin kendi yazdıkların bunlar, oku bakalım sırnaşık mısın değil misin?
Kadın sana kibarca seninle olmak istemiyorum demiş, zorla mı sevdireceksin kendini, kendi gittiğin yere onu da zorla mı götüreceksin?
Ama buna rağmen sen benimle muhatap olsun istiyorsun!
Sen onun için yok hükmündesin!
Neden, sen sırnaşık ne demek hiç baktın mı sözlük anlamına?
Sana ne?
Sana ne?
Seni sevmek zorundalar mı acaba?
Kimsenin çocuğunu öyle öpemezsin! Sosyal medyada fotoğraflarını paylaşamazsın! Ağlayacağına, bayılsaydın bir de!
Ya hu sizi istemiyoruz diye, daha ne demeleri lazım?????
Bence komik değil. Tamamen kıskançlık bu da benim yorumum katılıp katılmamanız sizle alakalı bir durumHahsshha ya Allah aşkına neden kıskansın mesela? Nesini kıskansın?
Kadın samimiyeti sevmiyor olamaz mı?
Ya da sebepsiz yere konu sahibini sevmiyor olamaz mı?
Ay bu tarz konularda olayı hemen kıskanmaya bağlıyorsunuz ya gerçekten çok komik oluyor
Kimin psikolojisi iyi değil, konuyu okuyanlar tahmin edebiliyolardır diye düşünüyorum.Allah yardım etsin size psikolojiniz hiç iyi durmuyor.Bu nasıl bir nasıl bir öfke tek tek yazmak kelime kelime altını çizmek pess doğrusuHer insan kendine yakışanı yapar sizede yakışan bu ben daha siz diye hitap ederken sizin seviyesiz bir şekilde mahalle ağzında konuşmanız pek rahatsız edici belli ki sizde eltim gibi karakterde bir insansınız.Yani benim aynı masada oturupta sohbet edebileceğim tarzıda biri değilsiniz.Bu şekilde seviyesiz yorumlarınızı kendinize saklayınız İyi günler
Taş mıyım duvar mıyım ? Üzüntümü dile getirmeyecek miyim ağlayacağım zamanda,eşim sırf onu dolduruyormuşum gibi algılamasın diye kuytu köşelerde mi ağlayacağım ? Onlar istedikleri herşeyi açık açık yüzümüze yaparken ben kuytu köşelerde mi üzüleceğim kendimi üzüntülerimi dile getirmemek göstermemek için kendimi sıkıp zorlayacağım ? Kusura bakmayım ama manipülasyoncu olan sizsiniz olayları farklı yönlere çekmeye çalışıp farklı algılar yaratıyorsunuz.Siz eşinizi baya baya dolduruyosunuz. Burda bize uzun uzun yakınmışsınız. Burdaki yakınmalarınızı, sitemlerinizi eşinize yapmamanız hiç inandırıcı değil
Boşuna doldurmuyorum demeyin. Üstelik bu doldurma işini oldukça manipülatif bir şekilde yapıyosunuz. Size çocuğun fotosunu kaldır dediklerinde oturup ağlamanız ve eşinize bana neden böyle davranıyolar yiaa demeniz bile başlı başına doldurmaktır.
Peki neden kıskansın mantıklı bi açıklamanız var mı?Bence komik değil. Tamamen kıskançlık bu da benim yorumum katılıp katılmamanız sizle alakalı bir durum
Ben işim dolayısı ile ayda 10 gün evimde kalabiliyorum diğer türlü yurt dışında oluyorum sürekli bırak arkadaşlarımla sohbet etmeyi eşimi bile yeri geliyor 1 hafta görmüyorum.Benim arkadaşa veya birine sarmaya malesef zamanım kalmıyor.Burda konu açmamın sebebi biz artık aileyiz ve eşim kardeşinden vazgeçmek istemiyor öyle tekte gidip gelmek istemediği için benimde gelmemi istiyor ama ben bu olanlardan sonra uzak durmayı tercih ediyorum.Konu açıp bu düşüncemi diğer kadınlar ilede paylaşıp fikirlerini almak istedim sadece.İnanın sürekli laf sokan bir insan olsaydım şu gün bu konuyu açmaya ihtiyaç duymazdım3 5 arkadaşı var sürekli olanlarla plan yapıyor diyorsunuzda sizin o da yok muhtemelen eltiye sardığınıza göre. Kışın güneş gözlüğü takılır ultraviyole ışınlarından haberiniz yok sanırım.
Çocuğu sürekli öpüp sosyal medyada fotoğraf paylaşmak ne haddinize? Milletin cocugunu siz niye anne babasına sormadan paylaşıyorsunuz? Sürekli laf sokuyor diyorsunuz kim bilir neler söylüyorsunuzda karşılığını alıyorsunuz. Haklı hiçbir tarafınız yok, kadın sizi uzak tutmaya çalışıyor karı koca ısrarla anlamıyorsunuz
İlk defa gördüğün birine ters davranıp laf sokmanın başka bir açıklaması olamaz da ondan.Peki neden kıskansın mantıklı bi açıklamanız var mı?